Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Зарядна станція EcoFlow River Pro - 600W, 720Wh (RiverPro)

Оцінка користувачів 4.4/5
  • Відгуки про товар продавця Online Proved Store
  • Александр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Online Proved Store

Надійшов швидко. Працює шикарно.

• Наталія Н***

Недавно придбала. Швидко доставили. Все в комплекті

Переваги:
    Продавці швидко відповідають на всі питання
    Недоліки:
    Поки не знайшла
    • Продавець  Online Proved Store

• Владимир В***
    Відгук від покупця. Продавець: Online Proved Store

Все супер.) Пристрій працює, повний комплект у наявності, з додатком синхронується.
    Замовлення задоволений.

Відгук від покупця. Продавець: Online Proved Store

Прийшов даний пристрій швидко, відразу на другий день, в комплекті не все було, але зв'язався із продавцем і він мені сказав, що все виправить і вишле за свій рахунок, і дійсно на другий день вислав. Апарат швиденько протестив, холодильник тягне, морозилку тягне, телевізор, ноутбук, болгарку все тягне і найголовніше газовий котел взагалі без проблем.

Переваги:
    Усім задоволений
    Недоліки:
    Поки що незнаю.
    • Продавець  Online Proved Store

• Сергей Д***

Холодильник чи морозильник такими пристроями ніхто ніколи не живить - хватає всього на кілька годин. Що там можна нахолодити/наморозити за цей час? Щоб живити холодильник добу-дві треба мати джерела з акумуляторами значно більшої ємності.

• Катерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Online Proved Store

гарна робоча зарядна станція, нарікань нема. швидко відповіли і доставили, перевірили що все працює - сервіс на найвищому рівні. ціна приємна. дякую

Переваги:
    легка в користуванні; сервіс і обслуговування у магазину на найвищому рівні
    • Продавець  Online Proved Store

• Тарас Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Online Proved Store

Дякую за екофлоу. Перше покоління значно краще за новіше. Раджу товар та продавця

Переваги:
    Хороша ціна та якісний товар
    • Продавець  Online Proved Store

• Ігор К***

А чому перше покоління краще?

• Михаил Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Online Proved Store

Зарядна станція супер! Хвилювався, що не вистачить для холодильника, але с Х-Boost все працює чудово. Дуже зручний додаток.

Ось кілька цифр про час роботи: холодильник ~6 годин, комп'ютер монітор роутер ~9 годин у простої та ~6-7 годин при роботі з графікою у редакторі, при грі ~4 години.

Як би це не звучало, сподіваюсь, що не буду її використовувати))

Продавця можу однозначно порадити, все чітко та оперативно! Не було можливості внести передоплату, пішли назустріч та відправили за післясплатою, за що ще раз дуже дякую!

Переваги:
    Ціна, X-Boost, надійний порятунок від перебоїв електроенергії, додаток, надійно зібраний.
    Недоліки:
    Сильно шумить система охолодження, але при всіх плюсах я навіть не впевнений, що це прям недолік.
    • Продавець  Online Proved Store

• Ігор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Online Proved Store

Товар отримав. Продавець допомагав на усі етапах, щоб у взяти у оплату частинами.

Переваги:
    Якість, обслуговування
    Недоліки:
    Поки немає
    • Продавець  Online Proved Store

• Уляна Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Online Proved Store

Товар відправили швидко, повністю відповідає опису. В комплекті окрім зарядної станції є необхідні дроти та перехідник. Зручний додаток, який показує усю необхідну інформацію і можна керувати виходами, вмикати та вимикати різні функції. Усі розʼєми працюють, поки без відключень світла не довелось перевірити роботу пристрою на повну, але з усіма гаджетами працює. Заряджається швидко.

Переваги:
    Швидкість зарядки, кількість різноманітних виходів, додаток на смартфон.

• Назар Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Online Proved Store

Чудова якість, повністю відповідає опису

Переваги:
    Адекватна ціна
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Online Proved Store

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Online Proved Store

Взяв для роботи під час відключень (сподіваємось, їх не буде, хе-хе)

Станція прийшла швидко, ніяких проблем на цьому етапі не було.

Забрав та протестив її на різних девайсах: ноут, телефони, монітор і т.д. Всі необхідні роз'єми працюють. Станція швидко заряджається. При роботі вентиляторів шум мінімальний.

