Відгуки покупців про Атласний прапор України 90*135 см BK3026 1714672907

Оцінка користувачів 4.19/5
на основі 21 відгук
  • Олексій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розмір: 90 x 135

Великий, гарний. Якісний. Рекомендую.

Доброго дня.

Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас.

• Елена Р***

Моя любовь

• Константин З***

Дуже гарний

• Наталия Р***

Довго обирала прапор, щоб був одночасно якісний та яскравий. Вибір пав на цей, відгуки в більшості випадків були задовілні.
    Але в реальності була дуже засмучена.
    Шкода і навіть соромно, що у нас в країні люди можуть робити державний прапор з такою недбалістю.

Переваги:
    Гарні, яскраві кольори
    Недоліки:
    Якість жахлива

Доброго дня.
      Нам дуже шкода що у вас трапилась так ситуація і завдала вам непотрібних турбот.

А в чому конкретно ваша претензія, адже як Ви бачите по відгуках що прапор хороший

Якість чого ? шиття, матеріалу ? за що саме вам соромно ?

В кожної людини свої бачення стосовно якості, так завжди є і буде. Для когось виріб якісний а хтось каже що ні, це нормально

• Марина Р***

Синій колір не відповідає справжньому, який має бути на прапорі, а також тому що на фото товару

Недоліки:
    Колір неправильний
  • Андрій З***

Прапор гарний, от тільки на вітрі торочиться.

Переваги:
    Стійкий до морозу і води
    Недоліки:
    На вітрі рве

Габардин відмінно вам підійде

• Яков Ф***

Гарний прапор

Переваги:
    Яскравий

Раді що Ви задоволенні своїм вибором.

• Драганова Е***

Чудова якість

• Микола С***

Шви рівні, норм. Розмір відповідає. Тканина не дуже.

Недоліки:
    Якість тканини відверто кажучи не дуже. Тонка та дуже просвітлюється.

Це такі властивості матеріалу атлас - він такий і є.
      Якщо потрібно щоб не просвітлювався - обирайте габардин, вони одні з кращих для виготовлення прапорів

• Леонид К***

Ок

• Александр С***

Хорошее качество. Рекомендую!

• Дарья К***

Дуже дякую продавцю за товар. Якість сподобалось.

• Ірина М***

Все буде Україна!

Переваги:
    Якісна тканина, природні кольори.
  • Валерія Б***

Відгуки інших трохи налякали, але ми замовили. Дуже гарний прапор, все чудово, навіть більший за розміром, ніж думали. Має прошитий отрів для флагштока. Рівненький, трохи м'ятий на фото, бо то ми тільки розпакували його.

Переваги:
    Все чудово, великий та гарний прапор
    Недоліки:
    Все чудово, недоліків немає.
  • Руслан К***

хоч бачив коментарі що приходить інколи не якісний, але мені прийшов гарний, яскравий прапор

Переваги:
    якісний
  • Сергій Х***

Файний)

• Романюк Б***

Якісний товар.

• Сергій

Сьогодні забрав посилку з точки видачі. Вдома розгорнув прапор. Я навіть не думав, що його можна так криво зробити. Поганий крій. Криві сторони. З упаковки вже йде із затяжками. І все це зроблено у нас!
    Прапор брав для друзів із Німеччини. Мені навіть соромно їм таке показувати, не те що відправляти.

Переваги:
    Єдина перевага тільки те, що це наш прапор.
    Недоліки:
    Дуже погана якість.
  • Марина І***

Все сподобалосьДякую

• Артур

Колір не блакитний, а синій.

Переваги:
    Блищить
    Недоліки:
    Чи не жовто-блакитний, колір не той, що на фото.
    • Сергей В***

Официально наш флаг "синьо-жовтий", а не "жовто-блакитний"

• Артур К***

Дуже гарний яскравий