Відгуки покупців про Повідець х/б тасьма CoLLaR 150х2,5 см (zoo0001496)

Оцінка користувачів 4.64/5
на основі 52 відгуки
  • Сергей Ф***

Харошый

Сергію, вітаємо!
      Дякуємо, що Ви оцінили переваги нашийника CoLLaR та залишилися задоволені покупкою.

• Алена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Зелений

Повідець не такий,як розраховувала,слабкий буде для мого песика і по довжині трохи менш,ніж три метри.

Переваги:
    Швидка доставка.
    Недоліки:
    Не міцний.Довжину не перевіриш,бо скручений і запакований.

Альоно, вітаємо!
      Довжина повідця становить 3 м (ми ретельно контролюємо процес виробництва). Повідець здається меншим лише через щільне пакування. Повідець виготовлено з брезенту 25 мм, який витримує навантаження від 300 до 350 кг. Для вирішення вашої ситуації просимо зателефонувати у відділ якості: 0 800 30-01-04 (пн-пт, 09:00–18:00) або написати у Viber: +38 067 464 43 03

• Елена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Зелений

Товар в наличии, доставили быстро, спасибо за работу)

Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця СoLLaR брезент та залишилися задоволені покупкою!

• Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Зелений

Якість - супер! Швидка і зручна доставка. Дякую!

Переваги:
    Міцний, надійний
    Недоліки:

Добрий день, шановна Світлано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця СoLLaR брезент та залишилися задоволені покупкою!

• Сергій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Зелений

Добрий день, шановна Сергію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця СoLLaR брезент та залишилися задоволені покупкою!

• Костянтин М***

Добротний.

Переваги:
    Качествений.
    Недоліки:
    Нет.

Добрий день, шановний Констянтине! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця CoLLaR та залишилися задоволені покупкою.

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Зелений

Мені дуже спдобався, прошивка світиться на фонар, карабін виглядає надійно, перевірити міць не зможу, собака вихована не тягне. Дякую!

Переваги:
    Відповідає всім моїм вимогам і доставка досконала, дякую
    Недоліки:
    Не виявила

Добрий день, шановна Оксано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця CoLLaR та залишилися задоволені покупкою.

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Зелений

Норм поводок, поки ще пітбуль не перегриз

Добрий день, шановний Андрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця CoLLaR та залишилися задоволені покупкою.

• Мищук Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Зелений

Переваги:
    Міцний, гарно виглядає.
    Недоліки:

Добрий день, шановний Юрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця CoLLaR Брезент та залишилися задоволені покупкою!

• Тарас К***

Супер міцний!

Добрий день, шановний Тарасе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця CoLLaR Брезент та залишилися задоволені покупкою!

• Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Зелений

Все подобається, взяв другий вже. Попередній купляв більше двох років тому.

Добрий день, шановний Максиме! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця Collar та залишилися задоволені покупкою.

• Ростислав В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Зелений

Хватает на год. Дальше потрошится и разразится.

Переваги:
    Крепкий
    Недоліки:
    Недолговечный

Добрий день, шановний Ростиславе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця Collar. Якщо у Вас виникли питання щодо якості продукції, Ви завжди можете звернутись до Компанії-виробника напряму з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Галина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Зелений

Треба звертати увагу на якість обробки місця кріплення карабіну. В моєму випадку прийшлося звертатися до майстра, щоб усунули дефект.

Переваги:
    Дуже міцний брезент, хороший карабін. Довжина дозволяє собаці вільно пересуватися на достатній дистанції.
    Недоліки:
    На жаль, отриманий повідець був з дефектом, на який не звернула увагу. Після третьої прогулянки місце кріплення карабіну розірвалося, бо був недостатній згиб брезентової тканини під екошкірою.

Добрий день, шановна Галино! Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми зацікавлені у тому, щоб детальніше розібратися в даній ситуації, тому просимо Вас зв'язатися з нашим відділом якості за безкоштовним номером гарячої лінії: 0 800 30-01-04. Завдяки своїм клієнтам, ми стаємо кращими!

• Виталий З***

Прочный, длинный.

Переваги:
    Прочный.
    Недоліки:

Добрий день, шановний Віталію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги повідця CoLLaR та залишилися задоволені покупкою!

• Елена Н***

Сподобалось

Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги повідця CoLLaR та залишилися задоволені покупкою!

• Ігор М***

Пес тягнув 40кг по кризі та снігу 2 км. Карабін цілий, тканина також

Переваги:
    Міцний

Добрий день, шановний Ігорю! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги повідця CoLLaR та залишилися задоволені покупкою!

• Юзькив Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Зелений

Як завжди СУПЕР, останні шість років амуніцію для собаки купую тільки Collar.

Добрий день, шановна Надіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги повідця CoLLaR та залишилися задоволені покупкою!

• Рано В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 2. Колір: Зелений

Швидко відправили, товар відповідає опису . Брали для прогулянок 30-ти кілограмового ретривера .

Переваги:
    Міцний, зручний в руці, карабін виглядає так , наче буде працювати вічність )
    Недоліки:

Добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги повідця CoLLaR та залишилися задоволені покупкою!

