- Наталія Н***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen
Просто супер!
- Переваги:
- Зручний . Якість і ціна адекватні.
- Недоліки:
- Не знайшла. Наразі дуже потрібен і довго тримає заряд.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Наталія! Вдячні за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Андрій Т***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen
Непоганий ліхтарик. Тільки не можу знайти характеристики ліхтаря. Га скільки люмен і т. д.
- Переваги:
- Хороший ліхтарик за свою ціну
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Андрій! Дякуємо за відгук. Всі характеристики, які надає виробник, вказані на упаковці.
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen
Чудовий ліхтар! Світе добре!
Акумулятор замінив на 3,2 А/г, довше заряджає, але і вистачає на всю ніч...- Переваги:
- Яскравий, ціна, зручний
- Недоліки:
- Рідний акум
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Віталій! Щиро вдячні за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені!
- Иван Г***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen
Гарний
Надійний- Продавець KayDzen
Вітаємо, Іван! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen
впринципі норм
- Переваги:
- потужний
- Недоліки:
- шводко сідає батарея
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Наталія! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen
Працює добре + , мінус прийшов без кнопки вмикання
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Ігор! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen
Все чудово. Працює відмінно. Характеристики відповідають заявленим.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Олександр! Щиро вдячні Вам за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Илья Б***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen
Чудово працює, не тисне
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Ілля! Дякуємо за відгук. Нам приємно, що Ви вподобали наші товари та оцінили якість. Завжди Вам раді!
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen
Все супер, працює.
- Переваги:
- Відмінна якісьь
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Марина! Дякуємо за відгук. Нам приємно, що Ви вподобали наші товари та оцінили якість. Завжди Вам раді!
- Володимир Х***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen
На мою думку ціна цілком відповідає якості. Непоганий товар.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Володимир! Щиро вдячні Вам за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen
Нравится. Мощный основной фонарик и хорошая лэд лента, прочность тоже отличная, падал с нехилой высоты, работает без проблем.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Владислав! Щиро вдячні Вам за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Максим З***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen
Тримає заряд 1ч!
- Переваги:
- компактний
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Максим. Дякуємо за відгук. Якщо виникнуть питання, то звертайтесь до нас.
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen
Хороший вариант для работы.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Владислав! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Григорій Б***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen
Гарно зроблено!
Замовив для знайомих!
Це вже другий такий!- Переваги:
- Компактний
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Григорій! Дуже приємно отримати Ваш відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Романенко С***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen
Дуже корисний
- Переваги:
- Якісний, яскравий фонарь. В умовах блекауту дуже корисний.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Світлана! Щиро вдячні Вам за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Вадим Т***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen
Фонарь в целом порадовал — три режима свечения, без лишнего (часто встречается в других фонарях) режима мигания; очень лёгкий, хотя при долгом ношении начинает чесаться голова от ремешка, и его можно просто в руке, в кармане носить; клипса для одежды и магнит для металлических поверхностей - приятные бонусы, плюс на ровном он не катится куда ни попадя. Насчёт его водонепроницаемости — не знаю, резиновая заглушка на usb-входе обратно плотно не вставляется. И не все кабеля подходят для зарядки, нужен такой у которого штекер подлиннее.
- Переваги:
- лёгкий, яркий, подзарядка от usb
- Недоліки:
- резиновая заглушка на usb-входе
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Вадим! Дякуємо за детальний відгук, він буде корисним для інших покупців. Завжди Вам раді!
- Вадим Ц***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen
Купляв на подарунок, сподобався.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Вадим! Дякуємо за відгук. Дуже раді, що Ви догодили з подарунком. Завжди Вам раді!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: KayDzen
Хороший
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Олександр! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen
Чудовий ліхтар. Гарний сервіс.
- Переваги:
- Потужний, зручний. Шнур.
- Недоліки:
- Відсутні.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Денис! Щиро вдячні Вам за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Саша У***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen
За свої гроші норм фонарь
Є три режима освітлюваня в ньому
Світить досить не погано
При підзарядці світить червоним
Колы зарядився показу зеленим- Переваги:
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Олександр! Дякуємо за відгук. Він буде корисним для інших покупців. Завжди Вам раді!
- Решетняк А***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen
Ціна якість 5 з 5
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Олександр! Приємно отримати Ваш відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Іван І***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen
Гарний ліхтарик.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Іване! Дякуємо вам за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Виктор З***
Сколько нужно времени чтобы зарядить аккумулятор
Вітаємо! Хвилин 30-60.
- Іван О***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen
11 жовтня зарядив повністю коли принесли додому і не чіпав,думав не буде світла - знадобиться. Сьогодні 31 жовтня,спробував на працездатність і був дуже засмучений,батарея повністю розряджена. Так розумію що недорогий,китайський але сподівався що хочаб заряд триматиме...дуже розчарований. Змоєю пенсіею у 2361 гривню нажаль купувати більш дорогі речі важкувато без допомоги =/
- Переваги:
- Світить непогано коли заряджений.
- Недоліки:
- Не тримає заряд батареї.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Іване! Дякуємо, що повідомили нам про це. Ваш відгук допомагає нам стати кращими.
- Юліан П***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen
Якість дуже хороша та світить непогано, рекомендую!
- Переваги:
- Ціна та якість, освітлення
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Юліан! Дякуємо за відгук та рекомендації. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Василий К***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen
Прийшов не робочий фонарь як так і додзвонитись не можу до фірми
- Переваги:
- Недоліки:
- Даром за пересилку заплатив
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Василь! Дуже прикро, що сталась така ситуація. Ваш відгук переданий відповідальному працівнику для вирішення питання.
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen
Відповідає опису.
- Переваги:
- Легкий,різне режими освітлення. Гарна ціна по акції.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Олег! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: KayDzen
Качество
- Переваги:
- Норм магнит
- Недоліки:
- За такую цену нет
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Олександре! Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину. Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.
- Наталия Д***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen
гарний ліхтарик. світить яскраво
- Григорій Б***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen
Гарний ліхтар.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: KayDzen
Хороший фонарик.
- Недоліки:
- Не съёмная батарея.
- Продавець KayDzen
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen
Ліхтарик дуже зручний! Світить яскраво! Рідний акумулятор працював лише 3 години - замінив на більш потужний (2200 з акб ноутбука) - світе усю ніч...
- Переваги:
- Невеликий, з'ємний, з магнітом
- Недоліки:
- Акумулятор слабий
- Продавець KayDzen
Дуже приємно отримати Ваш позитивний відгук. Раді, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені.
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: KayDzen
Дякую!!!
- Переваги:
- Яскравий! Легкий!
- Продавець KayDzen
- Христина О***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen
Дуже сподобався, світить дуже яскраво як для такої малишки, на скільки вистачає батарейки ще не встигла перевірити, допишу пізніше. Доставка була 2 дні до мене новою поштою