Відгуки покупців про Іграшка для собак Collar Puller Midi Тренувальний снаряд d=20 см, 2 шт.

Оцінка користувачів 4.57/5
на основі 71 відгук
  • Сергій О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Ну що тут сказати любі друзі? Це корисна річ. З собакою граюсь часто. Стафф гризе сильно, але пулер тримається довго. Можна брати з запасом. Розкидати по хаті. На довго хватить. Собака сама приносить мені і просить погратися. Десь в пів року собака догризає пулер пополам. Але я можу підіймати за цей пулер стаффа який на неї вчипилась щелепами та висить та рве. Тому випробування пройшли жорсткі.

Переваги:
    Якість добра
    Недоліки:

Добрий день, шановний Сергію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги тренувального снаряда PULLER та залишилися задоволені покупкою.

• Дарія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Гарні пулери для середньо-дрібних собак

Добрий день, шановна Даріє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги тренувального снаряда PULLER та залишилися задоволені покупкою.

• Алина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Добрий вечір!! Моєму собаці дуже сильно сподобались кільця

Переваги:
    Кільця класні, собаці сподобалась
    Недоліки:
    Недоліків не має

Добрий день, шановна Аліно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги тренувального снаряда PULLER та залишилися задоволені покупкою.

• Олексій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Для нашого песеля 1-ого хватило на 15хв. а другого на 30хв.

Добрий день, шановний Олексію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода, що даний товар не виправдала ваших очікувань. PULLER зроблений з матеріалу, який безпечний для зубів і ясен чотирилапого, а його прокушування приносить задоволення собаці. Ми рекомендуємо не використовувати тренувальний снаряд як іграшку і не давати його собаці на розгризання або залишати тварину з ним наодинці. Якщо у Вас виникли питання стосовно якості нашої продукції, Ви завжди можете звернутись до нас напряму з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Альбина А***

Очень хорошо

Добрий день, шановна Альбіно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги тренувального снаряда PULLER та залишилися задоволені покупкою.

• Наташа

Отличная игрушка

Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги тренувального снаряда PULLER та залишилися задоволені покупкою.

• Анастасія І***

Все чудово. Псу подобається

Добрий день, шановна Анастасіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги тренувального снаряда PULLER та залишилися задоволені покупкою.

• Оксана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Класна iграшка. Моэму канiку сподобалась. Мiцна. Дякую.

Переваги:
    Якiсть
    Недоліки:
    Не виявили.

Добрий день, шановна Оксано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги тренувального снаряда PULLER та залишилися задоволені покупкою.

• Гулюк И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Моїй собачці ця іграшка сподобалась

Переваги:
    Міцна та гарна іграшка
    Недоліки:
    Не має

Добрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги тренувального снаряда PULLER та залишилися задоволені покупкою.

• Владислав Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Собаці дуже подобається доганяти снаряд, на дотик приємний матеріал. Планував давати гризти, але після ознайомлення з інструкцією - перестав, мій 7 місячний коргі за 20 хвилин згриз половину товщини кільця.

Переваги:
    Собаці подобається
    Недоліки:
    При використанні не за призначенням його вистачить на 2 дні для коргі.

Добрий день, шановний Владиславе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги тренувального снаряда PULLER та залишилися задоволені покупкою. Аби тренувальний снаряд слугував довше, ми не рекомендуємо залишати вихованця наодинці з ним.

• Елена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Хороша іграшка, нашій Мері довподоби)

Добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги тренувального снаряда PULLER та залишилися задоволені покупкою.

• Катерина Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Я вважала, що цуценя не одразу буде з ним гратися, але я помилялась! Замість паличок тепер він сам бере пуллер та тягне його на вулицю. Кріпкий, поєдинок кане корсо та лабрадорчика пуллер витримав!

Добрий день, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги тренувального снаряда PULLER та залишилися задоволені покупкою.

• Александр Б***

крепкі

Добрий день, шановний Олександре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги тренувального снаряда PULLER та залишилися задоволені покупкою.

• Марина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

дуже міцна ігнашка, саме для мого бігля, бо зазвичай інші душе вшидко розриваються. Рекомендую

Переваги:
    дуже міцна ігнашка
    Недоліки:

Добрий день, шановна Марино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги тренувального снаряда PULLER та залишилися задоволені покупкою.

• Снитко И***

Якісний

• Валентина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

все понравилось, продавец прекрасно выполнил свою работу. Спасибо

Переваги:
    отличная игрушка для собак. мой песик очень доволен)

Добрий день, шановна Валентино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги тренувального снаряда PULLER та залишилися задоволені покупкою.

• Галина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Купила помилково, не додивилася, що ця іграшка для середних собак, але наш бельгійский овчар так полюбив цю іграшку, що тількі я вихожу у двір, він хватає ії и просить кинути ії куди небудь... До цього у нього була такає сама но більшого розміру, але ії забрав собі собака, якій гуляв в поле , я не смогла ії забрати...

Переваги:
    Яскравий колір, не губиться у траві, легкий, матеріал приемний для моїх рук і зубів собаки
    Недоліки:

Добрий день, шановна Галино! Дякуємо за запитання! Ми раді, що Ви оцінили переваги тренувального снаряда PULLER та залишилися задоволені покупкою.

