Картка Rozetka

Відгуки покупців про Розумна світлодіодна гірлянда Tuya WiFi 10 м. 66 ліхтариків, Fairy Lights новорічна смарт LED RGB для ялинки

Оцінка користувачів 3.75/5
на основі 4 відгуки
  • Анатолий
    Відгук від покупця. Продавець: Smart4Home

Купив непрацюючу гірлянду. Пробував включати її з повербанків та підключав до блоку живлення. Результат однаковий - не працює. Дуже неприємні враження.

Переваги:
    Недоліки:
    Не працює
  • Алла Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart4Home

Гірлянда класна! Приємні кольори, цікаві кольорові переходи.

Недоліки:
    Додаток платний! Це вважаю величезний мінус. Заплатити 1700 за гірлянду і клацати кнопкою таке собі задоволення.
    • Продавець  Smart4Home

Доброго дня! Могли б будь ласка уточнити який саме додаток ви скачували? Якщо перейти за кюар кодом в інструкції, ви можете скачати додаток SmartLife, або Tervix, додатки є безкоштовними та швидко під'єднують розумну гірлянду, якою злегкістю можна буде керувати з телефону. Якщо виникнуть додаткові питання, можете зв'затись з менеджером нашого магазину в вабері, або за телефоном, ми будемо раді Вам допомогти!

• Артем К***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart4Home

На новий блекаут думаю буде те що треба

Переваги:
    Функціонал, живлення від павер банку, купа фіч з якими довго можна гратись без світла
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  Smart4Home

Дуже дякуємо за гарний відгук! Ми раді, що вам сподобався наш товар. Будемо раді бачити Вас серед наших постійних клієнтів)

• Тетяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart4Home

Гірлянда супер, усім дуже сподобалась. Ще хочуть замовити.

• Продавець  Smart4Home

Дуже дякую за ваш позитивний відгук ! Ми дуже раді, що ви залишились задоволені покупкою)