Відгуки покупців про Твердий шампунь Кропива-Лопух GZ Store для всіх типів волосся 100 г (GZ887665773) — зміцнення коренів і менше випадіння
- Алла Д***Відгук від покупця. Продавець: Star beauty mall
Мило-шампунь сподобалось. Легко наноситься ,добре піниться. Так як мию волосся щодня то ідеально підходить .
- Переваги:
- Натуральне . Добре піниться .
- Продавець Star beauty mall
Добрий день, пані Алла, дякуємо Вам за відгук! Дуже приємно, що підійшов товар:) Миру, здоров'я, благополуччя та успіхів Вам!
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: Star beauty mall
Дуже не задоволена результатом після миття. Волосся жирне, як пакля, не промивається даже з кондіционером.
- Недоліки:
- Дуже погано вимивається. Волоси як жирні. Я не задоволена. До цього користувалась іншими твердими шампунями, була дуже задоволена.
- Продавець Star beauty mall
Добрий день, Світлана. Шампуні на основі рослинних олій укріплюють волосся, але у жорсткій воді можуть не промивати, у описі шампуню є ця інформація і рекомендація в перший раз купувати тестер 20 г. Тестери всі є у продажу. Схоже, у Вас жорстка вода. У випадку з жорсткою водою рекомендуємо наші шампуні на м'яких ПАВ. Це інша група шампунів, які чудово промивають волосся - 7 трав, Кокосовий рай, Дари Моря, Солодкий чілі, Чорний кмин, Іланг-розмарин, Дамаська Троянда, Арабески. Іноді наші клієнти комбінують ці шампуні з шампунями на рослинних оліях щоб мати всі бенефіти - укріплення і промивання
- Анна Е***Відгук від покупця. Продавець: Star beauty mall
Дякую за шампунь, гарно запакований, натуральний склад, приємно пахне, ще і подаруночок поклали в замовлення, приємно.
- Продавець Star beauty mall
Добрий день, Анна, дякуємо Вам за відгук. Миру, здоров'я, благополуччя та успіхів Вам!
- Елена Г***Продавець: Star beauty mall
шампунь с натуральним складом,не дуже пінется але волося після нього гарне ,доглянуте,не випадає. До ньго потрібно звикнути.
- Переваги:
- натуральне
- Недоліки:
- Продавець Star beauty mall
Добрий день, Олена, дякуємо Вам за відгук. Миру, здоров'я, благополуччя та успіхів Вам!