Відгуки покупців про Велоокуляри велосипедні окуляри поляризовані захист від вітру пилу та сонця для бігу велосипеда спорту туризму риболовлі активного відпочинку сонцезахисні зі змінними лінзами UV400 для чоловіків та жінок унісекс ОК-16 Чорний 58692
- Небор Я***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Синій
Окуляри дуже сподобалися! Якісні, зручні! Дуже класний кейс :)
Товар відповідає опису.
Спасибі продавцеві за подаруночок у вигляді ліхтарика!- Переваги:
- Все сподобалося!
- Продавець kidsDM
Доброго дня! Дуже приємно чути, що Ви задоволені придбаним товаром. Якщо у Вас виникнуть які-небудь запитання або потреба у додатковій інформації про товар, не соромтеся звернутися до нас. Дякуємо за Ваш відгук та покупку!
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Чорний
Більше чим мінусів, сподобалися.
- Переваги:
- Легкі, декілька лінз під різну погоду, чохол, комплектація дуже класна.
- Недоліки:
- Не такий вид окуляр що прилягає до обличчя, попадає повітря при швидкій їзді.
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що вам сподобалися легкість окулярів, змінні лінзи та комплектація. Зауваження щодо прилягання до обличчя беремо до уваги під час підбору асортименту. Бажаємо комфортної та безпечної їзди й приємного користування!
- Тимур Б***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Синій
Окуляри дуже зручні, за цю ціну супер. Раджу
- Недоліки:
- Багато різних пластиковий насадок під різну погоду та освітлення
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Білий
Очки супер, гарно сидять. Ціна супер, враховуючи пакування з твердої сумочки.
До речі, мені ліхтарик був включений, хоча я його не замовляв- Переваги:
- Якість, ціна, ліхтарик
- Недоліки:
- Поки немає
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Чорний
Сподобався, легкі окуляри, багато змінних лінз,
- Олександр Х***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Чорний
Окуляри вартують своїх грошей, вело ліхтар годиться не як фара а як дати сигнал машинам в повній темряві
- Переваги:
- Якість, знижка, доставка, комплектація, подарунок
- Недоліки:
- Велофара слабенька
- АртемВідгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Чорний
Чудова якість і багата комплектація
- Сергей Ш***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Чорний
Хороші окуляри за свої гроші. Єдине зауваження і то не знаю чи це питання до окулярів, це під час. Катання на велосипеді коли вже трохи покатався і зупиняєшся перепочити вони трохи запотівають. Коли знову починаєш їхати продуваються, але то таке. В цілому за ці гроші окуляри топ.
- Переваги:
- Зручні; змінні кольорові лінзи.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Синій
я вже другі таки придбав. перші мала у мене відобрала, дуже їй сподобалися. навіть под шелом зручно носити, якщо замість дужок поставити спортивну оправу. на ліхтарик не зважайте, бо він дешев. але ціна 575 за це — майже шара. единий недолік, як на мене — тількі найтемніши лінзи з поліризацією.
- Продавець kidsDM
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Синій
Добре тримаються і захищають від сонця) Поки тестувала лише чорну лінзу, добре затемнює.
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що окуляри добре тримаються та надійно захищають від сонця, а чорна лінза забезпечує комфортне затемнення. Дякуємо за вибір цього товару. Бажаємо приємного та безпечного користування під час активного відпочинку!
- Антон К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Чорний
Хороші окуляри, гарна поляризація лінз, багато ніштяків в комплекті і швидка доставка. Дякую!
- Переваги:
- Багатий комплект, лінзи не викривляють картинку
- Недоліки:
- За таку ціну і з таким комплектом не знайшов
- Продавець kidsDM
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що окуляри виправдали очікування, сподобалась поляризація та багатий комплект, а доставка була швидкою. Нехай нові велоокуляри надійно захищають очі та дарують комфорт під час поїздок і активного відпочинку.
- Дмитро Ш***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Чорний
Пушка
- Продавець kidsDM
Щиро дякуємо за таку емоційну оцінку товару! Раді, що велоокуляри справили приємне враження та повністю виправдали очікування. Нехай вони надійно захищають під час поїздок і активного відпочинку. Звертайтеся за потреби, завжди раді бути корисними.
