- ІгорВідгук від покупця. Продавець: RedCatik. Колір: Синій
Продукт якісний. Замовлення обробили швидко.
- Продавець RedCatik
Дякуємо за ваш відгук! Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших клієнтів, раді допомогти!)
- Юрій Д***Відгук від покупця. Продавець: RedCatik. Колір: Чорний
Дуже якісний продукт!!!
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: RedCatik. Колір: Синій
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: RedCatik. Колір: Чорний
Супер!
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: RedCatik. Колір: Синій
Дякую , дуже сподобався !
Все як в описі , тому ніяких розчарувань не було , ба більше того в *живу* він навіть кращий- Продавець RedCatik
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: RedCatik. Колір: Зелений
Альбом дуже класний, на сьомому небі від щастя.
- Переваги:
- Альбом чудовий
- Геннадий С***Відгук від покупця. Продавець: RedCatik. Колір: Зелений
Отличный альбом. Пришёл быстро.
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: RedCatik. Колір: Коричневий
Якісний альбом. Відповідає опису.
- Вадим Б***Відгук від покупця. Продавець: RedCatik. Колір: Червоний
Супер якість
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: RedCatik. Колір: Зелений
Все чудово
- Марія Л***Відгук від покупця. Продавець: RedCatik. Колір: Зелений
Альбом чудовий, раніше у мене були менших розмірів, одразу не звернула увагу на вказані розміри в характеристиці. І в результаті була приємно здивована при отримані.
- Переваги:
- Дуже місткий!
- Недоліки:
- Не виявила.
- Продавець RedCatik
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: RedCatik. Колір: Зелений
Бомбезний, великий. Виглядає стильно.
- Переваги:
- Великий!!!
- Вадим Б***Відгук від покупця. Продавець: RedCatik. Колір: Зелений
Топ альбом. Суперовий. Дякуємо
- Вадим Б***Відгук від покупця. Продавець: RedCatik. Колір: Синій
Якість
- Переваги:
- Швидка доставка.
- Продавець RedCatik
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: RedCatik. Колір: Зелений
Дуже задоволена покупкою. Альбом якісний, марки легко входять в клемташе, кожна сторінка перекладена пергаментом. 100% відповідає ціна-якість. Швидко отримала замовлення. Дякую
- Эдуард С***Відгук від покупця. Продавець: RedCatik. Колір: Чорний
Альбом вартий уваги. Дуже якісно зроблений. Приємний, мякий і ватований ззовні. Всередині чорні листи гарно дивляться. Клеммташе не занадто тугі, досить просто заходять марки. Між сторінками є пергамінт. Загалом лише приємні враження, якість чудова.