Дуже корисна штука при потенційних відключеннях

Переваги:
    Відносно непогана ціна
    • Продавець  Online Proved Store

• Тарас Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Online Proved Store

Добре працює, все в порядку

Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Online Proved Store

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Online Proved Store

Товар відповідає характеристикам. Швидка зарядка. Смартфони заряджає, холодильник працює.
    Є технічні нюанси по мобільному додатку щодо підключення станції до смартфону Xiaomi Redmi 4х - перше підключення станції відбулося за 5-7 разом (не могло прочитати серійник). Надіюся, що розробники це пофіксять. Далі проблем вже не було.

Переваги:
    Хороше рішення як джерело електроенергії при відключеннях електроенергії.
    Недоліки:
    Поки не знайшов.
    • Продавець  Online Proved Store

Відгук від покупця. Продавець: Online Proved Store

Прислали швидко, але не всі комплектуючі, не має перехідника для розетки на зарядку, зв'язався із постачальниками то сказали, що вишлють за свій рахунок, але зв'язатись потрібно через Розетку. Побачимо

Переваги:
    Ще незнаю
    Недоліки:
    Описав вище
    • Продавець  Online Proved Store

• Сергій М***

Все виправили, перехідник вислали,як і обіцяли.

• Ільченко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Online Proved Store

Отримали Новою Поштою.Прийшло без накладної чи чеку і з незаповненим ГАРАНТІЙНИМ ТАЛОНОМ!

• Продавець  Online Proved Store

Дякуємо Вам за відгук! Гарантія надається за серійним номером. Гарнатійний талон у цьому випадку не є необхідністю.

• Маргарита С***
    Відгук від покупця. Продавець: Online Proved Store

Незрозуміло, чому не заповнений гарантійний талон.

• Яцюк П***

Хорошая вещь рекомендуем
    Есть все выходи которые нужны под рукой
    даже фонарик что в темноте тоже прикольно
    можно подзаряжать в машине и от 220В это тоже круто.
    И очень большая емкость аккамулятора можно долго находится без света и поддерживать зарядку мобильников инета Старлинк и другое так как есть виход 220В

Переваги:
    В наших полевых условиях на фронте есть все необходимое для жизнеобеспечения электрикой
    Недоліки:
    Если бы была меньше цена купили бы 2 штуки
    • Продавець  The Royal Active

• Евгений Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Masheleshoop

Користуюся на війні. Купив також і додому.

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Masheleshoop

Гарна річ. Купив готуючись до блекаутів, але їх не було (Слава Силам Оборони України).
    Функціонал протестував, все працює.
    Зручний додаток на телефон.

• Влад П***

Трохи потестував.
    Приїхав на 30% заряджений.
    Наполовину розряджений macbook air m1 жер 25вт/г, при заявленій піковій 50 вт/г,(відкрив браузер і робоче ПЗ), показує час роботи 7 годин, підключав по оригінальному type-c кабелю.
    Якби було б 100 відсотків заряду то зміг би заряджати приблизно 21 годину. Мак від 10% до 100% заряджається десь за годину, що гарантує ~10 зарядок при піковому навантаженні та ~20 при звичайному. Враховуючи те що m1 в моїх робочих задачах живе ~8 годин - для мене це десь 160 годин роботи ноута.

Оновлю відгук після того як протестую у реальному сценарії.

Стосовно продавця: все шикарно, забрав через добу у відділення біля дому після того як оформив замовлення.

ПС: Чогось замовлення трекалось до приходу до відділення як "Оброблено автоматично". Зараз статус "прибув у відділення" хоча забрав 2 години тому.

Переваги:
    Швидка доставка, працює
    Недоліки:
    Не виявив на момент написання
    • Влад П***

Щоб розрядити до 5% знадобилося більше тижня.

Сценарій: доводжу акум air m1 до 10 відсотків, підключаю до зарядної станції і продовжуючи працювати заряджаю в 100. На початку бере 25вт і заряджає відносно швидко, коли батарея зарядилася десь на 80% бере по 10.

В такому сценарії жер 7-8% від заряду. В моєму випадку вдалося повністю зарядити 8 разів мак і разів 5 айфон13, ну і ще тестував малі гаджети типу лампи (2-10 вт).
      Зарядка від 10 до 80 ~година, до 100 ~1.5 години.
      Коли заряджається хаває ~600 ват, кулера шумлять коли заряджається, по шуму ± як старий не змащений компʼютерний куллер - не критично, шум є але мені нормально.

