Відгуки покупців про Листя розмарину 250 мл з розпилювачем — спрей для свіжості та комфорту шкіри (GZ872940457) GZ Store

Оцінка користувачів 4.25/5
на основі 4 відгуки
  • Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Star beauty mall. Об'єм: 250 мл

Брала для росту волосся. Користуюся 2 місяці, поки ефекту росту не помітила. Флакон з пепеткою був би зручнішим, на мій погляд

Переваги:
    Приємна ціна, швидка безкоштовна доставка
    Недоліки:
    Розпилювач тугий
    • Продавець  Star beauty mall

Дякуємо вам за відгук та за те, що поділилися своїм досвідом пані Олено!

Гідролат розмарину — це натуральна рослинна вода, яку зазвичай використовують як легкий догляд для шкіри голови та волосся: для свіжості, комфорту та щоденного догляду. Він не є спеціалізованим засобом для стимуляції росту волосся, тому ефект у цьому напрямку може бути індивідуальним або непомітним.

Дякуємо також за ваші зауваження щодо розпилювача та формату флакону — ми обов’язково врахуємо це при подальших оновленнях продукту.

Раді, що ви відзначили швидку доставку та ціну — для нас це дуже важливо

• Продавець  Star beauty mall

Додатково хочемо зазначити, що гідролат розмарину найкраще підходить як легкий щоденний догляд: для свіжості шкіри голови, комфортних відчуттів та натурального догляду за волоссям.

Багато клієнтів використовують його як освіжаючий спрей протягом дня або як частину базової рутини догляду

• Людмила К***
    Відгук від покупця. Продавець: Star beauty mall. Об'єм: 250 мл

Чудовий засіб. Розмарин це цілюща рослина.

• Продавець  Star beauty mall

Дякуємо за відгук, пані Людмила! Здоров´я Вам, успіхів! Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині!:)

• Татьяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Star beauty mall. Об'єм: 250 мл

Гидролат этого производителя купила впервые. Взяла один на пробу. Розмарин - так как это единственный по бесплатной доставке через Розетку. Розмарин хорошо освежает и бодрит, что нужно утром. Продукт хороший. Закажу еще. Рекомендую!

Переваги:
    Цена, удобный распылитель, хорошее качество
    Недоліки:
    Не выявлены
    • Продавець  Star beauty mall

Дякуємо за відгук, пані Тетяно! Здоров´я Вам, успіхів! Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині!

• Марина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Star beauty mall. Об'єм: 250 мл

Только сегодня получила заказ, так что пока могу сказать о впечатлениях от одного использования, а точнее о запахе. Если вам, в целом, нравится запах розмарина, то в этом средстве ничто вас не смутит) Запах приятный, полностью натуральный и быстро выветривается, если что. Отличный распылитель.

Переваги:
    Цена, первые впечатления от средства
    Недоліки:
    Пока не обнаружено
    • Продавець  Star beauty mall

Добрий день, пані Марино, дякуємо Вам за відгук! Дуже приємно, що підійшов товар, так, кожна рослина пахне по-своєму та має свої неповторні властивості, головне знайти свою, щоб подобалися і властивості і аромат:) Миру, здоров'я, благополуччя та успіхів Вам!