- Елена Р***Відгук від покупця. Продавець: AMAX. Колір: Бірюзовий
Границ та якісний
Дякуємо за відгук!
- Христина Б***Відгук від покупця. Продавець: AMAX. Колір: Бірюзовий
Швидка доставка, колір відповідає картинці, дефекта нема)
- Продавець AMAX
Христина, щиро вдячні Вам за фотовідгук!
- Олександр А***Відгук від покупця. Продавець: AMAX. Колір: Бірюзовий
Пластик дуже гарної якості, немає ніякого запаху. Стільчики та стіл стійкі, колір приємний. При зборці ніжок стола потрібно доволі сильно вдарити по кутам (в інструкції вказано), щоб гарно зафіксувалися. Виробник Україна, однозначно рекомендую
- Князева А***Відгук від покупця. Продавець: AMAX. Колір: Бірюзовий
Дуже сподобався столик зі стільчиками.
Прийшов відповідний колір - Евгений В***Відгук від покупця. Продавець: AMAX. Колір: Бірюзовий
Позавчера вечером заказал, сегодня к обеду уже пришло, все оперативно.
Столик крутой, малому нравится (малому 2 года). Стульчик можно как со спинкой, так и без оставить.
Вообщем большое спасибо- Недоліки:
- Не нашел
- Продавець AMAX
Щиро дякуємо за відгук! Хай дитина користується з задоволенням!
- Валентина К***Відгук від покупця. Продавець: AMAX. Колір: Бірюзовий
Даже гарный, якісний та міцний столик і стільчики. Дітям дуже сподобався.
- Переваги:
- Якісний, зручний.
- Антон Т***Відгук від покупця. Продавець: AMAX. Колір: Бірюзовий
Не рекомендую! Стіл дуже кволий, не коштує своїх грошей. Ніжки не входять в пази до кінця та й коробка була вжеподерта наче вже була у використанні.
- Переваги:
- Не знайшов
- Елена З***Відгук від покупця. Продавець: AMAX. Колір: Бірюзовий
Доброго дня. Заказала бірюзовий столик и два стульчика. Прийшов зелений.... Якщо біда з певним кольором, треба попереджати про це. Або якщо колір не можна вибрати і приходить рандомний, теж вказуйте в описі будь-ласка...
- Надія Т***Відгук від покупця. Продавець: My top. Колір: Зелений
Класний набір, дитині 4-х років сподобався! Виглядає доволі якісно, цілком адекватна ціна) Все як описано, швидка доставка на наступний день, рекомендую!
- Переваги:
- Розмір, колір, якість матеріалів
- Анастасия Я***Відгук від покупця. Продавець: My top. Колір: Рожевий
Дуже гарний, яскравий колір. Але якість збірки бажає кращого. Ніжки у стіл до кінця не впадають, але то не впливає на його функціонал. А он спинка на стулі зовсім не тримається, на день по декілько разів треба вставляти на місце, бо дитина досить активна та крутиться на ньому. Мала багато сумнівів, що замала відстань від сидіння до столешниці, так і вийшло. Для письма або довгих занять цей стіл не підійде. Зараз поки детині три роки, та зріс 105 см, вона вже сидить за ним не з рівною спиною. Чудово підійде для ігор, але буду шукати інший, щоб більш корисний для осанки
- Юлія Д***Відгук від покупця. Продавець: My top. Колір: Рожевий
Дуже гарна якість.Рекомендую
- Кристина Ж***Відгук від покупця. Продавець: My top. Колір: Зелений
Все добре
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: My top. Колір: Рожевий
Дякуємо за чудовий стол та стільці. Пластик міцний та якісний. Все супер. Єдине питання стосовно збірки. Ніжки на стільцях та столі не вдається щільно встановити (прикріпила фото) - це нормально чи треба щільніше?
- Переваги:
- Якість, ціна, зручність
- Анастасія А***Відгук від покупця. Продавець: My top. Колір: Зелений
Гарний набір,дитині сподобалось,стільці витримають навіть дорослого, замовлення відправили швидко,дякую )
- Переваги:
- Швидка доставка і ціна
- Недоліки:
- Поки що немає
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: My top. Колір: Зелений
Міцний пластик, запах відсутній. Підійшов для дітей семи та трьох років.
З нюансів - ніжки стола туго входять, до кінця так їх і не вставили, але це не критично - тримаються, легко переставляти, зручний.
Олівці відмиваються з поверхні вологою серветкою. - Юлія А***Відгук від покупця. Продавець: My top. Колір: Рожевий
Дитині сподобалось