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Чорний
Отличное цена качество
- Переваги:
- Удобные, супер комплектация
- Недоліки:
- Не выявила
- Продавець kidsDM
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що окуляри виправдали очікування, виявилися зручними, а комплектація сподобалась. Це допомагає нам підтримувати якість асортименту. Бажаємо приємного та комфортного користування під час активного відпочинку!
- Ліза Б***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Чорний
Все швидко і якісно
- Продавець kidsDM
Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку. Раді, що замовлення було опрацьоване швидко та якісно, а велоокуляри виправдали очікування. Ваша довіра дуже важлива для компанії. Бажаємо комфортного користування та приємних вражень під час активного відпочинку!
- Сергій Я***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Чорний
Вітаю, замовляв кілька днів назад велоокуляри. Дуже був приємно вражений якістю. В окулярах присутня поляризація, що дуже приємно дивлячись на ціну. І в загальному товар дуже якісний. Дякую продавцю за якісний товар і швидкий сервіс
- Переваги:
- Легкі, якісні
- Продавець kidsDM
Щиро дякуємо за такий детальний та теплий відгук і за вибір цих велоокулярів. Раді, що якість, легкість та наявність поляризації повністю виправдали очікування, а сервіс залишив приємне враження. Бажаємо комфортних та безпечних поїздок і лише позитивних емоцій від користування!
- Валерія Г***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Білий
Тест драйв - пройдено
- Мария В***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Білий
На перший погляд все чудово. Комплектація повна, на коричневій та блакитній лінзах були сліди схожі на подряпини, але мікрофіброю вдалося їх прибрати.
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та за вибір наших велоокулярів. Раді, що комплектація повна, а сліди на лінзах вдалося легко прибрати мікрофіброю. Ваша думка важлива для покращення якості товару. Бажаємо комфортного та безпечного користування під час активного відпочинку!
- Бабченко Е***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Синій
покупкою дуже задоволена, рекомендую
- Переваги:
- стильні, красиві, зручні окуляри
- Недоліки:
- ні
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що окуляри сподобалися, виявилися стильними, зручними та повністю виправдали очікування. Дякуємо, що обрали саме цей товар та рекомендуєте його іншим. Бажаємо комфортного користування та приємних вражень під час активного відпочинку!
- Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Чорний
- Продавець kidsDM
Дякуємо за високу оцінку та вибір наших велоокулярів. Раді, що товар відповідає вашим очікуванням, навіть якщо ви не залишили детальний коментар. Нехай окуляри надійно захищають під час спорту та відпочинку. Будемо раді бачити вас серед постійних покупців.
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Чорний
Класни окуляри на усі погодни умови
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що окуляри вам підійшли та комфортні за будь-якої погоди. Це гарний вибір для активного відпочинку й спорту. Нехай користування буде приємним і окуляри надійно захищають вас під час поїздок та тренувань.
- В'ячеслав С***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Чорний
Все Гуд
- Переваги:
- Легкие, в комплекте много сменных
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що окуляри вам сподобалися, а легка вага й велика кількість змінних лінз в комплекті виявилися зручними. Нехай покупка служить довго й комфортно під час спорту та активного відпочинку.
- Назарій М***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Червоний
Товар відповідає опису, всі додаткові лінзи та ремінці на місці. Додатковий плюс за якісний чохол
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що окуляри повністю відповідають опису, а змінні лінзи, ремінці та якісний чохол виправдали очікування. Нехай велопоїздки та активний відпочинок будуть комфортними та безпечними з цією моделлю.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Синій
Якісні, швидко, зручно. Дякую!!!
- Продавець kidsDM
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку велоокулярів! Раді, що якість товару та швидкість отримання виправдали очікування і користуватися ними зручно. Нехай окуляри надійно захищають під час спорту та відпочинку. Завжди відкриті до нових замовлень!
- Вікторвя Р***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Білий
Все добре, як на малюнку. Товар високої якості. Все чудово за свою ціну
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що окуляри повністю відповідають фото та виправдали очікування за якістю і ціною. Це додає впевненості, що пропонуємо справді вдалий товар. Бажаємо комфортного та безпечного використання під час будь-якої активності!
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Чорний
Гарні окуляри, чудовий набір, приємна ціна. Дитині-підлітку для занять спортом підійшли ідеально.
- Переваги:
- Різні лінзи та кріплення. Зручний кейс.
- Недоліки:
- Не знайшли.