Якщо є доступ до офіса/розетки і вирішене проблема з інетом - можна працювати вдома неділю.

Повністю задоволений продуктом. Як перезимує в мене - поїде на передок.

• Светлана
    Відгук від покупця. Продавець: Masheleshoop

Протестувала. Все начебто добре. Але мій телефон не заряджається від порту, лише через розетку. Інший більш простий телефон заряджається від порту. Також перестають робити usb порти коли ноут на зарядці від станції. В іншому поки що недоліків не знайшла. Заряджається швидко. Поставила програму для станції на телефон, можно контролювати з телефону. На офіційному сайті цей серійний номер не знаходить.

Переваги:
    Швидка зарядка -1.5 години
    Недоліки:
    Китайська підробка. На офіційному сайті серійний номер не знаходить.
    • Євген

У мене серійний номер прийняло

• Олександр К***

Спробуйте через додаток, у мене через додаток знайшовся.

• Кристина Р***
    Продавець: Masheleshoop

Гарне обслуговування у магазині. Забрала екофлоу з пошти вже на наступний день після оформлення замовлення!
    Сама станція дуже зручна, швидко заряджається, тягне телевізор, плейстешйн, чайник, фен, можна заряджати телефони, ноутбуки, комп.
    Дуже потрібна річ у домі на сьогоднішній час

Переваги:
    Зручно, швидко, супер сервіс
    • Продавець  The Royal Active

• Максим Г***

скажите на сколько заряда хватает чтобы работал один телевизор?

• Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods

Прекрасна станція, особливо враховуючи, що я встигла її купити до подорожчання товарів в цьому сегменті.

На домашні побутові речі (телефони, ноут) вистачає з головою. Брала взагалі з розрахунку на майбутню зиму - для того, щоб дитині електро ковдру підключати. Ніби спробувала - прям надовго має вистачити.
    Експериментально підключала двохкамерний холодильник - показувало 3,5 години роботи.
    А вчора не встигла приготувати борщ в мультиварці. Бульйон зварила, а все до купи не склала. І світло вимкнули. Цієї ємності станції вистачило на скажену мультиварку - 45 хвилин варки зʼїло 60% заряду.

Тому якби повернути час назад - я б брала більшу ємність. Але щаслива, що зараз є ця станція.

Заряджається дуже швидко, прям на очах.
    Тому рекомендую.

Ще не прочитала в описі, що там вилка тройнік, а не звичайна. Тому прийшлося докупляти перехідник окремо. Але то дрібниці - моя неуважність.

Переваги:
    Швидко заряджається, видає по-чесному, на що розрахована, компактна, зручна
    Недоліки:
    Не недолік, але зверніть увагу на вилку і необхідність перехідника
    • Валерий

Переходник это зло,проще купить другой кабель.

• Валерий
    Відгук від покупця. Продавець: Masheleshoop

Покупал за 32 тыщ.грн.Цены на них растут как грибы после дождя.Работает с телевизором и PS 4 Pro показывает на 4 часа хватит,с телевизором 50" LG на 11 часов,холодильник 2 камеры 7 часов.Блендер 600w работает,машинка на обычном режиме 40° час стирка стирает(возможно даже 2 раза). Светильник пишет что хватит на 7 дней)В общем и целом хорошая компактная лёгкая станция,заряжаю на медленном режиме.Можно подключить дополнительный акум ЭКО Флоу и хватит ещё на много дольше.

Переваги:
    Компактность
    Недоліки:
    Цена
  • Алі С***
    Відгук від покупця. Продавець: Masheleshoop

Варто відразу придбавати й перехідник з євророзетки на звичайну, якщо ви плануєте підключати різні електроприлади. Сам прилад придивлявся довго, в мене стоять акумулятори через безперебійник на котел, на стаціонарні комп'ютери - однак холодильник, наприклад, звичайний акумулятор тримає півгодини, а Екофлоу - 5-7 годин. Плюс можна зарядити від автомобіля тощо. Плюс він легкий, негабаритиний, простий в роботі. В наших умовах - незамінна річ, обов'язковий елемент набору для виживання в Україні.