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Зелений

Для удержании овчарки ~45кг на строгом ошейнике подходит. Имеется так же кожаный плетёный поводок 1.4м. Но когда с собакой гуляешь на длинном поводке, то 3.0м конечно решают дело, не нужно под каждый кустик заглядывать вместе с собакой). Светоотражающий элемент в темноте видно. Это обычная брезентуха, проверенная годами, надёжность завист лишь от ниток и швов на обеих концах поводка. Карабин прям "жирный", огонь, нареканий нет(но я шарнир в нём все таки смазал смазкой Циатим-221). Я стараюсь не волочить поводок по земле. Когда расстояние между мной и собакой сокращается, то я поводок подматываю на руку, держу поводок всегда в слабой натяжке при любой его длине.
    За неделю прогулок прям слегка вспушился поводок(верхние слоя нитей) от того что его ёрзаю в руках не дая волочиться по земле/асфальту. При такой моей эксплуатации думаю на 200 одночасовых прогулок точно хватит.

Переваги:
    Три метра с лихвой хватает, чтобы не бегать за собакой под каждый кустик из стороны в сторону. Прочная брезентуха и карабин.
    Недоліки:
    В описании не указано, на какой вес собаки рассчитан поводок(допустим, при использовании ошейника из такого же материала).

Добрий день, шановний Сергію! Дякуємо за зворотний зв'язок, гарний відгук та фото! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця CoLLaR та залишилися задоволені покупкою.

• Наталия

Крепкий удобный поводок.

Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця CoLLaR та залишилися задоволені покупкою.

• Евгения
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 2. Колір: Зелений

Поводок отличный, очень удобный и на вид прочный, при этом ткань не грубая, в руке удобно держать

Переваги:
    Выше перечислила
    Недоліки:
    Пока не обнаружены

Добрий день, шановна Євгеніє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідці CoLLaR та залишилися задоволені покупкою.

• Игорь Д***

Якість гарна.

Добрий день, шановний Ігорю! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця CоLLаR та залишилися задоволені покупкою.

• Игорь Д***

Зручний повідок.

Переваги:
    Легкий, м'який
    Недоліки:
    Поки не виявлено

Добрий день, шановний Ігоре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця CoLLaR та залишилися задоволені покупкою!

• Дарья Т***

Гарна якість.

Переваги:
    Міцний
    Недоліки:
    Не знайшли

Добрий день, шановна Дарино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця CoLLaR та залишилися задоволені покупкою!

• Дмитрий

Отличный поводок

Переваги:
    Цена, качество, прочный материал, крепкий карабин

Доброго дня, шановний Дмитре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця CoLLaR та залишилися задоволені покупкою!

• Анна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Зелений

Якісний, міцний, витримує навантаження від 15кілограмового пса.

Добрий день, шановна Анно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця CoLLaR та залишилися задоволені покупкою!

• Варвара А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Зелений

Якість супе ,є відбивачі світла!!

Переваги:
    Міцний

Добрий день, шановна Варваро! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника CoLLaR та залишилися задоволені покупкою!

• Людмила І***

Якісний повідок,рекомендую.

Доброго дня, шановна Людмило! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця CoLLaR та залишилися задоволені покупкою.

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Зелений

Беру третий раз, рекомендовал наш кинолог.
    Примерно на год активного пользования хватает, потом уже под замену. Стирается в стиралка в сетке для белья на ура.
    Собака ~15кг, корги.
    Очень довольна. Хлопок не режет руки, светоотражающие строчка хорошо видна вечером, карабин работает без нареканий!
    Рекомендую!!

Здравствуйте, уважаемая Ольга! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества поводка CoLLaR и остались довольны покупкой!

• Юра К***

Задоволена собочка

Недоліки:

Доброго дня, шановний Юрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця CoLLaR та залишилися задоволені покупкою!

• Москалюк І***

Хороший повідок

Доброго дня, шановний Ігорю! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця CoLLaR та залишилися задоволені покупкою!

• Олег Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Зелений

Отличный поводок, широкий и при этом материал не сильно жесткий... если собака дёрнет, то руки не протрёт. Для собаки весом в 20 кг хорошо подходит, защёлка внушает доверие.

Переваги:
    Хороший карабин, отличное качество поводка
    Недоліки:

Здравствуйте, уважаемый Олег! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества поводка CoLLar и остались довольны покупкой!

• Леднёв Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.5. Колір: Зелений

Сделано добротно, такой отечественный производитель вызывает большое уважение, розетке отдельный респект за сервис

Здравствуйте, уважаемый Дмитрий! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества поводка CoLLaR и остались довольны покупкой!

• Возная И***

А карабін крепкий? Підкажіть будь ласка

Доброго дня, шановна Ірино! Дякуємо за запитання! Так, у продукції Collar, використовуються надійні металеві карабіни, які розраховані на значні навантаження. Цей повідець підійде для собак вагою до 50 кг. Якщо Ваш улюбленець має більшу вагу або схильний до сильних різких ривків, ми рекомендуємо звернути увагу на такий самий повідець CoLLaR тільки шириною 35 мм.

• Алла М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.5. Колір: Зелений

Крепкий и, одновременно, лёгкий поводок с удобной ручкой

Переваги:
    Качественный материал
    Недоліки:
    Нету

Здравствуйте, уважаемая Алла! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества поводка CoLLaR и остались довольны покупкой!

• Алла М***

Крепкий поводок

• Валерия Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Зелений

Для собаки весом 12 кг просто отличный поводок. Удобный, прочный, мягкий.

Переваги:
    Хорошо прошит поводок.
    Недоліки:

Здравствуйте, уважаемая Валерия! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества ошейника CoLLaR и остались довольны покупкой!