- Єлизавета О***Відгук від покупця. Продавець: Shamo. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Сірий
Миска підійшла, колір такий як на фото, купувала для кошенятки, вона задоволена !
- Переваги:
- Керамічна, краще, ніж пластик
- Продавець Shamo
Дякуємо Вам за вибір нашого товару і відгук. Нехай довго служать і радують.
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: Shamo. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Білий
Дуже милі та якісні мисочки. Рекомендасьйон
- Переваги:
- Супер
- Продавець Shamo
Дякую за вибір нашого товару та відгук. Дуже приємно що мисочки вам сподобались. Нехай довго служать та радують вас.
- Світлана А***Продавець: Shamo. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Білий
Чудові якісні миски. Я додала дубову тарілку, і новостворений комплект добре вписався у наш інтер‘єр.
- Олександра
Вау! крутезно виглядає з дошкою-підставкою - пішла і для свого улюбленця збирати такий комплект)
- Виктория Ц***Відгук від покупця. Продавець: Shamo. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Сірий
Миски супер! Качество хорошее,целые,продавец качественно запаковал их.
- Продавець Shamo
Дякуємо, що поділились своїми враженнями. Нам приємно що ви залишились задоволені товаром і нашим обслуговуванням. Нехай довго служать та радують.
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: Shamo. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Білий
Якісні і швидко відправили)
Колір білий- Переваги:
- Все чудово
- Продавець Shamo
Дякуємо, за вибір нашого товару та відгук. Приємно, що вам все сподобалось. Нехай довго служать та радують, вас і вашого котика.
- Алина Р***Відгук від покупця. Продавець: Shamo. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Сірий
Цена и качество на высоте.
- Переваги:
- Качество
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Shamo. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Сірий
- Переваги:
- Легко миється
- Недоліки:
- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: Shamo. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Зелений
Якісні і красиві)
- Анастасія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Shamo. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Білий
Товар відповідає фото і опису. Прийшов надійно запакований. Продавець дуже швидко відповів на мої запитання, звʼязок на вищому рівні.
- Переваги:
- Товар , продавець
- Продавець Shamo
Дякуємо вам за такий теплий відгук!
Дуже приємно, що все сподобалось і товар виправдав очікування.
Завжди раді допомогти та відповісти на всі запитання — приємних вам покупок і гарного настрою!
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Shamo. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Білий
дуже класна мисочка, все відповідно до опису. гарна і зручна, розмір співпадає. швидко зв'язалися та відправили. окрема подяка за дбайливе пакування
- Продавець Shamo
Дякуємо Вам за вибір нашого товару та відгук! Дуже приємно що ви задоволені товаром та нашим сервісом. Сподіваємось, що мисочка служитиме довго і приноситиме тільки радість!
- Нестеренко Т***Відгук від покупця. Продавець: Shamo. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Сірий
Все пришло в целости и сохранности, и того цвета и формы которого я заказывала.
Покупкой очень довольна- Переваги:
- Быстро связались, быстро отправили
- Осипок В***Відгук від покупця. Продавець: Shamo. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Сірий
Вітаю, тарілочка чудова. Гарної якості
Добре упакування, одним словом
( котику сподобалась) - Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Shamo. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Зелений
Гарні миски, як раз для котів в яких голова більше за середню кошачу :-)
- Продавець Shamo
Дуже вдячні за відгук! Приємно що мисочки вам сподобались. Нехай довго служать та радують вас.
- Карина В***Відгук від покупця. Продавець: Shamo. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Білий
Товар отправили очень быстро, хорошо упакован. Заказывайте здесь не пожалеете
- Продавець Shamo
Дякуємо, що приділили час та залишили відгук! Дуже приємно що мисочки вам сподобалися. Нехай довго служать та радують.
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: Shamo. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Білий
Для моего котёнка мисочка удобная, вписывается в дизайн комнат
- Переваги:
- хорошее качество
- Продавець Shamo
Дуже вдячні за відгук! Приємно що мисочка вам сподобались. Вдалих вам покупок.
- Вероніка К***Відгук від покупця. Продавець: Shamo. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Білий
Максимально задоволена покупкою! Мисочка дуже класна та зручна) Продавцю окрема подяка за звʼязок з клієнтом) Буду рекомендувати вас!
- Продавець Shamo
Дуже вдячні за відгук! Дуже приємно що мисочка вам сподобалась. Нехай довго служить та радує вас.
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Shamo. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Сірий
Дуже сподобалось пакування! Швидка доставка! Тарілочки такі, як на фото!
- Инна Т***Відгук від покупця. Продавець: Shamo. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Зелений
Заказала зелёную, так как белую разбили. Белые заказывали здесь же и так же указано 400 мл. Зелёная пришла меньше, явно не 400мл. Очень расстроена что не одинаковы. А так сами мисочки очень симпатичные и качественные.
- Недоліки:
- Размер не соответствует
- Продавець Shamo
Дякуємо, за ваш відгук. Приємно що мисочка сподобалась. Стосовно різниці. Миски з підставкою і миски окремо це два різних товару, різних виробників. Об’єм білої і зеленої мисочки однаковий - 400 мл., а от діаметр виявився різний – у білої 13 см., а у зеленої 12,5 см. Приносимо свої вибачення за незручності. Для виправлення ситуації ми вам відправили, для заміни, окрему білу мисочку діаметром 13 см. яка входить в комплект мисочки з підставкою.
- Инна Т***
Спасибо, что решили мой вопрос. Мисочки действительно хороши и продавец оперативно решил проблему. Всем рекомендую.