- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Класний будинок. Дуже гарний і якісний. Ще й у подарунок іграшка для котика (на палочці м'ячик), він нею постійно грається. Продавець одразу зв'язалася зі мною. Рекомендую
- Переваги:
- Чудовий
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Котик задоволений, дякуємо за подарунок у додачу
- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Коричневий з бежевим
Гарна якість. Цілком відповідає опис і фото. Киця задоволена
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Будиночок просто супер, мій котик вже солодко спить на ньому)) прикольно, що це і дряпка, будинок ще й погратися можна, дякую!
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Дуже крута кігтеточка,котик у захваті.
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Чудовий будиночок. Все супер. Наша кицька задоволена.
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Дуже задоволена покупкою! Будиночок-кігтедряпка якісний, міцний і стійкий. Котики одразу зацікавилися — і кігті точать, і відпочивають всередині. Матеріал без стороннього запаху, нічого не сиплеться, збирається легко та виглядає охайно в інтер’єрі.
Приємним сюрпризом стала котяча вудочка у подарунок — дрібниця, а дуже тішить Котики одразу почали гратися.
Тепер і меблі в безпеці, і котики щасливі. Рекомендую! - Юлія Л***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Моє сонечько задоволене)
- Переваги:
- Качество
- Фесан М***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Все Супер.
- Вікторія З***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Коричневий з бежевим
Маю 3 молодих кішок і помітила, що вони занудьгували. Вирішила купити таку іграшку. Кішечки дуже задоволені, дякую!
Товар гарний, прийшов швидко. В будиночку лежав подаруночок-котяча вудочка. Дякую- Переваги:
- Гарний товар, швидка доставка. Подарували подарунок.
- Ольга Ч***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Все прийшло в справному стані, якість відповідає характеристикам.
Поклали ще подарунок- Переваги:
- Все супер
- Недоліки:
- Не знайшла
- Тетяна О***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Киці будинок дуже сподобався. Дякую продавцю за подарунок. Рекомендую.
- ВладВідгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Коричневий з бежевим
Ни в коем случае не покупайте данный товар, опасен впервую очередь для вашего питомца, приобрел данный товар, самое основное что отвечает в первую очередь за безопасность вашего питомца, ненадежные крепления! Самая высшая точка данной конструкции крепиться болтом, вкручивается в гайку, но сама гайка находится в этом цилиндер (когтеточке) посадочное место МЕТАЛИЧЕСКОЙ ГАЙКИ состоит из пластика, интересно кому вообще это в голову взбрело, вкрутил этот болт, после того как кот пару раз посидел на ней, начало шататься, по итогу разумеется металическую гайку не удержит пластиковая конструкция и теперь прокручивается вместе с болтом, то есть не заметив это, питомец бы упал с приличной высоты, за такие не маленькие деньги, полный хлам, только выкинуть можно данный товар, если научатся металическую гайку крепить не пластиковой конструкцией, возможно только тогда можно будет приобретать, а пока обходите стороной данный магазин
- Недоліки:
- Опасная конструкция для питомца с риском пострадать, полностью не функционирующий товар
- Павло П***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Коричневий з бежевим
все супер киця задоволена
- Аліна Ч***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Гарний будинок, кіт відразу запримітив кульку) Поставила його біля батареї, тепер кіт спить на верхній поличкі та лапами на батареї)
- Переваги:
- Гарний будинок
- Недоліки:
- Поки не знайдено
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Отримала замовлення, кішка ще не зовсім оцінила- всередині є трішки запах клею))) але зовні грається і стрибає))) окрема вдячність за подарунок- іграшку)))
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Коричневий з бежевим
Дякую,котикам сподобався будиночок!
- Продавець ZooFabrika
Дякуємо за відгук! Раді, що Ви залишились задоволені!
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Крута дряпалка, киці сподобалось.
- Продавець ZooFabrika
Вітаємо! Дуже приємно,що залишилися задоволені!
- Дар'я Р***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Коричневий з бежевим
Очень довольна покупкой, что я, что кошка) Оперативно оформили и доставили заказ.
Так же, в подарок положили игрушку, очень приятно, спасибо!- Переваги:
- Качество хорошее, выглядит красиво
- Продавець ZooFabrika
Вітаємо! Дуже приємно,що оцінили якість нашого товару!
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Якісний товар за гарну ціну
- Переваги:
- Ціна та якість
- Продавець ZooFabrika
Вітаємо! Дякуємо за відгук. Дуже приємно,що оцінили якість нашого товару!
