- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пользуюсь уже почти 2 года,никаких нареканий нет.Очень выручает во время отключений света
- Світлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для ноутбуків, телефонів, роутера підходить чудово
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Візьміть до уваги, що він має модифіковану (не чисту) синусоїду! Не підійде до котлів та чутливої техніки. Про це ніде не написано, тому я повернув.
- Переваги:
- Хороша ціна
- Недоліки:
- Синусоїда модифікована
- ДенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
хочу оставить отзыв об этой неоднозначной станции) о ней есть плохие отзывы про то как на плохо работает выдавая 220, и что некоторые приборы нестабильно работают и слышны посторонние звуки.. да, так и есть.. есть приборы которые чуствительны к перепадам и низкому напряжению.. так вот у меня тоже был неприятный звук.. сделал замер тестером, и он показал не 220 вольт на выходе, а 200-202.. и переодические провалы ещё ниже. я брал её как хороший повербанк, и для подключения роутера и оптики через DC12v. так что делайте выводы подойдёт она вам или нет!
- Переваги:
- хороший повербанк DC 5-12v
- Недоліки:
- нестабильный выход инвертера 220в.. можно нанести вред чуствительным устройствам
- Мохнюк П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова штука на свої гроші!
4 рази підключали на декілька годин роутер і оптичний блочок, то тільки 2 поділки зарядки використало.
Маю схожу станцію за 10к і різниці не бачу тому не варто переплачувати.
Також пробували включати манікюрну витяжку, лампу для гелю і проф світло. Все тяне але не знаю наскільки вистачить.- Переваги:
- Ціна=якість
Хороший дизайн
Маленька - Недоліки:
- Малуватий ліхтарик
- Михаил М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Тестировал эту станцию используя ТА Samsung 50й диагонали на динамических настройках экрана , плюс подключал лампу и заряжал от станции павербанк, продержалась чуть меньше 3х часов , считаю что за эти деньги просто ТОП , учитывая что буду использовать ее запитывая роутер и заряжать планшет/телефон
- Переваги:
- Цена , не большой размер что удобно брать с собой на природу , эстетический вид
- Недоліки:
- Пока есть не приятный запах пластмассы , надеюсь пройдет
- Иван
Подскажите у Вас во время работы включается громко кулер на пару минут?
- Михаил М***
Кулер шумный , гудел все время работы пока работала станция , но не считаю это критично
- Богдан С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар корисний
- Дмитрий Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На "ігровому" ноуті не достатньо працює. (Блок живлення рідний для нього на 200W). Вибиває помилку за пару хвилин. Якщо є вхід в ноуті usb type c., універсальний для додаткового заряджання+ . Тоді візьміть 100Вт зарядне від RZTK, (блочок для смартфонів), й матимете 3-3,5 години роботи включно з живленням монітора (45W).
- Переваги:
- Супер якщо правильно підійти до питання
- Артур З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Придбав цю станцію 29.01.2023. Пропрацювала вона в мене 10 хвилин.Спочатку спробував під'єднати ТВ через ватметр. Телевізор відмовився вмикатись (40-55 Вт) та тріскотів. Під'єднував блок живлення ноутбука до неї з потужністю 80 Вт приблизно. При під'єднанні з БЖ також було чутно тріскотіння, але ноутбук почав заряджатись. Через декілька хвилин згорів ватметр. Зараз у сервісному центрі. Сподіваюсь це недолік не всієї партії (моделі)
- Переваги:
- Компактна, цікавий дизайн, приваблива ціна
- Недоліки:
- Не працює належним чином
- Вадим П***
От і у мене така сама ситуація з тріскотінням, а представник каже, що все в них ок і подібна проблема лише у мене.
Представник постачальникаШановний Артуре!
Дякуємо за відгук!
Ми провели додаткове тестування певної кількості зарядних станцій даної моделі в нашому Сервісному центрі. В ході тестування до станцій підключалися різні прилади.
Дана зарядна станція видає модифіковану синусоїду, тому за рахунок нарощування напруги у підключеному приладі може виникати незначний акустичний шум, який не несе ніякої загрози функціонуванню цього приладу.
Зокрема, шум спостерігався у всіх приладах, які мають у своїх конструкції (зокрема, у блоку живлення) трансформатор живлення 50 Гц.
Будь-яких інших проблем та недоліків, в том числі тріскотіння чи інших звуків, всередині станції виявлено не було. Всі технічні параметри станції відповідають заявленим характеристикам.
Крім того, зауважимо, що ватметр міг згоріти через неправильне підключення. Бо пошкодження ваттметру від даної станції практично і теоретично неможливе.
