- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: К&В
Супер , дуже рада що придбала
- Михаил С***Відгук від покупця. Продавець: К&В
Килимки сподобались. Без запаху. Зроблені охайно
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: К&В
Ортопедичні килимки дуже якісні і корисні в застосуванні.
- Переваги:
- Якісний матеріал, яскраві кольори, цікаві зображення.
- Недоліки:
- Пазли не міцно кріпляться, але це не проблема.
- Продавець К&В
- Юлія А***Відгук від покупця. Продавець: К&В
Чудово
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: К&В
Коврик чудовий, брали на подарунок - задоволені батьки і діти. Масажний ефект є навіть для дорослих, бо після ходіння по ньому відчувається тепло в ногах. Кольори набагато приємніші, ніж на фото.
- Переваги:
- Гарні кольори, швидка доставка, чудова якість
- Недоліки:
- Елементи коврику зʼєднуються не надто міцно між собою, але при ходінні не відʼєднується і на експлуатацію не впливає.
- Продавець К&В
Дякуємо за відгук з корисною інформацією!
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: К&В
Донці подобається. Бігає по ньому та сміється. Спробували з дружиною самі - зрозуміли, що дійсно ортопедичний, бо доволі жорсткий, а не м'якенький, як здається.
- Переваги:
- Можна розкласти як поштучно, щоб стрибати, як на острівці, можна в один ряд дорожку викласти, й так далі. Реально розганяє кров у ногах.
- Недоліки:
- Незначні типу неприємного запаху після розпаковки
- Галина С***Відгук від покупця. Продавець: К&В
Килимком дуже задоволена, яскравий, гарний, добре упакований
- Наталия Б***Відгук від покупця. Продавець: К&В
Товар гарної якості але обмеженої кольорової гамми. Я витратила 10 хвилин пояснюючи менеджеру на свої побажання та наголосила, щоб всі коврики були різного кольору але по факту прислали 2 фіолетових та 2 жовтих
- Переваги:
- Гарний товар українського виробника
- Недоліки:
- не можу повністю оцінити якість
- Продавець К&В
Дякуємо за відгук. Ми приносимо вибачення за незручності. На жаль, враховуючи номенклатуру та колір доступних на виробництві елементів, іноді неможливо повністю задовольнити побажання і по видам пазлів і по кольорам одночасно. То ж в деяких випадках кольори можуть повторюватися заради того щоб не повторювалися вид пазлів. Ми завжди намагаємося щоб не було два елемента однакового кольору - це маловірогідно. Але як там не було будемо намагатися покращувати наше обслуговування клієнтів.