Відгуки покупців про Кондиціонер для білизни Sano Baby 1 л (7290102991419)
- Лідія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Мій улюблений ополіскувач вже багато років. Супер економний,Запах неймовірний.
Представник постачальникаДобрий день. Щиро дякуємо за ваш відгук. Дуже приємно знати, що ополіскувач Sano Baby став вашим улюбленим засобом — аромат і економічність справді роблять його особливим. Ми особливо цінуємо те, що ви залишаєтесь нашим постійним клієнтом.
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Це жах! Запах дешевої косметики, яка лежить в бабусі років зо 20((( хоч і налила менше чим половину ковпачка, але воняло цілий день. Мабудь треба буде мити машинку…
- Переваги:
- Недоліки:
- Запах
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що аромат засобу не виправдав ваших очікувань. Сприйняття запахів є індивідуальним, і, на жаль, іноді воно може не відповідати особистим уподобанням.
- Любовь С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Чудовий ополіскувач. Достатньо невеликої кількості, щоб був приємний аромат. Користуюсь більше року.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за чудовий відгук! Ми раді, що смягчувач для білизни Sano Baby забезпечуючи приємний аромат навіть за використання невеликої кількості засобу. Ваш досвід користування більше року підтверджує високу якість продукту. Бажаємо вам приємного використання.
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Bzik. Об'єм 1 шт: 2 л
У голубого запах нежный немного лимонный.
Розовый поярче сладковатый, цветочный.- Переваги:
- Работает
- Продавець Bzik
Доброго дня, дякую за ваш відгук! На сторінці продавця посиланняви знайдете великий вибір якісної побутової хімії та косметики. Чекаємо на нові замовлення.
- Мария Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Стійкий та насичений запах
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук та високу оцінку. Дуже раді, що Вам сподобався Суперконцентрований пом'якшувач для білизни Sano Baby 1 л. Користуйтеся із задоволенням)
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Bzik. Об'єм 1 шт: 1 л
Запах нежный.
- Переваги:
- Хорош
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Bzik. Об'єм 1 шт: 1 л
Подобається
- Оксана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Bzik. Об'єм 1 шт: 1 л
- Продавець Bzik
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Отличный смягчитель
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за відгук!
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Дуже приємно пахнуть речі після прання з даним помʼякшувачем.
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за відгук!
- ЛораВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Очень концентрированный , для меня приятный запах .
- Переваги:
- Запах
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук.
- Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Запах жахливий, використовувала ( 10 мл) менше ніж зазначено на інструкції і засмерділа всю
хату ним не тільки білизну. Мабуть ще довго буду вивітрювати…жалко витрачених грошей- Переваги:
- Не помітила
- Недоліки:
- Різкий запах
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Все кондиционеры хорошие , вещи хорошо разглажеваются, вещи долго держат аромат , но этот уж очень ароматный , его нужно совсем чуть чуть. Голубой намного лучше пахнет , а этот больше не куплю .
- Переваги:
- Хорошо разглажеваются вещи , долго держиться аромат , экономный .
- Елена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Продукция Sano всегда на высшем уровне. Уже перепробовала весь товар этой фирмы, который есть на розетке, и ни разу не пожалела. Качественно, экономно и ароматно!
- Переваги:
- Качество, аромат и хватает на долго.
- Недоліки:
- Дороговат
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Очень хороший кондиционер!спасибо большое за хорошее обслуживание и доставку rozetke!!буду теперь покупать только у вас!!!
- Переваги:
- Хороший запах ,как от дорогих духов!!
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Он действительно суперконцентрированный, необходимо совсем немного это средства, чтобы был не резкий, приятный аромат. А так, в принципе, довольна, спасибо.
- Лежнина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Попробовали этот ополаскиватель по рекомендациям знакомых. И остались довольны. Хватает половинки колпачка для очень мягкого и пахнущего белья. Минимальный расход - максимум действия. Не подойдёт для тех, кто не любит сильный запах чистого белья.
- Переваги:
- Расход, запах
- АнжеликаПродавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Запах невероятный, не сильно насыщенный что хорошо, очень вещи мягкие после него