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що окуляри сподобались і добре підійшли дитині для занять спортом. Асортимент лінз, кріплень та зручний кейс справді роблять набір універсальним. Бажаємо комфортного користування та тільки приємних вражень від спорту й відпочинку!
- Артем Я***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Чорний
Гарні окуляри, за цю вартість. Трохи не зрозумів до чого застосовувати шнур - не знайшов куди його кріпити.
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку окулярів, а також за вибір нашого товару. Шнур зазвичай використовується як утримувальний ремінець і кріпиться до дужок окулярів (або спеціальних отворів на них). Бажаємо комфортного користування та приємних поїздок і тренувань!
- Валерій П***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Білий
Гарна ціна за декілька змінних лінз
- Продавець kidsDM
Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що ціна та набір змінних лінз виявилися для вас вигідними. Такі відгуки допомагають іншим покупцям визначитися з вибором. Бажаємо комфортного користування окулярами та приємного відпочинку й тренувань!
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Чорний
Все дуже сподобалось, дякую. На невеликій голові підлітка тримається добре
- Переваги:
- Захищає від сонця, підходить підліткам
- Недоліки:
- Поки не помітили
- Продавець kidsDM
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що окуляри добре сіли на підлітка та надійно захищають від сонця. Вдячні за вибір саме цього товару. Нехай приємно та комфортно слугують під час поїздок, спорту й відпочинку!
- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Білий
Класні окуляри,сонце тепер не заважає
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що окуляри справді захищають від сонця і вам комфортно ними користуватися. Нехай нові велоокуляри надійно служать під час поїздок, спорту та відпочинку, дарують зручність і лише приємні враження.
- Юрий Б***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Синій
Окуляри багатофункціональні, хороші)
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку окулярів! Раді, що модель виявилася для вас багатофункціональною та зручною в користуванні. Дякуємо за вибір нашого товару. Нехай окуляри надійно захищають очі та служать вам довго під час будь-якої активності.
- Вадим Ч***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Синій
На свою вартість більше ніж очікуєш.
- Переваги:
- Вартість, комплектація
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що велоокуляри перевершили ваші очікування за співвідношенням ціни та комплектації. Ваша довіра дуже цінна. Нехай аксесуар надійно служить під час поїздок, спорту та відпочинку й дарує лише комфортні враження.
- Віталія П***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Білий
Окуляри ще не тестувала, але комплектація вражає , як за такі гроші. Дуже зручні на перший погляд. Надіюся не розчарують згодом. Магазин супер оперативний. Через півгодини після оформлення, вже відправили.!!!
- Переваги:
- Солідна комплектація
- Продавець kidsDM
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що комплектація та зручність окулярів справили на вас гарне враження, а швидкість відправки була комфортною. Нехай окуляри добре проявлять себе в користуванні та дарують вам лише приємні враження під час активного відпочинку.
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Чорний
Гарні окуляри, виглядають доволі якісно. Сподобалось, що в комплекті є змінні лінзи під різні умови — зображення не спотворюють, очам комфортно. Для велосипеда та активного відпочинку саме те. Загалом покупкою задоволений, окремо дякую за швидку відправку
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець kidsDM
Щиро дякуємо за такий детальний відгук і за вибір саме цих велоокулярів. Раді, що якість, змінні лінзи та комфорт для очей повністю виправдали очікування, а доставка була оперативною. Бажаємо приємного та безпечного користування під час поїздок і відпочинку!
- эдуард о***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Білий
Все вчасно
Гарні окуляри, усе подобаеться!- Продавець kidsDM
Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що окуляри сподобалися та все приїхало вчасно. Такі слова підсилюють впевненість у якості нашого товару. Нехай велоокуляри надійно служать під час поїздок, спорту та відпочинку й приносять лише комфорт у користуванні.
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Чорний
Чудові окуляри, добре захищають від комах та сонячного світла. Порадував величезний комплект аксесуарів
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що окуляри добре захищають від сонця та комах, а також що вам сподобався розширений комплект аксесуарів. Дякуємо, що обрали саме цей товар. Бажаємо комфортного користування під час поїздок та активного відпочинку!
- Максим Ш***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір лінзи: Синій. Колір оправи: Білий
Дякую впринципі гарні якісні окуляри
- Продавець kidsDM
Дякуємо за ваш відгук і вибір цього товару. Раді, що окуляри справили приємне враження та ви відзначили їхню якість. Нехай користування буде комфортним під час спорту, подорожей і активного відпочинку.