У будь-якому випадку, пропонуємо Вам звернутися до нашого Авторизованого сервісного центру для діагностики Вашої зарядної станції. У випадку несправності ми замінимо її на нову.- Стас Г***
Ваш ваттмерт з баластним конденсатором і його можна живити тільки через честий синус. Добре що ніякий прилад з трансформатором не приеднали, а то був би феєрверк.
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
На 4-й день використання розетка 220В на даній станції перестала працювати фактично, вона то ніби й працює, але іскрить якщо в неї щось ввімкнути, неважливо це ноутбук, блок зарядки телефону чи щось інше. При цьому проблема саме в цій станції оскільки при підключенні тих самих пристроїв до звичайної мережі чи моєї іншої станції блюєтті нічого подібного немає. Та й перші дні використання також проблем не було, сторонніх звуків як зараз та іскріння не було. Нічого потужного в неї не вмикав, лише ноутбук який бере 50Вт та монітор який бере 35-40Вт і то не одночасно, це вже просто перевіряв чи з усіма пристроями є іскріння.
- Переваги:
- Компактність, ємність, ціна
- Недоліки:
- Дуже довге заряджання, вийшла з ладу на 4-й день використання
- Николай
Так она работает просто вас пугает треск при подключении, поменяйте просто по гарантии
- Вадим П***
Николай, як можна казати, що вона працює якщо цього іскріння не повинно бути? Ну, а що стосується здати по гарантії - звісно ж здав, кеп. Гудіти в ній при роботі повинен лише її особистий вентилятор охолодження.
Представник постачальникаШановний Вадиме!
Дякуємо Вам за відгук. Наразі це перше звернення до нас з такою проблемою стосовно будь якої з зарядних станцій Stark. Будемо раді Вам допомогти. Всі зарядні станції STARK мають гарантію 12 міс. Ви можете звернутися до нашого Сервісного центру для уточнення всіх питань щодо діагностики або ремонту.
- Яна А***Продавець: Rozetka
Купила таку в осени 2023 тільки чорну, витримуе одночасно ноутбук, вайфай десь годин 5-6, за такі гроші супер, я працюю віддалено, то для мене супер. Заряджання щ нуля десь 2,5 години
- Переваги:
- Все влаштовує
- Дмитрий Д***Продавець: Rozetka
Привіт, в мене такаж станція, дуже задоволений, фото добавив щоб не чекали.
- Александр М***Продавець: Rozetka
Придбав цю станцію з раціональним розрахунком. Якщо порахувати що Power Bank коштує десь в середньому 750-800 гривень за 10 000 mAh, в цій станції 60 000 mAh, це вже як мінімум 6 Power Bank майже на 5000 грн.
На додаток я отримав розетку на 220 В і купу виходів для заряджання всіх портативних пристроїв.
Якихось тріскотінь за три дні використання не виявив. Всі прилади під’єднуються та заряжаються нормально. Світло є, ноутбук працює, гаджети заряджені.
Можу рекомендувати.- Переваги:
- класне співвідношення ціна/якість
- Недоліки:
- тільки одна розетка 220 В, повільна нешвидкісна зарядка.
- Георгій Н***Продавець: Rozetka
довго не купував собі зарядну станцію. бо були задорогі. а у січні якраз ПДВ на зарядні станції скасували. А потім знайошов цю зарядну станцію STARK,
Користуюся третій тиждень, поки все влаштовує. Живить все, що мені потрібно: роутер, ноутбук, настільні лампи, заряджає телефони і акумуляторні лихтарики. Спробував телевізор 47 дюймів - 3 години без проблем можна дивитися відео з носія!
Холодильник не тягне, але так і було заплановано.
Великий плюс - є ліхтарик.
Якість корпусу мене задовільнила. Кнопки чіткі, зрозумілі.
Можу рекомендувати.
Але раджу прораховувати навантаження. Щоб не плекати зайві очикування, що ця невеличка і недорога станція живитиме всі ваши прилади і освітлення.- Переваги:
- Якісний корпус, відповідність вказаним параметрам
- Недоліки:
- поки не виявив
- Дмитрий Д***Продавець: Rozetka
Придбав цю станцію, вже як два тижні просто рятує, все заряджено, лампи всі світять. Ноутбук напряму пропрацював 3,5 години (задоволений), не виникало ні яких проблем. Зручно є ліхтарик, вмикаю коли працюю на ноутбуці. Підєднував телик, вставив флешку и серіал 4 години дивився. Трохи шумить, коли працює вентилятор, но то не сильно мішає.
За таку ціну дуже гарне придбання, задоволений на всі 100%.- Переваги:
- Комплектація, ціна, якість сборки.
- Роман
який у вас ноут що пропрацював тільки 3.5 год