• Софія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Чудові пулери, купувала для Джек Расела розмір ідеально підходить. Досить якісний матеріал, залюбки собака грається з ними. Коли була маленька, брали мікро розмір, ще досі цілий і інколи грається.

Переваги:
    Якісний матеріал

Добрий день, шановна Софіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги тренувального снаряда PULLER та залишилися задоволені покупкою.

• Татьяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Я профессиональный кинолог, пользуюсь этими изделиями в разных размерах и для разных пород собак. Конкретно этими пользуюсь для работы с австралийской овчаркой и бордер- колли. Рекомендую для владельцев активных собак

Переваги:
    Полезен для активных собак
    Недоліки:
    Для меня их нет

Здравствуйте, уважаемая Татьяна! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества тренировочного снаряда PULLER и остались довольны покупкой!

• Виктория В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Хорошая игрушка для собачки. Подружкина боксерша играется, приносит, мои малыши просто грызут

Переваги:
    хорошая игрушка
    Недоліки:
    не обнаружила

Здравствуйте, уважаемая Виктория! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества тренировочного снаряда PULLER и остались довольны покупкой!

• Ирина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Подходит для прогулок в любое времяни года.

Переваги:
    Очень удобная игрушка. Крепкая, в меру твердая, щадящая для зубов.
    Недоліки:
    Не обнаружила

Здравствуйте, уважаемая Ирина! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества тренировочного снаряда PULLER и остались довольны покупкой!

• Татьяна П***

Отличный товар

Переваги:
    Любимая игрушка моей собаки. Крепкая.
    Недоліки:

Здравствуйте, уважаемый Татьяна! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества тренировочного снаряда PULLER и остались довольны покупкой!

• Елена А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Качество классное, пуллер лёгкий, но в тоже время очень крепкий. У нас смесь стаффа, 8 месяцев, очень любит пуллер, за него душу отдаст :))) Ухватку и вес отлично выдерживает.

Переваги:
    Цена, вес, качество
    Недоліки:
    Нету

Здравствуйте, уважаемая Елена! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества тренировочного снаряда PULLER и остались довольны покупкой!

• Светлана С***

Быстрая доставка

Переваги:
    Игрушка качественная, без постороннего запаха. Питомец играет с удовольствием
    Недоліки:

Здравствуйте, уважаемая Светлана! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества тренировочного снаряда PULLER и остались довольны покупкой!

• Валера
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

материал приятный на ощупь и зубам щенка

Переваги:
    щенку понравились
    Недоліки:
    не сразу

Здравствуйте, уважаемый Валерий! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества тренировочного снаряда PULLER и остались довольны покупкой!

• Анастасия В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Товар качественно выполнен. Надеюсь песелю понравиться.

Переваги:
    Качество и цена
    Недоліки:

Здравствуйте, уважаемая Анастасия! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества тренировочного снаряда PULLER и остались довольны покупкой!

• Максим Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Хорошего качества, собачке нравиться.

Переваги:
    Хорошего качества, цена.

• ayda.aliyeva А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Собаке подошёл по размеру, вроде и неплохой, но долго уж точно не проиживет, если есть в семье стафф. Уже один кружок друзья собаки испортили

Переваги:
    Размер
    Недоліки:
    Не прочный материал

Здравствуйте! Спасибо за Ваш отзыв. Мы рекомендуем использовать PULLER только по назначению - для совместных тренировок со своим питомцем.
      И категорически не рекомендуем оставлять питомца наедине с PULLER.

• ЯНА К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Лучшая игрушка для активных прогулок, особенно когда на улице много снега. Наш Джек Рассел в восторге!!!

Переваги:
    Лучшая игрушка для активных прогулок
    Недоліки:
    Нельзя оставлять наедине с Джек Расселом))

Здравствуйте! Спасибо за Ваш отзыв. Играйте с удовольствием!

• Екатерина Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Мой шестимесячный кокер спаеиель в полном восторге)

Представитель поставщика

Здравствуйте! Мы очень рады, что наш товар Вам понравился. Играйте с удовольствием!

• Страхова А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Отличного качества. Собака играет с удовольствием. Не разгрызает.

• Марина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Незаменимый атрибут на прогулке. Брала щенку лабрадора 6 месяцев - любимая игрушка для игр.

• Матвей В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Отличного качества, для Джек Рассела как раз. Даже для щенка, играет с удовольствием. Не разгрызает.

Переваги:
    Прочность, качество
    Недоліки:
    Не обнаружил
      Представитель поставщика

Здравствуйте! Спасибо за Ваш отзыв о нашем товаре. Пользуйтесь с удовольствием!

• Александр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Замовив даний товар оплатив на карту ні грошей ні товару .

• Оксана

Отримали замовлення?

• Александр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Взяли для лабрадора 2.5 месяца. Играет им отлично. Пытается выдрать его из руки постоянно. В пасть помещается нормально , видно что чешет зубы с помощью этой штуки.

Переваги:
    Цена и качество. Приятный материал.
    Недоліки:
    Не обнаружил.
      Представитель бренда

Здравствуйте, Александр.
      Спасибо за отзыв. Мы рады, что Ваш питомец оценил кольца ПУЛЛЕР.

• Юлия С***