Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Оливковий барвник для тканини Promo "Italian Olive"

Оцінка користувачів 4.18/5
  • Елена И***
    Відгук від покупця. Продавець: BackColor

Заказала оливковый приехал черный.

• Глушенко Н***
    Відгук від покупця. Продавець: BackColor

Отличная краска, покрасила в стиральной машинке согласно инструкции, льняной комбинезон и льняные брюки, все прокрасилось отлично. Без разводов и пятен.

Переваги:
    хорошо красит
  • Марина
    Відгук від покупця. Продавець: BackColor

Фарбувала згідно з інструкцією 15 хвилин на 90 градусів в тазику ллянні штани, більше не тримала, бо були б затемні. Фарба лягла рівномірно. Виполіскувала тільки багато разів, не 3-4, як було вказано.
    Окрема подяка продавцю за консультації з підбором кольору, бо зафарбовувала плями. Додаю фото до світліший і після темніший

Переваги:
    Гарно фарбує
  • Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: BackColor

Швидко якісно перефарбувала речі, стали яскраві, однотонні. Рекомендую!

Переваги:
    якісне перефарбування речей
  • Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: BackColor

Все норм машинка чиста, вещі обновила

Переваги:
    слідувала чітко інструкції, вещі покрасила, потім машинку поставила на 95 градусів , хлопок. Все нормально машинка чиста, вещі покрасила. Хочу виписати ще раз.
    Недоліки:
    немає!!!
  • Юлія С***
    Відгук від покупця. Продавець: BackColor

Слідувала чітко інструкції і тільки речі зіпсувала. На одній не дало такого кольору як був заявлений, інша нерівномірно пофарбувалася (в одному місці темніше, в іншому світліше)

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: BackColor

Окрашивает равномерно,качественно,после стирки цвет не меняется,брала неоднократно разные цвета

Переваги:
    Соответствует заявленному описанию
  • Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: BackColor

Барвник зовсім не фарбує тканини. Якість не дуже. Не раджу його замовляти.

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Не фарбує
    • Иван К***

Я не пойму. У всех красит а у Вас нет. Красит все таки краситель или не стит на него и смотреть?

• Жанна
    Відгук від покупця. Продавець: BackColor

На власний страх та ризик фарбувала нейлонову сумку, яку до цього зіпсувала кисневим порошком. Результат мене приємно вразив! Гарний колір (використала пів пакета), все рівномірно зафарбувалося без плям та розводів. Фарба легка у використанні, барабан пралки не пофарбувала, все ок. Продавець швидко відправив замовлення

• Александр Л***

Все ОК!

• Татьяна Д***

Дякую! Все клас!

• Зинаида
    Відгук від покупця. Продавець: BackColor

Красит хорошо, посуду в которой происходит окрашивание не окрашивает, лучше высыпать весь пакетик даже если просто цвет обновить, будет сочнее,особенно черный.

Переваги:
    Проста в употреблении