Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Кронштейн Кріплення для телефону Dualsense PS5 Dobe TP5-0527B

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Відгуки про товар продавця YouSafe
  • Ростислав М***
    Відгук від покупця. Продавець: YouSafe. Колір: Білий

Прислали не те що в описі, по якості як найдешевший Китай, зовсім не тримається на джойстику від пс5, навіть не облягає його

Переваги:
    Ніяких
    Недоліки:
    Все
    • Продавець  YouSafe

Ростиславу було вислане невірне кріплення. Ми за свій рахунок прислали саме модель "Dobe TP5-0527B", яка і мала б бути. Дякуємо за відгук!

• Олексій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Білий

iPhone 16pro все підійшло, працює гарно.

• Продавець  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Іван І***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Білий

Річ дуже потужна, найперше що мені сподобалось що всі порти кожна кнопочка має зручний доступ навіть з урахуванням не великої ціни

Переваги:
    Зручний в використані, надійні фіксатори які витримують і маленькі телефони та чи малі лопатофони

• Евгений
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Білий

На вид очень хлипкий и не надёжный, особенно элемент что цепляется за геймпад, с чем то в сумке лучше не носит, сломается. Лучше подцепить на геймпад и не снимать.

Что касается этого - сидит отлично, и смотрится тоже. Факсатор телефона хороший - мой 217 грамовый телефон не вываливается, фиксаторы наклонов тоже хорошо все держат.

Если пользоваться бережёно, думаю проживёт довольно долго)

Переваги:
    Удобство, фиксация телефона, фиксация наклона
    Недоліки:
    Крепление на геймпад, держит хорошо но хлипкое
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Микола Ч***

Все прийшло, все влаштовує

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Білий

зручне кріплення )) сподобався шарнір. кут регулювання великий))) легко підібрав зручне положення ) все люкс

• Максим С***

Досить зручно

• Продавець  LootStore

Дуже вдячні вам за відгук!

• Юрій

• Максим М***

Чудовий товар! Дякую

• Микола Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Білий

Товар відповідає змісту, якості та опису.

Переваги:
    Відповідає на свої дані
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Дмитро П***
    Відгук від покупця. Продавець: LootStore. Колір: Білий

Кріплення ідеально підійшло до джойстику.
    Надійно фіксується.

Вдячні вам за відгук!

• Алексей Р***
    Відгук від покупця. Продавець: LootStore. Колір: Білий

Повністю не закривається, через що геймпад з ним погано влазить в кейс для транспортування

Дякуємо Вам за відгук!

• Артем Д***

А нічого що кейс взагалі не розрахований на те, що ви будете на dualsense ліпити ще якусь приблуду. Взагалі не розумію які притензії до товару, краще б написали як телефон тримає.

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: GAME POINT

Отличный держатель. Сел как родной

Переваги:
    Крепкое крепление
    • Продавець  GAME POINT

Дякуємо за Ваш відгук :)

• Александр Л***
    Відгук від покупця. Продавець: GAME POINT

Хороший держатель, телефон держит превосходно, правда защелкивается на геймпаде тяжеловато.