- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: RONIKA STORE
Сподівалася, що фіксатори будуть просто чорні, але нажаль дива не сталося - ці металеві бляшки не дуже пасують до взуття. Свою функцію виконують
Дякую вам за честній відгук стосовно Шнурки для взуття з фіксатором, 2 пари
- КористувачВідгук від покупця. Продавець: RONIKA STORE
Дякую величезне тому, хто їх придумав ,та тому,хто несе їх в маси . Коли дитині треба взуття ,а на липучках не такий великий вибір ,то ці шнурки стали просто знахідкою. Тепер немає нервів при їх зав'язуванні та дитина не ходить з розв'язаними шнурками,бо вони його дістали ))) Супер!
- Переваги:
- Полегшує життя та економить нерви )))
- Недоліки:
- Немає!
- Продавець RONIKA STORE
Дякую за честний відгук стосовно
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: RONIKA STORE
В цілому норм. Але я замовляв чорні фіксатори, а приїхали глянець серебряного кольору
- Продавець RONIKA STORE
Доброго дня, вібачте за не зручно за домовленистью видправимо вам темні
- Кухарук И***Відгук від покупця. Продавець: RONIKA STORE
Можна просто зав'язати як звичайні шнутрки без фіксатора, тоді можна так само знімати і одячгати без розвячзання вузла. Я скористався фіксатором, але щоб не різати шнурок, залишок зашнурував в зворотньому напрямку, тип паче що фіксатор не дуже. Виглядає цілком стильно, ніяких вузлів та бантиків.
Упаковка була інша, але для мене суті це не міняє. Взуття тримається як на рідних шнурках, при тому легко знімається. Одягати вимагає трохи зусиль, як і у всіх інших еластичних систем без додаткової затяжки.- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Фіксатор не дуже ефективний
- Продавець RONIKA STORE
Дякую вам за честний відгук - Шнурки для взуття еластичні з фіксатором, 2 пари \ CREATIVE ACCESSORIES
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: RONIKA STORE
Для мене це просто знахідка. В сина постійно розв'язувалися шнурки. Зараз ця проблема нарешті у нас вирішена. Подабається що дані шнурки еластичні і тягнуться, що дуже зручно для того щоб взути взуття. Вони достатньої довжини, ми наміряли зручне для нас шнурування, лишнє відрізали і з'єднали зашнуровані шнурки. За рахунок того що вони тягнуться, нічого не тисне при взуванні і ходьбі.
- Переваги:
- Еластичність та довжина, зручне з'єднання
- Недоліки:
- Наразі не виявили
- Продавець RONIKA STORE
Дякую вам за ваш вибір -