Відгуки покупців про Обкладинка з натуральної шкіри на автодокументи, права, ID паспорт з відділами для карт, (Синий)

Оцінка користувачів 4.56/5
  • Оксана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: alpha5. Колір: Синій

Цю обкладинку брала з потрмоне на подарунок. Якість помітно одразу, як береш у руки. Дуже приємний матеріал, виглядає солідно.

• Вікторія П***

Якісний товар

• Тетяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: alpha5. Колір: Коричневий

Якісна шкіряна обкладинка, дуже м'якенька

Недоліки:
  • Владислав П***
    Відгук від покупця. Продавець: alpha5. Колір: Синій

Всі проблеми продавцем вирішили просто випадково попався брак

• Продавець  alpha5

Доброго дня. Ми не відмовляли вам у обміні, або поверненні коштів! Ще вчора, наш менеджер, написав вам на вайбер, що ми повернемо кошти, або зробимо обмін.Таке дуже рідко буває, але нажаль це брак.

• Продавець  alpha5

Ми раді, що Вам все сподобалося! Дякую за ваш відгук! З повагою до вас, адміністратор.)))

• Владислав П***
    Відгук від покупця. Продавець: alpha5. Колір: Синій

Якість жахлива , відділ з прозорими вставками прошитий криво та ще й клей попав в середину який не висох , ледве зміг витягнути права назад ще прийшлось витирати їх від клею хоча шкіра дійсно натуральна можливо попав на брак додаю фото

Переваги:

• Валентина М***
    Відгук від покупця. Продавець: alpha5. Колір: Чорний

Гарна шкіряна обкладинка, вміщує три посвідчення або картки.
    Швидка достака

• Валентина М***

Швидка доставка.
    Якісне пошиття. Є відділення для ІД картки та ще два для інших карток чи посвідчень

• Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: alpha5. Колір: Чорний

Обкладинка сподобалась, усі характеристики співпадають з заявленими.

Переваги:
    Шкіряна, якісно зроблена
    Недоліки:

• Ирина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: alpha5. Колір: Червоний

Зроблено дуже якісно. Гарний.