Відгуки покупців про Дитяче ліжко будиночок Монтессорі BUSY WOOD на ніжках Модель 3 160х80 см сірий

Оцінка користувачів 4.91/5
  • ІВАН С***
    Відгук від покупця. Продавець: Busy bed. Базовий колір: Білий

Вже майже 3 роки користуємося, проблем немає. Нічого не зламалося, ламелі цілі. Раз в рік треба підкручувати болти.

• Продавець  Busy bed

Дякуємо вам за відгук і довіру Нам дуже приємно чути, що ліжечко служить уже 3 роки без проблем! Підкручування болтів справді є нормальною частиною догляду, щоб зберегти міцність та надійність конструкції.

• Соломон К***

Підскажіть, будь ласка, з якого віку краще користуватися? Якщо дитині 10-11 місяців, чи буде це класним варіантом? Дякую

• Надя Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Busy bed. Базовий колір: Натуральний

Чудове ліжко, ми дуже задоволені, дитині подобається) Оформили все і виготовили дуже швидко, для нас були важливі терміни. Додало затишку, брали в натуральному кольорі. Зібрати вдалось самій без проблем (по відео від продавця), в пакування поклали абсолютно все що потрібно і тому числі запасні шурупчики.

Переваги:
    Зручне, не дуже громістке, легко збирати, дитина задоволена
    • Продавець  Busy bed

Дуже дякуємо за такий теплий відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що ліжечко Вам сподобалося і стало частиною Вашого затишного дому. Раді, що збірка була легкою, а наші відео-інструкції стали в пригоді. Нехай ліжечко служить довго і дарує комфорт Вашій дитині!

• Дарина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Busy bed. Базовий колір: Натуральний

Чудове дитяче ліжко. Мінімалістичне, достатньо довге та не тісне для дитини 4х років. Основний плюс - низьке, не страшно, що малеча впаде вночі.
    Окремо дякую за натуральний колір, я саме таке і шукала, бо ліжко пасуватиме до будь-якого інтерʼєру.
    Збирається легко і деталі пасують одна до одної (а ми замовляли багато різних дитячих меблів від інших виробників, то є з чим порівняти) і в комплекті навіть є викрутка!

Переваги:
    Легке в збірці, просторе і низьке
    Недоліки:
    Поки не помітила
    • Продавець  Busy bed

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ліжечко відповідає Вашим очікуванням і дарує комфорт Вашій дитині. Нехай ліжечко служить довго і дарує затишок вашій родині!

• яна о***
    Відгук від покупця. Продавець: Busy bed. Базовий колір: Натуральний

Якісне ліжко ,стильне .Всі хто приходить до нас в гості запитують де замовляли )швидко складається .приємно здивувало пакування та безкоштовна доставка кур'єром

Переваги:
    Якісний матеріал ,гарно оброблене .виглядаю набагато дорожче
    • Продавець  Busy bed

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ліжко сподобалося не лише вам, але й викликало цікавість у ваших гостей. Будемо раді бачити вас в нашому магазині знову!

Відгук від покупця. Продавець: Busy bed. Базовий колір: Білий

Хочу подякувати менеджеру за оперативність в вирішенні моєї проблеми (зламалась 1 ламель) Дуже швидко замінили на нову , дуже якісну ламельну основу. Щиро дякую

Переваги:
    Гарне і зручне ліжко , дитина в захваті
    Відгук від покупця. Продавець: Busy bed. Базовий колір: Білий

Вчора зібрали, сьогодні вже зламалося. Дитина дуже сильно засмучена ( і я розчарована якістю

Переваги:
    Красиве ліжко
    Недоліки:
    На фото
  • Инна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Busy bed. Базовий колір: Білий

Ліжко гарне, не громіздке , зібрала приблизно за годину , але ламнелі не прикрутила, шуруповерта в мене немає а в ліжку і в самих ламнелях немає отворів просвердлених (шурупи в комплекті є) Не розібралась, як закріпити їх.

Переваги:
    Не громіздке, гарне і просте.
    Недоліки:
    Немає отворів для прикручування ламнелей.
  • Ангеліна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Busy bed. Базовий колір: Білий

Супер!! Ліжко дуже охайно, якісно виготовлене, легко зібрати, враховуючи продуману комплектацію виробника! Пакування лише чого вартує!)))
    Дизайн чудовий, дитина у захваті))
    Дуже дякуємо, всім вас рекоментуємо

Переваги:
    Дизайн, якість.
  • Людмила Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Busy bed. Базовий колір: Білий

Дуже дуже круте ліжечко! Дуже швидко доставили! Дитина в захваті! Відсутній запах фарби! Класні інструкції по собору)

• Продавець  Busy bed

Дякуємо Вам за відгук. Він допоможе нам розвивати та вдосконалювати продукти, щоб зробити ще більше дітей щасливими. Щиро дякуємо, бажаємо успіхів!

• Леся К***
    Відгук від покупця. Продавець: Busy bed. Базовий колір: Білий

Замовили ліжко 25 вересня, а 29 вже забрали з Нової пошти. Дуже зручно та компактно упаковано (забрали Матізом!!!!). Саме ліжко дуже класне. Чоловік зібрав хвилин за 30. Ламелі не тонкі. Воно досить низьке, що я вважаю плюсом, бо не високо падати (в кого діти сплять так я у мене, то зрозуміють про що я). Дитина задоволена.
    Окремий лайк від чоловіка за викрутку.

Переваги:
    Не високе, не тонкі ламелі, швидко збирається, цікавий дизайн в вигляді даху будиночку.

• Мар'яна
    Відгук від покупця. Продавець: Busy bed. Базовий колір: Білий

Швидко відправили ліжко,дуже добре запаковане,інструкція зрозуміла,легко складається,рекомендую!

• Продавець  Busy bed

Мар'яна, дякуємо Вам за відгук. Він допоможе нам розвивати та вдосконалювати продукти, щоб зробити ще більше дітей щасливими.

• Дмитрий
    Відгук від покупця. Продавець: Busy bed. Базовий колір: Білий

Крепкая, легко собирается. Привезли быстро - за пару дней. В комплекте положили отвертку и ключ. Комплектация полная, без нюансов.
    Из недостатков: хоть и указано, что доставка бесплатная, но курьер взял за нее деньги.

Переваги:
    крепкая, легко собирается
    Недоліки:
    бесплатная доставка оказалась платной
    • Продавець  Busy bed

Дякуємо за позитивний відгук! Наразі, доставка для всіх наших клієнтів безкоштовна і для Вас була також безкоштовною, то Ви сплатили комісію за післяплату на пошті, бо вказали спосіб оплати - при отриманні. Підтвердження цього надсилали вам особисто. Цю комісію отримує Нова пошта за свою послугу переказа коштів. Дякуємо за розуміння!