Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Кабель для роутера - підвищуючий перехідник USB - DC 12V 5.5x2.1mm (UD1202)

Оцінка користувачів 4.03/5

Працює без проблем

• Игорь С***

роутер 2,5 А 12В от паурбанка с этим кабелем заработал

• Продавець  KayDzen

Дуже приємно отримати Ваш позитивний відгук. Раді, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені!

• Іван К***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Довжина: 0.9. Колір: Чорний

Живить роутер Asus на 1.5 А від павербанку. Отримав тиждень тому. Працює без нарікань

• Леся И***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Довжина: 0.9. Колір: Чорний

При блекауті забезпечує роботу роутера від павербанка на відмінно!

Переваги:
    Недорого
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  KayDzen

Добрий день!
      Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)
      Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Олексій

Все добре

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олексій! Щиро дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• М Н***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Довжина: 0.9. Колір: Чорний

Працюючий кабель, швидка доставка, приємна підтримка.
    Дякую за товар.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Мирослава! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Павло С***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Довжина: 0.9. Колір: Чорний

Шукав саме такий перехідник, щоб підключити роутер до звичайного USB-порту. Кабель відмінно підійшов за роз'ємом. Дякую!

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Павло! Дякуємо за відгук. Дуже раді, що Ви оцінили якість товару.

• Денис Д***

Цілком задоволений

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Денис! Вдячні Вам за відгук. Завжди Вам раді!

• Альона Н***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Довжина: 0.9. Колір: Чорний

Якісний і корисний перехідник. Просте рішення для резервного живлення. Перевірила - з'єднання стійке, збоїв немає. Раджу до покупки

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Альона! Дякуємо Вам за відгук та рекомендації. Завжди Вам раді!

• Тамара З***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Довжина: 0.9. Колір: Чорний

Адаптер очень сильно был нужен, спасибо за своевременную доставку!

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Тамаро! Дякуємо за відгук. Раді, що змогли Вам допомогти. Завжди Вам раді!

• Никита З***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Довжина: 0.9. Колір: Чорний

Все хорошо, подходит и использует свои функции

Переваги:
    Нет проблем
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Микита! Дякуємо, що знайшли час для написання відгука! Завжди Вам раді!

• Сергій С***

Доставка швидка

Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування

• Светлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Довжина: 0.9. Колір: Чорний

Все отлично, кабель работает как нужно

Недоліки:
    нету
    • Продавець  KayDzen

• Роман Д***

Норм

• Олексій П***

Відправили швидко

• Нікіта П***

Бистро доставили

Переваги:
    Довгий шнур

Добрий день!
      Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)

• Юрий К***

Мега кабель )

• я
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Довжина: 0.9. Колір: Чорний

Роутер xiaomi 4a прцює від банки через цей провід.

• Таміла К***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Довжина: 0.9. Колір: Чорний

Хороший кабель для роутера, перевірили вже і все працює від повербанку) виключення світла тепер не страшне) рекомендую!

Переваги:
    Все працює
    • Продавець  KayDzen

• Скляр А***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Довжина: 0.9. Колір: Чорний

Хороший кабель, купувала для вайфаю, щоб працював без світла

• Сергей М***
    Продавець: KayDzen. Довжина: 0.9. Колір: Чорний

Товар в пункт выдачи Розетки доставлен быстро, хоть продавец посторонний. По качеству кабеля ничего плохого сказать пока не могу - работает исправно, запитывая от ноутбука оптический терминал. Рекомендую!

• Артем Л***

Все чудово працює.

• Юрий Ж***

Працює

• Игорь М***

Купил работает все ок

• Продавець  KayDzen

Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування!

• Сергей М***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Довжина: 0.9. Колір: Чорний

Может работать только с оптическим терминалом. При работе с роутером максимум через полчаса срабатывает тепловая защита, и Wi-Fi модуль роутера отключается. Испытывал с роутерами, реально потребляющими мощность всего 6 ватт. Кто хочет работать с роутером при блэкаутах - ищите кабель посерьезней (и подороже, естественно!)

• Олег К***

Не працює!

Недоліки:
    Вонюче в прямому сенсі не працююче г***о
    • Продавець  KayDzen

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми, Вам вже написали в особисті повідомлення. Очікуємо від Вас відповіді.

• Марина Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Довжина: 0.9. Колір: Чорний

Кабель перестав працювати через тиждень

Доброго дня, Марина!
      Нам дуже шкода, що сталася така ситуація.
      У Вас є ж 14 днів для повернення та обміну товару з моменту отримання товару.
      Дякуємо за Ваш відгук.

• Сергей Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Довжина: 0.9. Колір: Чорний

Не питает роутер и GPON от повербанка никак.

Переваги:
    Увы, нет.
    Недоліки:
    Не запитывает, нет там повышения никакого до 12 в.
    • Продавець  KayDzen

Вітаю!
      Замовлення від 26.09, а ми тільки зараз дізналися, що є така проблема. На товар діє гарантія 14 днів на повернення та обмін. Просимо звертатися Вас у період дії гарантії. Дякую за розуміння.

• Роман Л***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Довжина: 0.9. Колір: Чорний

Поки завантажується вайфай, кабель працює, і через момент як з'являтися підключення до телефону починає перезавантажуватись, а іноді працює без зауважень. Короче не раджу. Недарма він дешевий

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Роман! Дякуємо за відгук. Спробуйте на роутері в налаштуваннях відключити пріоритет 5 ГГЦ, залишити 2.4Ггц. Це може допомогти знизити навантаження.

• Олександра Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Довжина: 0.9. Колір: Чорний

Шнурок бракованный. Не работает!!!

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олександра! Дякуємо, що повідомили нам про це. Ваш відгук передано відповідальному працівнику для вирішення питання.

• Василь Д***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Довжина: 0.9. Колір: Чорний

Товар прийшов з браком. Штекер ЮСБ не тримався в штатному місці, і ,,провалювався,, при спробі його вставити в роутер. Довелося клеїти суперклеєм

Переваги:
    Робочий
    Недоліки:
    Бракований конструктивно
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Василь! Дякуємо, що повідомили нам про це. Ваш відгук допомагає нам стати кращими.

• Светлана П***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Довжина: 0.9. Колір: Чорний

Я обурена, це нічого не сказати мені продали кабелі зовсім інші. Де мої кабелі? Які збільшують напругу? Де??? Я ж розраховувала???

Доброго дня, Світлана!
      Підкажіть будь-ласка, для чого Ви використовували кабелі? Ви підключали до роутера, чи використовували для інших приладів?

• Александр Д***

Не работает

Доброго дня, Олександр!

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Довжина: 0.9. Колір: Чорний

Замовили 6 числа, відправили тільки 8, а отримали 11 го. Якщо б були уважніші, то у відділенні rozetka такі кабелі коштують дешевше. На дзвінки продавець не відповідав і не перетелефонував. Доставили в поліетиленовому пакеті без жодного захисту!

Переваги:
    Жодних
    Недоліки:
    Не попереджають про невчасну відправку
    Не відповідають на дзвінки
    Ціни вищі, ніж в інших
    Відсутнє пакування (бачили відгук з поламаним кабелем- зрозуміли чому так)