Відгуки покупців про Настільний тримач для мікрофона стійка-пантограф Bodasan Sound (hbs-1)
- AI аналіз відгуків108 відгуків: позитивний — 78%, нейтральний — 13%, негативний — 9%Виберіть, щоб дізнатися більше
- АлінаВідгук від покупця. Продавець: Dasdan
Отличный держатель, крутится вертикально и горизонтально
Немного похрустывает, но за такую цену - топ
Произошел небольшой брейншторм как поставить мой Hyperx Quadcast, но всё держится крепко.
Кто тоже не понял как крепится конкретно эта модель микрофона - смотрите фотки- Продавець Dasdan
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Dasdan
Хороший пантограф, для микрофона fifine k669 подходит! Пользуюсь больше 2 недель проблем никаких небыло
- Переваги:
- Держит микрофон, низкая цена
- Недоліки:
- Они есть но за такую сумму жаловать нельзя
- Ковальов Л***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan
Той випадок коли ціна = якість. Так, він досить легкий, трохи не стабільний в місці кріплення до столу, але якщо хочеться справді важкий, монолітний пантограф то і ціну треба множити на 10.
Тому до цього товару претензій в мене немає! - АртемВідгук від покупця. Продавець: Dasdan
Имба за свои деньги
- Переваги:
- Все
- Тончук Д***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan
Все чіки пукі, трохи поколхозив, але в цілому все чудово.
- Переваги:
- Тримає мікрофон
- Недоліки:
- Не підійшла різьба до мого fifine 669b
- Никита
ну там надо открутить под держателем гайку и будет переходник на резьбу
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Dasdan
Брав дружині як штатив лед прожектора для роботи з манікюром, підійшло ідеально, переробляти нічого не прийшлось, дуже зручно, що на кінці є різьбове з'єднання, річ універсальна! Доставка миттєва, ціна нижче ніж на Алі! Крутиться у всі сторони, наклони, повороти... Сам тримач теж пригодився, буде на велосипеді тримати ліхтар! Магазин супер, всім мирного неба!
- Переваги:
- Міцний, якісний, багатофункціональний, дешевий
- Недоліки:
- Відсутні!
- Денис Р***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan
Користуюсь місяць, мікро fifine a8 тримає нормально, лише злізла наліпка на кріпленні для столу
- Переваги:
- Суворо і бюджетно.
- Недоліки:
- За такі кошти - немає
- Юля Б***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan
Товар співпадає з описом, якість хороша, швидко доставили. Для мікрофонів радіус яких 4,5 - 5 см потрібно окремо тримач "Павук", а так товаром задоволена.
- Стас Я***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan
Топовая стойка за эти деньги, микрофон у меня Rode Podmic и он далеко не из легких 940г, я боялся что пантограф не выдержит, но к счастью всё держится шикарно во всяком случае за 300грн своей задачей эта штука справляется на ура!
- Недоліки:
- За эти деньги недостатков нет
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Dasdan
Дуже непоганий пантограф, за таку ціну навіть сказав би Топ! Кріпиться дуже надійно, мій Fifine A6 тримає з легкістю. Рекомендую!
- Переваги:
- Ціна, кріплення, якісні механізми.
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Завійський Д***
в мене не получається закріпити фіфайн а6В допомог
- ТимурВідгук від покупця. Продавець: Dasdan
Брал данный пантограф для фиксации термофена при пайке БГА компонентов,очень полезная вещь за не большие деньги,для начинающих мастеров то что надо.
- Переваги:
- Крепление микрофона идеально подходит для термофена
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Александр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan
Самая простое изделие которое только можно придумать для этих целей, повесил и забыл.
Микрофон fifine am8 подошел без проблем- Переваги:
- Простота, цена
- Недоліки:
- не обнаружены
- Продавець Dasdan
Дякуємо за відгук!
- Ярослав Т***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan
Найкращі 360грн. у моєму житті)) Дуже класна штука
- Переваги:
- Має перехідник на більший діаметр для мікрофона
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець Dasdan
- Віктор Є***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan
отличный держатель, пользуюсь несколько месяцев, чтобы не поцарапать стол на креплении есть мягкая подкладка
- Переваги:
- стоимость
- Продавець Dasdan
- Егор М***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan
Хороший пантограф за свою ціну.
Міцний, добре тримає мікрофон, не люфтить. Дуже зручно — звільнив місце на столі й стало простіше налаштовувати мікрофон під себе.
З мінусів — підходить не до всіх мікрофонів із коробки, але навіть так мені вдалося без проблем закріпити свій, тому мінус не критичний.
Загалом покупкою задоволений, свої завдання виконує- Продавець Dasdan
- Наталія Т***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan
Норм тримач. Дякую.
Для мого Rode NT1 підійшло. Хоча мікрофон павук реально важкенький. Різьба підійшла для павука.
Сподобалось, те що тримач можна вирівняти вверх і використовувати як тимчасову стійку.
Подивимося, скільки витримає таку вагу. Зараз задоволена покупкою.
Хоча я читала відгуки, таки не думала, що буде проблемою прикрутити до мого столу, бо виступи мого столу по краям не великі.
Тому довелося причепити його прямо на краю. Дивіться на фото.- Переваги:
- Витримує вагу. Можна використовувати як стійку.
- Недоліки:
- Якщо у вас виступ кришки столу меньше ніж 2,5 - 3 см, не зможете прикрутити. Доведеться щось придумувати
- Продавець Dasdan
Дякуємо за замовлення і за відгук!
