- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Чому мені досі не повернули кошти за повернений товар, який ви уже отримали? Ви самі вислали мені неправильний товар, замість коробу декоративне підвісне кашпо, чому я маю так довго чекати повернення своїх коштів?
- Переваги:
- Не побачила, неуважні пакувальники вислали не той товар
- Недоліки:
- Багато недоліків, замовлення не відповідає очікуванням, вислали не той товар, оформила повернення, яке ви уже отримали, я чекала що сьогодні мої кошти будуть повернуті, але їх досі немає
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Шановна розетка чому прислали не той товар який я замовляла, ви що знущаєтесь , я спочатку його оплатила, а тепер відкрила, оглянулаа тут зовсім не те поверніть кошти
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Прислали зовсім не той товар, замість коробу якесь декоративне підвісне кашпо.
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
имеется несколько коробочек разных размеров в хозяйстве. очень удобно хранить в них различного рода предметы. есть, которые в открытом доступе (отлично вписываются в интерьер), а некоторые - в шкафу, там также занимают места минимально.
- Переваги:
- дизайн, качество
- ЕкатеринаПродавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Купила такие коробочки разных размеров. Храню разные мелочи на открытых полочках. Смотрится одновременно декоративно и красиво
- Переваги:
- Красивый дизайн, практичный размер и хорошее качество
- Недоліки:
- Недостатков нет