Переваги:
    тривала робота при невеликих розмірах і вазі
    Недоліки:
    євророзетка
  • Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Masheleshoop

Товар якісний.Працює відмінно.Рекомендую всім.Длставка своєчасна.Представники фірми надають належні консультації і відповідають на задані питання. Дякую усім хто дбає про нас, бо бути без світла в такий час - просто ЖАХ!

Недоліки:
    Інструкції з перекладом.
    • Олександр Б***

Інструкцію надали. Дякую

• Продавець  Masheleshoop

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Masheleshoop

Зарядна станція повністю виконує покладені на неї функції. Я задоволена.Ми без світла під'єднуємо роутер ( за умови,якщо у вас оптоволоконний інтернет), вмикаємо телевізор, приставку. Заряджаємо гаджети. Донька навіть фен вмикала( голову висушила, потужності хватило)
    Продавець швидко відпрправив товар. Надійне пакування. Дякую!

Переваги:
    Повністю виконує свої функції
    Недоліки:
    Поряд 2 виходи розетки, не всі прилади одночасно можна під'ндгати( в залежності від виду вилки)
  • Константин К***
    Відгук від покупця. Продавець: Masheleshoop

Товар прийшов швидко, через день після оплати, заряджається менш ніж за 2 години, якщо підключити телевізор заряду вистачить годин на 7-8. Рекомендую продавця.

• Андрій

А Системний Блок + монітор пробували підключати і наскільки вистачало? На скільки ват ваш телевізор і яка модель?

• Сергей С***
    Відгук від покупця. Продавець: Masheleshoop

Особо не пользовался но по быстрому тестированию зарядная станция произвела хорошее впечатление:
    - быстро заряжается, полный заряд занял около часа;
    - есть много разный выходов, type-c, несколько type-a, dc выход, ac выход, в общем все, что может пригодится;
    - показывает как на экране так и в приложении входную и выходную мощности + рассчитывает время пользования устройств на основании потребления, насколько точно показывает я не проверял;
    - что-то мощное я не подключал но с ноутом, телевизором, синтезатором отлично работает;
    - довольно компактный хоть и тяжелый, на природу без машины с ней будет тяжко выбраться;
    - качество материалов хорошее;

Проверил серийный номер на сайте - товар оригинальный.

Единственное что пришлось повозиться с подключением к приложению.

• Муртаков Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Masheleshoop

Очень быстро доставили, отличный подарок на Новый год! Отправили сразу при оплате, без задержек. Очень быстро заряжается станция, особенно это актуально для наших военных условий отключений света. Рекомендую продавца, всем довольны, товар пришел вовремя и очень быстро.

Переваги:
    Быстро заряжается, долго держит заряд.
  • Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: zakupu

Двоконтурний котел (100Вт), ПК, дрібна техніка - все працює. Майже не шумить. Перевірка серійного номера показує що станція ввезена офіційно. ПО оновилося одразу. Мені дісталася версія для Японії, але в комплекті є якісний адаптер для зарядного шнура. Дві розетки 220 на вихід - універсальні, адаптер не потрібен.

Переваги:
    Якість матеріалів, швидка зарядка за 1 годину.
  • Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: ShoesClub

Працює, беру в гараж світло вмикав, та працював електро інструментом, все ідеально, за день праці зʼїло 15 %, я задоволений, ціна шикарна!!!! Но дроту для сонячної панелі немає.

Переваги:
    Ціна, оригінал
    Недоліки:
    Немає дроту для сонячної панелі
  • Дмитро

Покупкою задоволений, тягне старлінк і водяний насос на 400в

Переваги:
    Виконує свої функції заради чого його купляли
    Недоліки:
    Не виявив
  • Іван М***
    Відгук від покупця. Продавець: Masheleshoop

Дякую за оперативність і розуміння
    І за додаткові дроти для заряджання станції

Переваги:
    Дякую за сервіс
    Недоліки:
    Слабкий дріт але відправили новий
    • Артем

Ви у 2024 купили станцію на літій іоні?

• Наталія І***
    Продавець: Masheleshoop

Сервіс чудовий, продавця рекомендую. Від сердця дякую.

Переваги:
    Дякую за задоволення! Відмінний товар, в умовах нашої ситуації необхідний. Якісно та вчасно.

• Аниф О***

Працює