Картка Rozetka

Відгуки покупців про Зубна щітка Sensodyne Глибоке очищення м'яка 1 шт (5054563029669)

Оцінка користувачів 4.54/5
на основі 61 відгук
  • Дмитро М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Салатово-білий

Хороша зубна щітка,сподобалась)

• Аполлінарія Ф***

Мені підійшла ця зубна щітка. Хороша. Рекомендую.

• Вадим

Непогана щітка

Переваги:
    М'які, загострені щетинки
    Недоліки:
    Слизька і тонка ручка
  • Артем Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Біло-бірюзовий

Естетична, мякенька, зручна в руці.

Переваги:
    На псується швидко
  • Юрій К***

Гарна якість

• Наталія К***

Подобається

Переваги:
    Мʼяка, зручна
  • Інна Д***

Чудова, м'яка, гарно чистить

Переваги:
    Якість на висоті! Приємна ціна
  • Олександр П***

Действительно мягинькая

Переваги:
    Мягкая
    Недоліки:
    Пока нет
  • СЕРГЕЙ Д***

Дякую

• ______ _***

Зручна щітка анатомічної форми, легше дістатися до кутніх зубів, (дуже поширені зараз щітки з овальною формою може виглядають гарно, але для мого рота завеликі і не зручні).

Переваги:
    М'яка, анатомічної форми, ворсинки на кінцях потоншені
    Недоліки:
    Було б простіше купити таку дрібничку в супермаркеті, але в них такої немає
  • АЛІНА М***

Ідеальна зубна щітка для людей з ніжними яснами, що легко кровоточать.

Переваги:
    М'яка і добре вичищає
  • Николай С***

мягкая и приятная

• Валерий

Якісна

Переваги:
    Тонкі щетинки, мяка.
  • Артем Я***

Мені не підійшла, але можливо вона й не погана... У мене щось на кшталт пародонтозу, тобто оголені шийки зубів, й для цього вона занадто м'яка, залізає ворсинками кудись глибше ніж хотілося б й це викликає страшний біль.

Дякуємо, що знайшли час поділитися з нами своїми коментарями, ми передамо їх до відповідного відділу. Думки та пропозиції споживачів допомагають нам покращити наші товари. Якщо Ви хочете зв'язатися з нами за телефоном: +38 0445855187 або надішліть повідомлення на електронну адресу [email protected].

• Виктория Б***

Удобно пользоваться, тщательно вычищает между зубами

Переваги:
    Приятно чистить зубы и приятная скидка!
    Недоліки:

Дякуємо за огляд! Ми раді, що Вам сподобався наш товар.

• Никита

Крутая щётка и достаточно крепкая. Уже месяц пользуюсь, а она ещё как новая. Тонкие щетинки позволяют залезть даже в труднодоступные места. Хотя если неаккуратно ею пользоваться, очень легко поцарапать или просто повредить дёсна.
    Хотя что касается налёта на ровных поверхностях зубов, с ними бывает сложно справиться.

Переваги:
    Замечательно чистит зазоры между зубами.
    Недоліки:
    Налёт с ровных поверхностей легче чистить любой другой щёткой.

• Андрій С***

Відмінна щітка, рекомендую.

Дякуємо за огляд! Ми раді, що Вам сподобався наш товар.

• Юрій К***

Як для мене це найкраща зубна щітка

Переваги:
    Має велику зносостійкість, мягенька, підгострені кінчики гарно вичищають тяжко доступні місця, побачив у ній одні плюси
    Недоліки:
    Не має

Це чудовий огляд, дуже дякуємо! Ми раді, що Вам сподобався наш товар.

• Дмитро Г***

Мʼяка, компактна робоча зона (комфортно все вичищати), довга ергономічна рукоятка.

Переваги:
    Невелика робоча зона завдяки якій легко все вичищати
  • Дмитрий С***

Отвратительная щетка, как только намокает рукоятка, в руке держать не удобно. Нормально зубы не по чистить.

• Николай С***

хорошая

• Ярослав К***

Чудова

• Роман

Дуже класна щітка

Дякуємо, Роман! Ми раді, що Вам сподобався наш продукт.

• Іван

Для мене дана щітка підходить найкраще.
    Користуюсь такими щітками вже декілька років,оскільки проблематично купити в магазині,то добре що можна замовити на розетці.

Переваги:
    Середня м'якість
    Добре очищає
    Недоліки:
    Бистро стирається
  • Олександр П***

Дякую, якісна щітка.

• Ксенія Ч***

Дуже м'яка і зручна щітка. Мені подобається . Вже не в перше користуюсь і тільки нею. Особливо підійде тим, в кого чутливі ясна.

Переваги:
    Ніжна та м'яка до ясен.
    Недоліки:
    Немає.
  • Марія Ф***

Дуже якісна та зручна. Добре якісно чистить зуби

• Ніна М***

Такою щіткою користуюсь вже давно. Доя мене вона найкраща.

Переваги:
    Добре чистить, не травмує
    Недоліки:
    Швидко зношується, треба часто міняти
  • Светлана Х***

Все підійшло

• Евгений Е***

Хорошо очищает ржавчину на металлических поверхностях. Десна царапает иглами, по недоразумению названых щетинками.

Переваги:
    Недоліки:
    Жесткая
  • Ясниський Д***

Хороша якість і приємна ціна

• Роман С***

Кончики на этой щётке очень острые,поцарапал себе все десна,теперь они воспаленные и опухшие,сразу же выкинул ее в мусор,у кого чувствительные десна не рекоммендую!

Переваги:
    Недоліки:
    В описании
  • Вікторія

Щітки хороші. Але, якщо в замовленні 2 шт., то напевно для пари і , щоб розрізняти де чия, зручніше якщо вони різного кольору. А ви надіслали дві одного кольору. Засмучена.

Переваги:
    Якість товару
    Недоліки:
    Обидві одного кольору
  • Жанна

Хорошо чистит между зубами

• Оксана П***

Цена -качество на высшем уровне)

• Покупатель

Чудова щітка. Чистить добре, загострені кінчики.
    Мʼяка, але не прям сильно, бувають і мʼякше.
    А взагалі дуже якісна, зручна форма.