- Костянтин
дуже дяку за відгук бо в мене такий самий мікрофон і якраз шукав дешевий та нормальний варіант
- Via m***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan
AM8 fifine чучуть переважує кріплення на самому початку, але роботі ніяк не заважає, все тримається, спокійно можна рухати, нічого ніде не прогнеться. Вартий своєї ціни
- Переваги:
- Зручність, стійкість
- Недоліки:
- AM8 fifine чучуть переважує
- Продавець Dasdan
- Артём Л***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan
Для первого пантографа пойдет, думал не выдержит fifine am8, но все же держит и даже очень хорошо
- Переваги:
- Бюджетный
Дякуємо за Ваш відгук!
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Dasdan
Без проблем встановив мікро Фіфайн.
Дуже дякуємо за відгук!
- Даніїл Р***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan
Дуже гарний усім раджу за свої гроші це дуже круто не пошкодуєте
- Переваги:
- Удобний бистрий в збірці тримае гарно та надійно
- Недоліки:
- Пласмасавскийи ручки де тримае мікрафоне і впринцепе все
- Продавець Dasdan
- Анатолий К***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan
Якщо на нього не дихати, то тримається нормально. Ціна відповідає якості.
- Переваги:
- Компактний у складеному стані.
- Недоліки:
- Хиткий.
- Продавець Dasdan
Дякуємо за Ваш відгук!
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan
Со своей функцией справляется, пользуюсь более года, нареканий нет.
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan
За свої гроші дуже добра стійка але трохи хитається і не було перехідника на мікрофон в комплекті
- Переваги:
- Ціна,вигляд
- Недоліки:
- Нема перехідника,якість
- Продавець Dasdan
Олег, дякуємо за відгук! Якщо мова йде про перехідник з 3/8 на 5/8", то він в комплекті і вкручений в пластиковий тримач для звичайного мікрофону в самому низу. Його вкручено в "п'ятку" і він легко відкручується.
- Олег Г***
О дуже вам дякую не знав про це
- кивер с***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan
Покрашен хорошо. не скрипит. за эти день достойная вещ. да еще и можно забрать с розетки ( не переплачивая за доставку ) Короче говоря я полностью доволен. покупал как держак для телефона для записи видосов.
- Переваги:
- качество за эту цену.
- Недоліки:
- нет.
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan
Пантограф чудовий, але не підійшло кріплення для мого мікрофону, тому я зробив так як на фото, трішки розібрав і прикрутив, вийшло
- Переваги:
- Дешевий, легко зібрати
- Недоліки:
- Не підійшло кріплення для мікрофону fifine k669B
- Продавець Dasdan
Андрію, дякуємо за відгук! В комплекті є перехідник на 5/8", який може допомогти вирішити Вашу проблему та закріпити мікрофон на стійку.
- Дмитро
В комплекті з мікрофоном йде гайка-перехідник для цього тримача
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan
Топчик за свої кошти
- Переваги:
- Пружина
- егорВідгук від покупця. Продавець: Dasdan
за свои деньги норм
- Переваги:
- цена качество
- Артур К***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan
за свои деньги самое то, крепление к столу не цельное +немного шатается, но это не критично (скотч в помощь), а так советую
- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- крепление не очень
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Dasdan
Пантограф хороший, тримається навіть якщо перевернути (поки що тримається)
- Гість
Подойдёт ли резьба для микрофона Fifine Ampligame A8? Есть переходник из комплекта с этим микрофоном, а в описании пантографа не написано ничего
- Богдан
Так, підійде, у мене якраз такий мікро, в комплекті є кріплення під пантограф, все зручно, без заморочок
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan
Штатив ПРЕКРАСНИЙ! Нічого не люфтить, не скрипить, все стоїть міцно, можна використовувати з любим мікро, можна розвернути пантограф майже в любе положення.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Поки не знайшов
- ІлляВідгук від покупця. Продавець: Dasdan
Тримає RODE NT-1 з павуком, а цей КІТ не з легких, тому я приємно здивований, рекомендую
(посилання)- Переваги:
- Зручний держак - міцний, в комплекті був перехідник на інший тип мікрофону
- Недоліки:
- не виявив
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Dasdan
Пантограф якісний. Виконаний і тримає так же само, як аналоги за 900 грн. Перевірено практикою
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Танго не вміє танцювати. Які тут ще мінуси)
- Виталий Р***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan
тримає як потрібно - зауважень поки не маю, можу рекомендувати якщо для використання щоб не постійно рухати уверх та донизу.
- Переваги:
- Компактний та виконує свої функції - ціна
- Недоліки:
- поки не виявив - на свої кошти - ще не зламався))
- Юлия Ч***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan
Топ за свої кошти. Все як у описі, весь комплект.
- Переваги:
- Дешевий, міцний, красивий
- Недоліки:
- На струбцині що кріпится до столу немає якоїсь прокладки, довелося зробити є фоамірану
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan
Несподівано гарна якість. Тримає мікрофон чудово. Декілька тижнів користуюсь, жодних нарікань.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Dasdan
Брал себе под микрофон RZTK.
Подошло отлично, на конце есть резьба, микрофон выкрутил, удобно очень.
Выглядит и по ощущениям довольно надёжно, пользуюсь уже несколько дней - мне нравится.
За такую цену - отличный держатель, рекомендую.- Переваги:
- Лёгкий и простой в использовании
- Недоліки:
- Не выявлено
- Ruslan G***
здравствуйте, под какой rztk брали?