- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Продавець все скоро відправив без затримок, дякую
- Переваги:
- Буду замовляти ще
- Недоліки:
Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями. Дякуємо, що Ви з нами!
- Інна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Оцінка мвж 4 і 5.Хороший шампунь,але скоріш як профілактично-підтримуючий.Для виведення лупи не підходить.Плюс блондинкам обережно,бо вимиває колір швидше в рази за інші шампуні.
- Переваги:
- Вартість,працює на профілактику
- Недоліки:
- Вимиває колір волосся
Добрий день. Дякуємо за зворотний зв’язок! Склад нашого шампуню максимально наближений до аюрведичних рецептів, де трави працюють на глибоке очищення. Саме це може бути причиною швидкого вимивання тонування. Для боротьби з вираженою лупою ми рекомендуємо поєднувати шампунь зі спеціальними аптечними засобами, залишаючи Comex для подальшої підтримки здоров'я шкіри голови
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Все ОК! Дякую
- Ирина И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Чудовий шампунь, беру вже не перший раз
- Переваги:
- Гарно вимиває волосся, не сушить шкіру голови, зникла лупа
- Недоліки:
Добрий день. Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що Вам сподобався наш продукт. Дякуємо, що Ви з нами!
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Гарний шампунь, він мені підійшов.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Шампунь чудовий, лупа зникла з першого разу, не пересушує шкіру голови
- Недоліки:
- Не виявила
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Шампунь хорошої якості. Добре піниться і при цьому швидко змивається. При постійному користуванні вимиває лупу та жирність волосся
- Переваги:
- Гарно піниться, справляється з лупою та жирністю волосся, приємний аромат
- Недоліки:
- Не виявили
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
після першого використання зник зуд. класна шампунь
- Переваги:
- після першого використання зник зуд. класна шампунь
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Хороший шампунь.
- Светлана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
хороший шампунь
- ТамараВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Класний шампунь. Не лікувальний, проте ефективний. Була лупа, після користування пропала і не появляється.
Брала по рекомендації. І справді класний.- Переваги:
- Дієвий
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Гарний шампунь.Беру вдруге(див.фото).Мені банки(500)вистачає на довго(десь на 8міс.).Голову мию через 3 дні.Піниться дещо гірше як сульфатні,але зате натур.основа.Довгий час користувався хеденом,а як надумав перейти(бо вони й зараз присутні в кацапії)то з'явилась лупа.І з проби мабуть десь 6-ї лише comex підійшов.Чергую його разом із скрабом для шкіри голови (іншої марки бо comex його чомусь не робить),і результатом задоволений на 100%.Продавця раджу однозначно,вчора замовив-сьогодні приїхав...
- Переваги:
- Гарна якість,доступна ціна
- Недоліки:
- Їх нема(принаймі для мене)
- Валентина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Рідкий, прозорий, запах помірний. Розпінити вдається тільки з другого використання. Але це не мінус, тому що зі своєю функцією справляється, лупу прибирає, але волосся також пересушує. Спробувала для себе, промиває волосся до скрипу, раз на місяць використовую як шго, але без відновлювальних процедур не обійтись. Брала для сина, проблеми підлітків, допомагає ретельно очистити шкіру і волосся.
- Переваги:
- Добре очищає шкіру голови і волосся.
Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями. Шампунь повністю натуральний, в його складі немає агресивних складників, що дають дуже активну піну. Піна натурального шампуню більш м'яка. і дійсно , після другого намилення піни буде значно більше
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
У мого 14-річного сина-підлітка довгий час була лупа, від якої неможливо було позбавитись. І що ми лише не пробували і дорогі аптечні засоби і розрекламовані шампуні- ефекту НУЛЬ. І лише цей шампунь сину реально дуже допоміг повністю позбавитись від лупи та свербіння. А ще він повністю натуральний і це мене як маму, дуже тішить. Тепер використовуємо тільки Comex. Щиро рекомендую, 10000/10.