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Пройшов приблизно тиждень з моменту отримання, кошеня тільки звикає і деколи грається, або сидить в хатинці, чи зверху, бо я її взяв з вулиці і вона спить під диваном, але думаю це лиш питання часу. А от іграшка просто чудесний винахід, м'ячик на мотузці це її улюблена іграшка, і не приходиться повзати по підлозі, граємось годинами.
- Переваги:
- Якісно виконаний дім, іграшка в подарунок.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Продавець ZooFabrika
Вітаємо! Дякуємо за відгук. Дуже приємно,що залишилися задоволені!
- Валентина А***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Дуже сподобалося все і подарунок також
Котик грається, ховається, ми задоволені.- Переваги:
- Все добре
- Продавець ZooFabrika
Вітаємо! Приємно,що оцінили якість нашого товару!
- Ореста С***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Кіт задоволений
- Переваги:
- Гарна хатинка, в подарунок була іграшка
- Продавець ZooFabrika
Вітаємо! Приємно,що оцінили якість нашого товару!
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Чудова дряпка, котику дуже сподобалась, особливо шарик на ниточці. Ціна та якість дякую за швидке доставлення.
- Переваги:
- Не важка, окрема іграшка, просто зібрати.
- Продавець ZooFabrika
Вітаємо! Дуже приємно,що залишилися задоволені!
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Все хорошо, не сразу поняла как собрать, но это оказалось не сложно, кошка в восторге)
- Продавець ZooFabrika
Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви залишилися задоволені.
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Задоволена всім. Ввічливий консультант, доставили на наступний день. Все якісне, замовила сірий, він пухнастий, м'який. Читала коментарі і переживала, що кішка не буде в будиночку сидіти, тільки зібрала, а вона відразу заліза в середину) Зараз спить на верхній поличці, награлась пухнастим шариком)
Приємне доповнення - подаронок іграшка)) Кішка в захваті!)
Всім рекомендую!)- Переваги:
- Швидко і якісно)
- Продавець ZooFabrika
Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви оцінили якість нашого товару.
- Вероніка В***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Будиночок чудовий, котику сподобався. Спасибі за подарунок у вигляді палички для ігор з котом.
- Продавець ZooFabrika
Дякуємо за теплі слова! Нам дуже приємно,що Ви задоволені покупкою.
- Залисный В***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Класний будиночок . Легко збирається . Оперативно відправили. Рекомендую
- Переваги:
- Швидка доставка
- Продавець ZooFabrika
Дякуємо за теплі слова! Нам дуже приємно,що Ви задоволені покупкою.
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Коричневий з бежевим
Чудовий будиночок, хоча кіт поки не користується, але розглядає з інтересом. Єдине що, можливо я неправильно розібралась, але довелось робити дірку в обшивці зверху, щоб прикрутити стовпчик, але то не видно, тому не проблема.
- Переваги:
- Виглядає чудово, поки не шатається
- Недоліки:
- Поки немає
- Продавець ZooFabrika
Дякуємо за Ваш відгук та зворотній зв"язок. Обов"язково звернемо на це увагу та випрвимо цей недолік.
- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Коричневий з бежевим
Велике спасибі продавцеві за швидке відправлення, за якісний товар та відмінну упаковку цього товару. Окреме дякую новій пошті за швидку доставку. Всім рекомендую
- Переваги:
- Дуже зручно для кішечки і дуже легко зібрати навіть дитині
- Недоліки:
- Недоліків я не побачила
- Продавець ZooFabrika
Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви оцінили якість нашого товару.
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Чудовий будиночок, пухнастий, добре виконаний. Був легко зібраний за кілька хвилин. Пухнастик зацінив і будиночок, і подарунок
посилання- Переваги:
- Багатофункціональність, матеріал, подарунок
- Ганна Т***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Супер будиночок
Щиро дякую!- Переваги:
- Якість і швидка доставка
- Наталя М***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Будиночок чудовий, за таку ціну просто супер !!! Щей подаруночок для котика був )) Рекомендуємо !!!!
- Переваги:
- Легко складається
- Павло С***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Кіт задоволений
- Переваги:
- Легко зібрати, ще положили в подарунок іграшка для котика
- Тарас Ч***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Товар відмінної якості подарунок
- Переваги:
- Якість, ціна
- Недоліки:
- Не виявив
- Любов П***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Будинок -дряпка зручний, красивий та виготовлений добре. Напочатку котик боявся, а потім почав звикати. І висота і ширина нормальні, котик великий поміщається. Дякую за подарунок -іграшку, дуже приємно.
- Переваги:
- Зручний і красивий.
- Недоліки:
- Поки не виявлено.