- AI аналіз відгуків32 відгуки: 85% позитивних, 10% нейтральних, 5% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- НадіяВідгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
Гарний обприскувач, мама задоволена результатом
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
Користувались разів 5,а зараз пробуємо включіти,а він вже не працює,кітайський шерпотреп
- Переваги:
- Недоліки:
- Ненадійна річ
- АллаВідгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
Полегшує роботу. Розбризкує 2 потоками- струя та туманчик. Розхід води більший. Товар рекомендую.
- Переваги:
- Швидка доставка. Все підійшло. Працює добре. Рекомендую.
- Недоліки:
- нема
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
Перші відчуття клас.
- Переваги:
- Для теплиць
- Інна Д***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
Задоволена, поки не підвів!
- Сергей В***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
Чудово працює.
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
Чудовий задоволена ,гарно розпилює.Дякую.
- Недоліки:
- Непомічала
- Новикова И***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
Оприскувач купувала для обробки від шкідників домашніх квітів, він не пропрацював і півроку! Не заряджається акумулятор! Не рекомендую!
- Недоліки:
- Не заряджається
- Продавець Ваш добробут
Шкода, що у вас виникли труднощі з товаром. Звертаємо увагу, що з моменту покупки минуло понад 9 місяців. Акумуляторні обприскувачі потребують правильного догляду, особливо в міжсезоння: важливо зберігати пристрій у зарядженому стані та в сухому приміщенні, щоб уникнути втрати ємності акумулятора та пошкоджень електроніки.
Порушення в роботі електроніки, що в окремих випадках може заважати заряджанню акумулятора. Варто зазначити, що цей обприскувач є якісним — працівники нашого магазину також використовують цю модель у себе вдома.
Якщо потрібна консультація або сервісне обслуговування — ми завжди готові допомогти.
- Віктор Т***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
Супер чудовий, рекомендую, працює
Класно, родичам ще купив коли побачили - Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
Дуже сподобався оприскувач, але треба слідкувати за фільтром. Швидко забивается.
- Переваги:
- Акумуляторний
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
Зручний у використанні.
- Леся Ч***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
- Людмила І*** ЧерніговаВідгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
відповідає своїм характеристикам
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
Опрыскиватель - мечта садовода
Рекомендую) - Шиянова Л***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
Это просто - мечта для дачника: садовода-огородника!!! Кнопочку нажал и гуляй по участку: легко и просто!!! Главное - не тяжело для рук - 3 литра это небольшой вес. Конечно, для могучих деревьев надо приобретать с удлиненной трубкой. А для деревьев до 2,5 м, кустарников - отлично подходит. Рекомендую.
- Переваги:
- Всё отлично, без нареканий.
- Недоліки:
- После трёх раз использования не обнаружила.
- Наталя К***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
Дуже корисна річ , не важка та зручна у використанні. Заряду вистачає на 2-3 години. Мені подобається.
- Переваги:
- Зручно, 3л - не важкий. Працює добре.
- Недоліки:
- Не має
- Плисецкая С***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
Зручна - те, що треба!
- Светлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
Товар одноразовый!!! Прекрасно справился с 8л во время первого опрыскивания и ВСЁ.... следующей зарядки хватает на 1 л. Даром выброшенные деньги
- Переваги:
- Недоліки:
- Батарея
- Наталья З***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
Отличная, нужная,удобная штука.
- Тамара З***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
Использовала 2 раза. Работать можно довольно долго. Пока все хорошо. Надеюсь, что так будет и дальше.
Хотелось бы почитать отзывы покупателей, которые пользовались этим опрыскивателем длительное время.- Переваги:
- 1. Небольшой вес. 2. Довольно длительное время работы. 3. Удобно использовать для опрыскивания цветов, кустарников и небольших деревьев.
- Недоліки:
- 1. Заряжать 4 часа. На мой взгляд, это долго.2. Пластик баллона плотный, не виден уровень наполняемой и использованной жидкости.
- Продавець Ваш добробут
- Наталія Х***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
Як для мене, то ідеально. Брала для квітів, кущів, обприскування маленького городу. Поки випробовула в домі, скільки попроцює не знаю.
- Переваги:
- Легкий, все працює, добре розпилюе
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- kyivlife
Чи буває у вас, що мотор запускається не з першого разу, а тільки після декількох натискань на кнопку?
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
Для поливання крихітної розсади підходить ідеально.
- Переваги:
- Можна регулювати струмінь розпилення води
- Віктор Б***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
Супер оприскувач! Легкий. Якісний. Простий в використанні. Працювати з ним одне задоволення. За 40 хвилин обприскав 22 дерева без зайвого перевантаження.
