Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Мат силіконовий, термостійкий AIDA S-140, для ремонту техніки та розкладки запчастин / 350x250 мм Blue

Оцінка користувачів 5/5
на основі 22 відгуки
  • Ольга Д***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Продавцю велика подяка, швидко відправив і якісно запакував. Килимок гарної якості на ньому вже спаяла не один пристрій.

Переваги:
    розмір, наявність магнітів
    Недоліки:
    ніт
    • Продавець  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Владимир П***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Мат отличый. Мягкий и удобный, добротно сделан. Теперь всё видно и ничего не спалю =D.
    Имеются магнитные вставки, что очень удобно.
    Благодарю.

Переваги:
    Удобный и непрожигаемый.
    Недоліки:
    Не обнаружено.
    • Продавець  RGSM

• Сергій М***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Чудовий мат для ремонту телефонів, хобі

Переваги:
    м'який, змагнітними зонами.

• Михайло
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Протестований паяльником, є магніти, достатньо комірок і нічого лишнього

• Антон
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Чудовий мат, дійсно витримує високу температуру, видно що якісний матеріал. Нічого не ковзає і не розлітається в хаотичному порядку.

Переваги:
    Якісний матеріал, магнітні вставки, гвинтики не розлітаються
    • Продавець  RGSM

• Семененко Д***

Топ за свої гроші

• Федір С***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

ШИКарний коврик!для пайки незамінна річ.

Переваги:
    Якість,ідеальний розмір.
    Недоліки:
    ----
    • Продавець  RGSM

• Федосєєва Н***

Якість ок.

• Віталій М***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Хороша якість.Невеличкій,ну це мій вибір.

• Олег Д***

Все Супер

• Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

До товару питань нема, не розумію чому доставка в поштомат вийшла аж 105грн за пакунок 10*15см. Минулий раз вартість була 55грн (

Переваги:
    Добре
  • Євгеній Д***

Чудово

• Тарас

Все ок

• Светлана М***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Качественное исполнение. Лучшая цена.

• Рувим Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Очень хороший мат. Магниты и ячейки класно расположены.

Переваги:
    Приятный на ощуп материал.
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Віталій С***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Топ на свої гроші. Не горить, є комірки різні і дешево.

Переваги:
    Зручний і надійний у користуванні
    • Продавець  RGSM

Вітаю! Дякую за ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Константин П***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Все отлично! Быстро, а самое главное качественно. Рекомендую!

Переваги:
    Отличный и удобный коврик
    Недоліки:
    Пока не нашел
    • Продавець  RGSM

Добрый день. Спасибо за отзыв!

• Денис С***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Хороший бюджетний варіант, купував для любительського ремонту своєї техніки. Окремо хочу відзначити ділянки для гвинтиків, їх більше ста і всі вони якісно пронумеровані, добре видно. Магніти хороші.

• Дмитрий Х***

Удобно.Спасибо.

Переваги:
    Магниты
    • Продавець  RGSM

Добрый день. Спасибо за отзыв!

• Юрій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Дуже гарний килимок, всі свої функції виконує. Силікон паяльником не плавиться, магніти магнітять і т.д. :)

Переваги:
    Працює, як і повинен працювати

Вітаю. Дякую за відгук

Коврик бімба!
    - Большой
    - Много секций
    - ТРИ магнитных секции
    - Быстрая доставка в точку выдачи "Розетка"! (думал приедет через неделю - приехал на следующий день)

Переваги:
    Недоліки:
    Не обнаружено
    • Продавець  RGSM

Вітаю. Дякую за відгук!