- Olya G***Відгук від покупця. Продавець: LOZComp. Колір: Чорний
Купувала цю мишку декілька років тому, працює до сих пір. Питань до якості немає.
- Владислав Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Ядлооо берите
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: thm. Колір: Чорний
Дуже хороша МИША
- Продавець thm
Дякуємо Вам за відгук!
- Егор Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Завжди обирав собі bloody і не жалію , якщо вам треба важкенька миша яка добре лежить в руці і за маленькі гроші рекомендую обрати цю.
- КонстантинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Суть линецки Bloody в том, что они (A4tech) позиционируют себя как геймерские, при этом являясь бюджетными/доступными. Но есть один ньюанс.
Bloody стоимостью ниже 1000 - геймерские только в своем дизайне, но не качестве. Bloody V9, например, имеет очень посредственный сенсор (скорее всего "офисный"), который оказался хуже моей старой (2015г) мышки (см фото), и ножки лично мне попались не скругленные по краям, из-за чего мышь чиркала по коврику.
Пришлось вернуть, т.к. не хочется платить просто за красоту.- Переваги:
- Доступная цена, красивый дизайн
- Недоліки:
- Сенсор, качество ножек / сборки
- ВикторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Примерно через пол года, перестали работать кнопки 1 / N / 3 и скоро перестала работать кнопка возле ЛКМ.
- Переваги:
- Не срывает сенсор
- Недоліки:
- Перестали работать кнопки 1 / N / 3. Дешевый сенсор за такую стоимость. Сламалась кнопка Button F. Очень тяжелая.
- святослав с***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір: Чорний
красивая и приятная для игр и нетолько
- Переваги:
- удобство,дабил клик,долго вечность
- Недоліки:
- нету
- Федор Ж***Відгук від покупця. Продавець: LOZComp. Колір: Чорний
Товар приехал в хорошо запечатанной упаковке
- Недоліки:
- Заказал в среда, а мышь пришла в субботу. Долгое время доставки. Мышь большая, для средней руки прям великовата
- Алексей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже велика мишка - її довго тягати по коврику, тому не вистачає "контролю". Занадто сильно треба розставляти пальці на ЛКМ і ПКМ, потім болять.
І рука в мене не маленька :)- Переваги:
- Зовнішній вигляд, якість
- Недоліки:
- Занадто велика, ЛКМ і ПКМ далеко одна від одної
- Хомик
Ну про те що велика смішно трішки, так як і пише це в характеристиках. Ну але на цвет и вкус як кажуть) В мене рука не дуже велика але мишка для моєї руки зручна наприклад
- Виктор Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отличная мышка, до нее была А4 с грузиками(прослужила 6 лет) но этой доп. груз не нужен! Клики четкие в руке сидит хорошо, больше подходит для среднего размера руки. Подойдет левше.
- Переваги:
- Не легкая, эргономичная, програмируемая, своя память, софточ. покрытие, доп. кнопки.
- Недоліки:
- 1 цвет подсветки логотипа.
- orrusti25Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Топ за свои гроші хороше качество зборки
- Переваги:
- Лутше ніж bloody v8m
- Недоліки:
- Привикать треба
- Андрій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мышка отличная я её купил на замену старой (старая стоила 140 грн) мне нравится од Bloody ихние клавиатуры.мышки и коврика (этим всем я пользуюсь 2-3 месяца (не помню)) советую к покупке
- Переваги:
- Цена. Бесшумные нажатия кнопок.
- Недоліки:
- За 2-3 месяца не нашёл
- Романа Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Пользуюсь конечно не долго, но никаких проблем или нареканий нет, просто классная мышь.
- Владимир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
В игре часто при нажатии ПКМ происходит резкое смещение указателя вниз (кивает)
- Андрей
Ты не ПКМ жмёш ты кнопку возле ПКМ такая серая как ты не поймёш
- АндрейПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Поменял эту мышку на v5m, главный её минус это сильно нужно растопыривать пальцы. Бочина в этой сделана покачественнее , прорезиненая. v5 тоже самое, но нет пластика возле колесика!
- SubzexПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
#моєрозпакування
З брендом я знайомий дуже давно і коли постало питання видоту нової мишки, то я мусив вибрати не бренд, а представника бренду, з самим підрозділом BLOODY я безпосередньо справи не мав, але старенька мишка A4Tech X-738K USB X7 Game Oscar служить мені вже більше 10 років (потерта, але все ще жива і чудово працює). Мій вибір впав на v9m, бо мені сподобалась ергономіка, матеріали корпусу і компонування елементів управління, мінімалістична підсвітка, достатня кількість режимів і кнопка потрійного пострілу, на старій x7 це був подвійний постріл, але програмою для налаштування краще навіть не пробувати користуватися як на мене, вона і бе того класна. Мишку можу оцінити на відмінно і радити всім для покупки, сподіваюся прослужить мені років 5 ;)- Переваги:
- Ціна, кнопка для кількох одиничних пострілів за 1 натискання, металеві ніжки для ковзання, тканинна оболонка проводу і головне - ЛЮБОВ ДО БРЕНДУ
- Недоліки:
- хотілося б, щоб вона могла бути як провідною, так і безпровідною, програма для налаштування пресетів - жах!
- Artiom S***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мышка косная
- Переваги:
- Кнопки не шумные
- Недоліки:
- Не привычно
- Artiom S***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Почему я заказал 2 раза эту мышку и она не прешла
Эксперт RozetkaДобрый день, Артем! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- Ivan K***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
А коврик в комплект входить
- Леонид Т***
Коврик не входит в комплект поставки.
- Антон Р***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
#мояраспаковка
- Переваги:
- Мышка отлично работает
- Недоліки:
- нету
- ZeNo Z***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
А подойдёт к черному сету
- Данкевич И***
да