- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний із сірим. Довжина: 50. Діаметр: 1/2"
Шланг гарної якості, зручно користуватися, не переломлюється і достатньо гнучкий, дякую.
- Зубер Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний із сірим. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Шланг як для мене то ідеальний!
І він досі шикарно працює! Ніде нічого не тече! Правда він у мене не валяється днями на сонці. Я дуже задоволенна, сьогодні замовлю собі ще такий- Недоліки:
- Сергій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний із сірим. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Купив в 23 році досі нема проблем в 26
- Переваги:
- Ціна якість
- Недоліки:
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний із сірим. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Шланг гарної якості, в використанні другий рік
- Переваги:
- Ціна, якість
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний із сірим. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
На вигляд все добре та якісний товар. Підключення до води не перевіряв.
- Переваги:
- Внутрішній діаметр відповідає опису, дійсно 1/2" (близько 12,5 мм, так і написано на упаковці). Конектор під діаметр 1/2" надягнувся без над зусиль (див фото).
- Недоліки:
- Не побачів.
- Анатолій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний із сірим. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Дуже добрий товар.
Другий рік у мене. Я
За таку ціну гарний мені шланг. - Наталия И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний із сірим. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Доброго дня де моє замовлення?, на сайті: якщо встигнете купити до даного часу то отримаєте замовлення наступного дня до 17:00!!щей доставка платна!! Де???? скільки терпіти ще це не удобство- неподобство!!!!
- Микола С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний із сірим. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Якісний. Рекомендую
- Анна А***Відгук від покупця. Продавець: KANTRI. Колір: Блакитний із сірим. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Купили шланг, обещали что будет переходник. Переходника нет. Очень неприятная ситуация.
- Недоліки:
- Недокомплектация
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний із сірим. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Шланг супер
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: KANTRI. Колір: Блакитний із сірим. Довжина: 50. Діаметр: 3/4"
Для разных нужд типа нарезать на куски для соединения поливочных распрыскивателей подойдет, но как шланга которую таскать, скручивать и раскручивать вообще не подходит. Материал плохо гнется, плохо разгибается, легко заламывается.
- Переваги:
- Недоліки:
- Легко заламывается
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний із сірим. Довжина: 50. Діаметр: 1/2"
Якщо купувати по акційній ціні, то на свою вартість хороший. Реальний діаметр менший за заявлений, важко одягається на з'єднувачі. За літо на сонці не зіпсувався. Можна брати, якщо на кращий бюджету не вистачає.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний із сірим. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Більш-менш нормальна якість, для такої ціни.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний із сірим. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Норм
- Артем С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний із сірим. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Лучше чем жёлтый Cellfast, достаточно эластичный даже при нулевой температуре.
- Переваги:
- Пока не заламывается
- Меланин А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний із сірим. Довжина: 20. Діаметр: 3/4"
Гарний шланг, давно користуюсь, але таки перегибається, однак залами не залишається
- Сергей У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний із сірим. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
За свои деньги качественный шланг товар рекомендую
Супер за свої гроші,перше літо на ура,при постійному використанні
- Недоліки:
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний із сірим. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
хороший шланг за свою ціну, рекомендую
- Переваги:
- нормальний шланг
- Валерій Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний із сірим. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Бомба
нормальний шланг, спочатку перекручувався а потім перестав, за таку ціну норм., рекомендую
- Переваги:
- нормальний шланг
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний із сірим. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Шланг на трієчку, дуже заломлюється, повівся на хороші відгуки.
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- легко заламується, в місцях старих заломів потім постійно перегинається
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний із сірим. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Шланг так собі, гадав що буде щось краще. Поки перетягнув кінець з однієї ділянки на іншу - отримав 7 заломів... його постійно крутить і сразу залом. Як стаціонарний, думаю він підійде (але можна купити й інший дешевше), але як шланг, з яким ходити й полівати - це повне сміття.
- Переваги:
- Для своїх задач не знайшов
- Недоліки:
- Ізломи
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний із сірим. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Хороший и качественный
- Переваги:
- Не перегибается
- Недоліки:
- Цена на воду))
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний із сірим. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Приємна ціна і гарна якість,прекрасно змотується,легенький.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Настасія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний із сірим. Довжина: 20. Діаметр: 3/4"
Прорезинений, лежить на дворі , не тріскає, не ламається, якісний шланг
- Переваги:
- легко наливати і виливати воду)
За ці гроші те що надо.
- Переваги:
- Ціна,якість
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний із сірим. Довжина: 50. Діаметр: 3/4"
Брал в 2019 году до сих пор живой. Весь сезон лежит на огороде, в конце сезона успевает пару раз перемёрзнуть ,оттаять потом пойти на хранение. Пока без дырок, нормально гнётся и практически не переламывается.
- Переваги:
- Надежный
- Недоліки:
- не заметил
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний із сірим. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Дуже сподобалась,игарна ціна, хороша якість.
- Переваги:
- Якість та ціна.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Николай Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний із сірим. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
ок.
- Недоліки:
- сергей к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний із сірим. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Все супер
- Недоліки:
- Алексей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний із сірим. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
З шлангом розміром 1/2 працювати значно легше ніж з 3/4. Хороша ціна.
- Переваги:
- Легкий та еластичний.
- Недоліки:
- Станислав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний із сірим. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
За свої бабки годиться!
- Переваги:
- Недоліки:
- Шланг трохи гнеться
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний із сірим. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Покупкою залишився задоволений
- Недоліки:
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний із сірим. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Брал просто как удлинитель, чтобы просто лежал в одном положении. Если необходимо таскать его туда сюда, то не подойдёт. Перегинается моментально
- Переваги:
- Недоліки:
- Перегинается