Топи продажів

Відгуки покупців про Гантелі для фітнесу вінілові цільні (нерозбірні) + килимок OSPORT Profi 2шт по 9 кг (OF-0209) Фіолетовий

Оцінка користувачів 4.72/5
  • Наталія О***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага: 1.5. Колір: Червоний

Гантелі зручні, приємні на дотик, не ковзають в руці. Мають гарний яскраво-червоний колір. Килимок в комплекті. Вага дещо не відповідає заявленій (фото). На самих гантелях вагу не вказано, якщо маєте декілька таких комплектів різної ваги - потрібно додаткове маркування.

Приємне спілкування з продавцем, швидка відправка. В цілому покупкою задоволена, рекомендую.

Переваги:
    Зручні, не ковзають
    Недоліки:
    Незначне відхилення ваги
    • Продавець  CHAMPS

Наталія, дякуємо вам за залишений відгук. Бажаємо отримувати лише задоволення від вашої покупки!

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага: 3. Колір: Синій

співвідношення ціна якість на 10/10, ще й килимок в подарунок, як маленька приємність
    швидке оформлення замовлення
    єдине що, було б чудово, якби на гантелях вказувалась вага
    але в цілому все добре) точно замовлятиму ще

Переваги:
    ціна, якість, швидке обслуговування
    Недоліки:
    відсутність позначок ваги на гантелях
    • Продавець  CHAMPS

Дякуємо вам за залишений відгук. Бажаємо отримувати лише задоволення від вашої покупки!)

• Тамара Л***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага: 3. Колір: Фіолетовий

Замовлення прийшло швидко.Недоліків у товара немає.Мене все влаштувала,дякую.

• Продавець  CHAMPS

Тамара, вдячні за замовлення! Продуктивних тренувань

• Олена П***

Відповідає опису

• Продавець  CHAMPS

Олена,дякуємо Вам за замовлення!Гарних тренувань)Завжди раді Вам!

• Марина К***

Гарні гантелі, дитина задоволена

Переваги:
    Відправили швидко
    Недоліки:
    Поки не виявлено
    • Продавець  CHAMPS

Марина,дякуємо Вам за замовлення!Завжди Вам раді)

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага: 1. Колір: Червоний

Гантелі хороші, зручні,такі як на фото. Переслали дуже швидко. Дякую продавцю.

Переваги:
    Якісні, зручні. Швидко відправили
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  CHAMPS

Тетяна, дуже дякуємо Вам за відгук!Бажаємо гарного використання та чудових тренувань!Завжди Вам раді)

• Ольга В***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага: 0.5. Колір: Червоний

Товар отправили очень быстро, товар хорошего качества, упакован был хорошо. Спасибо большое!!!

• Продавець  CHAMPS

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину. Будемо раді в подальшому бачити Вас серед наших постійних клієнтів!

• Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага: 1. Колір: Червоний

Якісні, гарні, солідні. Не мілкий гриф, як буває в дешевих моделях. Зручний ергономічний захват. Дуже дякую!)

Переваги:
    Виглядають дорого, коштують недорого!!))
    Недоліки:
    Немає!
    • Продавець  CHAMPS

• Анна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага: 2. Колір: Фіолетовий

Гарні гантелі, замовленням задоволена. Гарне обслуговування та швидка відправка.

Переваги:
    Відповідають опису
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  CHAMPS

• Максим С***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага: 2.5. Колір: Фіолетовий

Ціна - якість. Коврик не дуже

Переваги:
    Якість/ціна

• Ірина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага: 2. Колір: Синій

Якість гарна,користуюсь із задоволенням)

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага: 2. Колір: Фіолетовий

Зручно тримати в руках, гарно виглядають, продавець зв'язався швидко, все подобається. Дякую.

• Світлана Р***

Швидко зв'язались, оперативно відправили. Рекомендую

Переваги:
    Ціна-якість порадували! Дуже зручні в руках, компактні.

• Тішковець Л***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага: 1. Колір: Фіолетовий

Хотіла саме з металу. Тому й обрала ці. Зручні та гарні. Відправили швидко. Дякую.

Переваги:
    Зручні і яскраві
    • Продавець  CHAMPS

Дякуємо за ваш відгук. Будемо раді бачити вас в якості наших клієнтів ще!

• Александр Т***

Все добре.
    Товар відправили в день замовлення.

Переваги:
    Зручні

• Тетяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага: 0.5. Колір: Фіолетовий

Повністю задоволені товаром. Доставка вчасна. Дякую.

Переваги:
    На дотик приємне покриття. Розмір підійшов для руки дитини.
    Недоліки:
    Не виявлено.
    • Продавець  CHAMPS

Тетяна,дякуємо за приємний відгук! Раді, що ви задоволені покупкою) Будемо раді вашим новим замовленням!

• Юлія К***

Швидко,все відповідає дійсності,дякую

• Продавець  CHAMPS

Юлія,щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою ) Бажаємо гарних тренувань)

• Єлизавета К***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага: 3. Колір: Фіолетовий

Чудові гантелі! Якісні, зручні у використанні, не ковзають у руках під час тренування.
    Ідеально підходять для домашніх тренувань. Покупкою дуже задоволена, рекомендую!

Переваги:
    Швидка відправка якісні
    • Продавець  CHAMPS

Єлизавета, дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що гантелі вам сподобалися та стали чудовим вибором для домашніх тренувань. Бажаємо ефективних занять і нових спортивних досягнень!

• Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага: 4. Колір: Фіолетовий

Гантели для девочек то что нужно, удобно в использовании.

Переваги:
    Дизайн
    • Продавець  CHAMPS

Оксана,дякуємо Вам за приємний відгук! Нехай покупка приносить тільки задоволення ! Будемо раді бачити вас знову!

• Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага: 2. Колір: Фіолетовий

брала для тата, 70 років, для відновлення після лікування. Дуже задоволений, вага саме та і зручні, він до цього лише чугунні в руках тримав) Дякую. Тепер він щодня стає трішки сильнішим.

Переваги:
    Зручні
    Недоліки:
    не знайшли
    • Продавець  CHAMPS

Олена , щиро дякуємо за відгук! Дуже раді, що гантелі підійшли вашому татові та допомагають у відновленні. Бажаємо йому міцного здоров'я, сил і успіхів на шляху до повного одужання!

• Катерина З***

Чудові, все як на фото.

Переваги:
    Прогумлені
    • Продавець  CHAMPS

Катерина, дякуємо за довіру та відгук! Нам важливо знати, що ви задоволені якістю нашої продукції ! Гарного користування!

• Роман С***

Крутые

• Продавець  CHAMPS

Роман,щиро дякуємо за відгук !Нам дуже приємна ваша оцінка! Раді,що Вам сподобались гантелі)Користуйтеся із задоволенням )

• Анна-Марія
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага: 2. Колір: Червоний

Дякую за якісний товар! Все ціле, без пошкоджень та інших дефектів. Вага кожної гантельки рівно 2 кг 100 гр. Гарні речі надихають і спонукають до дії) Окремо дякую за чудовий килимок!

Переваги:
    все чудово
    • Продавець  CHAMPS

Анна-Марія, щиро дякуємо за такий чудовий відгук!Нам дуже приємно,що товар Вам сподобався!Бажаємо гарних тренувань та чудового настрою)Завжди Вам раді!

• Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага: 9. Колір: Синій

Дуже зручні рукоятки для жінок. Бувають гантелі такої ваги, які впринципі тримати важко, і долоні втомлюються раніше, ніж ноги чи спина... Цими гантелями я та мої клієнтки задоволені

• Продавець  CHAMPS

Тетяна,щиро дякуємо за відгук !Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )

• Наталя А***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага: 1. Колір: Синій

Чудові гантелі,все прийшло надійно запаковане , немає ніякого неприємного запаху. Килимок чорного кольору, за що окреме дякую!

Переваги:
    Чудові гантелі.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  CHAMPS

Наталя,дякуємо за довіру та відгук! Нам важливо знати, що ви задоволені якістю нашої продукції !Бажаємо гарних тренувань)

• Алла К***

Гантелі гарної якості

• Продавець  CHAMPS

Алла,дякуємо за відгук !Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )

• Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага: 1. Колір: Синій

Гарні гантелі за свою ціну.
    Були запаковані гарно, ніде не пошкоджені.

Переваги:
    Гарний вибір за свої гроші
    • Продавець  CHAMPS

Вікторія,дякуємо Вам за замовлення!Нам дуже приємна ваша оцінка!Бажаємо гарних тренувань)

• Микола Б***

Норм

• Продавець  CHAMPS

Микола,дякуємо за відгук!Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )

• Оксана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага: 1. Колір: Синій

Обирали гантелі для семирічного сина.
    Прочитали багато відгуків (як хороших, так і не дуже). Але все ж таки придбали саме ці. І не шкодуємо.
    Писали багато, що отримують коврики не того кольору, який хочуть. Тому я попросила продавця надіслати нам коврик саме чорного кольору. Нас почули)) Приємно)).

Ціна прекрасна.
    Гантелі якісні.
    Продавця рекомендую!

Переваги:
    Ціна. Якість. Продавець чує своїх клієнтів
    Недоліки:
    Поки не знайшли
    • Продавець  CHAMPS

Оксана,дякуємо за довіру та позитивний відгук. Нам дуже приємна ваша оцінка!Користуйтеся із задоволенням )

• Алексей С***

Отличные

Переваги:
    Удобные
    • Продавець  CHAMPS

Олексій,дякуємо Вам за відгук!Завжди раді бачити Вас клієнтом нашого магазина!

• Галина
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага: 2. Колір: Синій

все супер

Переваги:
    сподобались. гарна форма. матеріал. приємно тримати в руках
    • Продавець  CHAMPS

Галина,дякуємо Вам!Нам приємно,отримати такий гарний відгук!Бажаємо гарних тренувань!Завжди раді бачити Вас клієнтом нашого магазина!

• Альона Б***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага: 2. Колір: Фіолетовий

Приємні на дотик. Гарний колір. Зручно тримати в руці. В комплекті є маленький килимок, на якому можна зберігати гантельки, щоб вони не дряпали підлогу

Переваги:
    Все добре
    • Продавець  CHAMPS

Альона,дуже Вам вдячні за відгук!Нам приємно,що Вам все сподобалось.Бажаємо гарних тренувань!Завжди Вам раді)

• Алина М***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага: 4. Колір: Червоний

Отличное качество

• Продавець  CHAMPS

Дякуємо за замовлення!) Приємного використання )

• Ольга Р***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага: 3. Колір: Синій

Гарні гантелі, добре запаковані, прийшли дуже швидко!

• Продавець  CHAMPS

Ольга,дякуємо Вам за відгук!Нам дуже приємно,що Ви залишилися задоволені покупкою!Завжди Вам раді)

• Александр Б***

Норм

Дякуємо, гарних тренувань)

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага: 3. Колір: Фіолетовий

Чудова якість, зручно тримати в руці, немасивні, естетично гарні. Відповідають фото, навіть ще кращі.
    Надійне пакування і дуже швидка доставка

Переваги:
    Чудова якість, покриття, колір, негабаритні, швидка доставка
    Недоліки:
    Жодних
    • Продавець  CHAMPS

Олена, дуже дякуємо Вам за такий чудовий розгорнутий відгук.Бажаємо гарних тренувань.Завжди Вам раді)