- ІВАН С***Відгук від покупця. Продавець: Busy bed. Базовий колір: Білий
Вже майже 3 роки користуємося, проблем немає. Нічого не зламалося, ламелі цілі. Раз в рік треба підкручувати болти.
- Продавець Busy bed
Дякуємо вам за відгук і довіру Нам дуже приємно чути, що ліжечко служить уже 3 роки без проблем! Підкручування болтів справді є нормальною частиною догляду, щоб зберегти міцність та надійність конструкції.
- Соломон К***
Підскажіть, будь ласка, з якого віку краще користуватися? Якщо дитині 10-11 місяців, чи буде це класним варіантом? Дякую
- Надя Ш***Відгук від покупця. Продавець: Busy bed. Базовий колір: Натуральний
Чудове ліжко, ми дуже задоволені, дитині подобається) Оформили все і виготовили дуже швидко, для нас були важливі терміни. Додало затишку, брали в натуральному кольорі. Зібрати вдалось самій без проблем (по відео від продавця), в пакування поклали абсолютно все що потрібно і тому числі запасні шурупчики.
- Переваги:
- Зручне, не дуже громістке, легко збирати, дитина задоволена
- Продавець Busy bed
Дуже дякуємо за такий теплий відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що ліжечко Вам сподобалося і стало частиною Вашого затишного дому. Раді, що збірка була легкою, а наші відео-інструкції стали в пригоді. Нехай ліжечко служить довго і дарує комфорт Вашій дитині!
- Дарина Б***Відгук від покупця. Продавець: Busy bed. Базовий колір: Натуральний
Чудове дитяче ліжко. Мінімалістичне, достатньо довге та не тісне для дитини 4х років. Основний плюс - низьке, не страшно, що малеча впаде вночі.
Окремо дякую за натуральний колір, я саме таке і шукала, бо ліжко пасуватиме до будь-якого інтерʼєру.
Збирається легко і деталі пасують одна до одної (а ми замовляли багато різних дитячих меблів від інших виробників, то є з чим порівняти) і в комплекті навіть є викрутка!- Переваги:
- Легке в збірці, просторе і низьке
- Недоліки:
- Поки не помітила
- Продавець Busy bed
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ліжечко відповідає Вашим очікуванням і дарує комфорт Вашій дитині. Нехай ліжечко служить довго і дарує затишок вашій родині!
- яна о***Відгук від покупця. Продавець: Busy bed. Базовий колір: Натуральний
Якісне ліжко ,стильне .Всі хто приходить до нас в гості запитують де замовляли )швидко складається .приємно здивувало пакування та безкоштовна доставка кур'єром
- Переваги:
- Якісний матеріал ,гарно оброблене .виглядаю набагато дорожче
- Продавець Busy bed
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ліжко сподобалося не лише вам, але й викликало цікавість у ваших гостей. Будемо раді бачити вас в нашому магазині знову!
- Инна Б***Відгук від покупця. Продавець: Busy bed. Базовий колір: Білий
Хочу подякувати менеджеру за оперативність в вирішенні моєї проблеми (зламалась 1 ламель) Дуже швидко замінили на нову , дуже якісну ламельну основу. Щиро дякую
- Переваги:
- Гарне і зручне ліжко , дитина в захваті
- Инна Б***Відгук від покупця. Продавець: Busy bed. Базовий колір: Білий
Вчора зібрали, сьогодні вже зламалося. Дитина дуже сильно засмучена ( і я розчарована якістю
- Переваги:
- Красиве ліжко
- Недоліки:
- На фото
- Инна Б***Відгук від покупця. Продавець: Busy bed. Базовий колір: Білий
Ліжко гарне, не громіздке , зібрала приблизно за годину , але ламнелі не прикрутила, шуруповерта в мене немає а в ліжку і в самих ламнелях немає отворів просвердлених (шурупи в комплекті є) Не розібралась, як закріпити їх.
- Переваги:
- Не громіздке, гарне і просте.
- Недоліки:
- Немає отворів для прикручування ламнелей.
- Ангеліна Г***Відгук від покупця. Продавець: Busy bed. Базовий колір: Білий
Супер!! Ліжко дуже охайно, якісно виготовлене, легко зібрати, враховуючи продуману комплектацію виробника! Пакування лише чого вартує!)))
Дизайн чудовий, дитина у захваті))
Дуже дякуємо, всім вас рекоментуємо- Переваги:
- Дизайн, якість.
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: Busy bed. Базовий колір: Білий
Дуже дуже круте ліжечко! Дуже швидко доставили! Дитина в захваті! Відсутній запах фарби! Класні інструкції по собору)
- Продавець Busy bed
Дякуємо Вам за відгук. Він допоможе нам розвивати та вдосконалювати продукти, щоб зробити ще більше дітей щасливими. Щиро дякуємо, бажаємо успіхів!
- Леся К***Відгук від покупця. Продавець: Busy bed. Базовий колір: Білий
Замовили ліжко 25 вересня, а 29 вже забрали з Нової пошти. Дуже зручно та компактно упаковано (забрали Матізом!!!!). Саме ліжко дуже класне. Чоловік зібрав хвилин за 30. Ламелі не тонкі. Воно досить низьке, що я вважаю плюсом, бо не високо падати (в кого діти сплять так я у мене, то зрозуміють про що я). Дитина задоволена.
Окремий лайк від чоловіка за викрутку.- Переваги:
- Не високе, не тонкі ламелі, швидко збирається, цікавий дизайн в вигляді даху будиночку.
- Мар'янаВідгук від покупця. Продавець: Busy bed. Базовий колір: Білий
Швидко відправили ліжко,дуже добре запаковане,інструкція зрозуміла,легко складається,рекомендую!
- Продавець Busy bed
Мар'яна, дякуємо Вам за відгук. Він допоможе нам розвивати та вдосконалювати продукти, щоб зробити ще більше дітей щасливими.
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Busy bed. Базовий колір: Білий
Крепкая, легко собирается. Привезли быстро - за пару дней. В комплекте положили отвертку и ключ. Комплектация полная, без нюансов.
Из недостатков: хоть и указано, что доставка бесплатная, но курьер взял за нее деньги.- Переваги:
- крепкая, легко собирается
- Недоліки:
- бесплатная доставка оказалась платной
- Продавець Busy bed
Дякуємо за позитивний відгук! Наразі, доставка для всіх наших клієнтів безкоштовна і для Вас була також безкоштовною, то Ви сплатили комісію за післяплату на пошті, бо вказали спосіб оплати - при отриманні. Підтвердження цього надсилали вам особисто. Цю комісію отримує Нова пошта за свою послугу переказа коштів. Дякуємо за розуміння!