- Переваги:
- Легкий. Якісний. Простий в використанні.
- Юрий В***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
Купил,для химчистки диванов! Всё замечательно, вчера 27.02.24 работал по времени точно сказать не могу??? Сделали химчистку матраса с двух сторон и по бокам диван раскладной двух спальный,боковина с одной стороны съёмная, объясняю кто далёк от химчистки, всё ниже перечисленное химией опрвскивалось с этого опрыскивателя!!!! Потом промывал 1,5 литрами воды и после этого он продолжал работать!!! При зарядке светился красным, после голубым.Рекомендую!! Редко своё время трачу на отзывы, Но он стоит этого!!! Если кому важно,то нет прозрачной шкалы дозировки жидкости, Но для моих целей не важно, всю дозировку делаю мерной чашей.До этого покупал ручной клапан от химии пострадал,в этом клапана нет,есть на конце трубочки груз --Работает до последней капли!!! Спасибо и извините ,если утомил!! Гарних покупок!! Слава Героям Украины!!!
- Переваги:
- Качество, цена,работоспособность!!!
- Недоліки:
- Не видно содержимого
- Валерий Г***
Доброго дня.
Как работает с тёплой водой?
Ваш коллега) - kyivlife
- Ксенія К***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
Швидше обслуговування, гарний і якісний товар. Покупкою задоволена
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
Все працює.
- Недоліки:
- Поки не має.
- Оксана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
Дуже класна зручна річ. Вирощую розсаду дома, полив швидкий і не розмиває землю та насіння.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Не знайшла
- kyivlife
- Юрий В***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
Получил, через 3 дня, заряжался 4 часа. При зарядке светился красным, когда зарядился голубым.Купил для химчистки диванов, ещё не испытывал, вроде бы расход не большой!!!
- Переваги:
- Цена, качество!!!
- Світлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
Легесенький, зручний, гарно розпиляє, але відстань до рослини повинна бути приблизно 40-50 см, далі не достає. Зроблен з якісного матеріалу, непрозорий. Шкала на зовнішній стороні виглядає як недорозуменіє, все рівно нічого ж не видно. Але однозначно- рекомендую!
- Переваги:
- Легкий, якісний
- Недоліки:
- Немає адаптера, необхідно купувати окремо
- kyivlife
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
Это не вероятно, шикарный опрыскиватель,жалею,что не знала о его существование, купила летом.
Сейчас он понадобиться !!!!
Очень маленький расход воды идёт,что бы мне обработать весь виноград ,нудно было 12 литров воды,а с этим 3-4 литра,я обработала весь свой виноград.
Очень хорошие форсунки для опрыскивания,(экономный)
Советую приобрести в хозяйство- Переваги:
- Маленький расход воды
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
Прекрасна річ, замовила ще один на подарунок.
Дякую виробникам.- Переваги:
- Легкий, швидко заряджається.
- Виталий М***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
Опрыскиватель выглядит как полная шляпа. - я думал что выкинул деньги и из коробки он не включался совсем. Поставил на ночь на зарядку. На следующий день довольная жена бегала по грядкам опрыскивая химикатами от вредителей. Бегала буквально до вечера, и батарея держит.
Рекомендую к покупке всем мужикам, кому жена говорит "за..лась я качать, хочу электрический". Дешево и работает!- Переваги:
- Работает отлично, супруга довольна
- Недоліки:
- Непрозачная колба с насечками объема - "и так сойдет"
- Продавець Ваш добробут
Дякуємо за такий відгук. Ми стараємось людей попереджати, що перед першим використанням потрібно зарядити. За непрозору колбу приймемо до уваги.
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
Отличный помощник в обработке огорода, кустарников.винограда.
- Переваги:
- Мобильный
- Ірина Ю***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
Отримала оприскувач, задоволена дуже.
- Переваги:
- Легкий, зручний у використанні. Як для мене, ємність достатня.
- Недоліки:
- Поки не виявила.
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
Быстрая доставка, приличное качество, большой объем бачка-мелкий распыл...
- Недоліки:
- Есть шкала объема, но плохо видно реальный уровень жидкости
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут
Опрыскиватель шикарный! Очень довольны им! Работает отлично, заряжается около 4 часов
- Переваги:
- Удобный, компактный, есть регулятор подачи потока воды, когда заряжается горит красным, полностью заряжен - синим
- Недоліки:
- Было бы намного удобнее если бы бутылка была из прозрачного пластика
- Продавець Ваш добробут
Дякуємо Вам за відгук. Врахуємо Ваші зауваження з приводу прозорості місткості на майбутнє.
- Роксолана
Підкажіть рука від нього не втомлюється??