- Переваги:
- Без перебільшення-спасіння шкіри голови
- Недоліки:
- Жодних
Добрий день! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Користуюсь цим шампунем з січня.Чергую цей і шампунь-пілінг(раза два в місяць).Лупа майже повністю зникла.Гарно піниться як для безсульфатного,приємно пахне!..
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Небачу як за таку ціну!
Добрий день! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось.
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Спустя несколько месяцев использования лупа как была так и осталась. Моет тоже не очень. Удобный только дозатор
- Переваги:
- Дозатор
- Недоліки:
- Плохо моет, от лупы не помогает
Добрий день. Шампунь повністю натуральний. Натуральні шампуні діють більш м'яко та делікатно. Факторів появи лупи може бути безліч. Сюди входять як і зовнішні фактори: сухість шкіри голови, або грибки, дерматити, часте миття голови, так і стрес, гормональні збої, дисбаланс в харчуванні. Кожна шкіри голови унікальна і потребує свого догляду. Можливо, шампунь не підходить Вашому типу волоссю та шкіри голови. Зверніть увагу на Шампунь натуральний Mayur Манго відновлювальний для сухого та пошкодженого волосся _ посилання_ для зволоження шкіри голови та волосся. бо такого питання радимо підходити комплексно. Поєднати зовнішній вплив на волосся, та допомагати організму внутрішньо
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
От перхоти не помогло, а даже, такое впечатление, ее стало больше. Эффект по всей видимости, сугубо индивидуальный, подойдет не каждому.
- Переваги:
- натуральный
- Недоліки:
- от перхоти не помогает, а даже наоборот
Андрій, добрий день. Шампунь повністю натуральний. Натуральні шампуні діють не так, як хімічні. Часто при переході на натуральні шампуні волоссю потрібен період адаптації. Особливо, якщо до цього Ви користувалися засобами з SLS та парабенами. Натуральний шампунь вимиває з волосся засоби догляду з силіконами. Адже ці складники, лише маскують справжній стан волосся, накопичуються та погіршують його стан . Створюючи видимість здорового блискучого волосся. Натуральний шампунь вимиває з волосся засоби догляду з силіконами. І спершу може здатися, що шампунь не працює. В середньому результат від натурального шампуню буде помітний не раніше як за 2 тижні, і більше. Тому що, волоссю та шкірі голови потрібно звикнути до м'якого догляду та відновити свій натуральний і природний стан. Радимо, для кращої дії шампуню , після намилення залишати його на волоссі на 2-3 хв, щоб натуральні складники встигли подіяти. Бальзам же, радимо тримати на волоссі 7-10 хв.
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Ужаснейший шампунь.Он не от перхоти,а для перхоти.У всей семьи перхоть появилась хлопьями.
- Переваги:
- Нет.
- Недоліки:
- Перхоть наоборот сильнее .
Добрий день. Шампунь повністю натуральний. Можливо, у Вас індивідуальна реакція на якийсь компонент в складі шампуню спричинена підвищеною чутливістю організму. В поодиноких випадках на натуральні шампуні буває реакція. Також варто зауважити, що при переході на натуральні шампуні, волосся і шкіра голови може реагувати не так, як звикли, особливо, якщо до того, ви користувалися хімічними шампунями. Спробуйте Натуральний шампунь для зміцнення волосся Comex з індійських трав _ посилання _ можливо, він підійде Вам більше
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Лупи не маю, шампунь взяв бо хотів спробувати щось здорове і безсульфатне, ефектом вражений вже з першого застосування - волосся стало набагато красивіше, приємніше на дотик, дівчина навіть подумала що я зробив укладку. Однозначно рекомендую.
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось
- Євгенія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Дуже задоволена шампунем, почав діяти ,вже після першого миття.
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Довгий час користувався хеденом,взнав що він і далі присутній на кацапії тай вирішив перейти на інший.З'явилась лупа.Перепробував вже багато шампунів,лупа так і не зникла повністю.Дуже надіюсь на цей що допоможе,принаймі відгуки про нього гарні!..(якщо ні то до трихолога прийдеться йти)Перше враження позитивне:пахне гарно,піниться норм(як для натурального)вимиває волосся гарно(але треба двічі наносити).Помив голову годин 8 тому-шкіра голови не зудить покищо.З доставкою правда трохи є проблема(11замовив-18.01отримав)
- Переваги:
- Український бренд,норм.піниться,гарно пахне
- Недоліки:
- Погана доставка
- Альона Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Шампунь гарний, лупу дійсно прибирає, але волосся після миття швидко брудниться, в порівнянні з іншими безсульфатними шампунями, якими користувалася.
- Переваги:
- Прибирає лупу, зручний дозатор, натуральний склад
Добрий день. Шампунь повністю натуральний. Часто волоссю при переході на натуральні шампуні, волоссю потрібен час адаптації. Щоб волосся звикло до більш м'якого і делікатного очищення та відновило природню роботу залоз
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Користуюсь пару тижнів. Лупа повністю зникла, шкіру не сушить. Взяв маленьку пляшку на пробу, наступного разу замовлю більше)
- Переваги:
- Легкий та приємний запах трав, прибрало лупу.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Гарний Шампунь, прибирає лупу
- Переваги:
- Прибирає лупу
- Недоліки:
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Дуже раді, що Вам Все сподобалось!
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Шампунь класний , усуває лупу .
- Переваги:
- Усуває лупу
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Дуже раді, що Вам Все сподобалось!
- Інна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Відмінний результат!.
Я задоволена!
Брала " Ів Роше" помила 2 рози лупа(
Беру його не одноразово- Переваги:
- 500мл , запах
- Наталія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Помогло. Покупала для сына 13 лет ,за 2 недели перхоть полностью исчезла, волосы стали здоровые и блестят, мягкие. Вообще вся линейка товара Comex нравится. Натуральный состав.
- Переваги:
- Действует против перхоти, волосы стали лучше выглядеть, аллергических реакций нет
- Олійник Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Супер. Чудовий вибір за свою ціну. Рекомендую.
- Переваги:
- Допомагає проти лупи і помякшує волосся
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось!
- Юлия Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Отличный шампунь , покупаю второй раз!
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: SeviStore. Об'єм: 500 мл
Швидка доставка, дякую!!
- Ангеліна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Менше лупи не стало на мій погляд.
- Переваги:
- Не знайшла
- Недоліки:
- Не справляється з проблемою лупи,можливо комусь і допоміг
Добрий день. Шампунь повністю натуральний. Натуральні засоби діють не так, як хімічні. Можливо, щоб побачити зміни , потрібно , щоб пройшло більше часу.
- Люда М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Шампунь отличный.
При первом использовании не очень понравился, но уже со второго применения приятно порадовал.
Во-первых, приятный аромат.
Во-вторых, невероятная свежесть и лёгкость волос. После мытья этим шампунем увеличился период до следующего мытья.
В-третьих, я перестала пользоваться бальзамом для волос, отпала необходимость.
Теперь использую бальзам только после покраски волос.
Шампунем очень довольна.
Рекомендую попробовать.- Представник постачальника
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями! Раді, що Вам все сподобалось!
- Олександра Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Дієвий засіб з приємним запахом
добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось
- Еліна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Купила випадково, за складом спеціально не обирала. Але результат був 100%. Лупа зникла і в мене, і в сина. До цього вже просто не знала, що купувати, щоб її позбутися. З мінусів - у сина частково повернулася через деякий час. Але він не часто чергував цей шампунь з іншими. Можливо через це.
- Переваги:
- Лупа, навіть, сильна, зникає буквально після двох використань
- Недоліки:
- Може частково повернутися, якщо не чергувати шампуні
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Хороший шампунь, мені підійшов. Лупа зникла.
- Переваги:
- Недорогій
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Непоганий шампунь. Рекомендую!