- Анна Л***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 900 г
Якісь плями виводить, якісь ні, так що переваг я не помітила перед звичайними порошками
- Переваги:
- Не такий токсичний
- Недоліки:
- Звичайне прання
- Аліна О***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 900 г
Пробувала багато кисневих порошків , бюджетних, ніякого ефекту не помічала. А цей дійсно працює!!! Всі плями вивів, світні речі після нього позбуваються сірості та жовтизни.
- Переваги:
- Дієвість
- Недоліки:
- Не помітилв
- Елена Р***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 900 г
Дуже крутий плямоочиник, спасає багато речей.
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 900 г
Дуже класна і необхідна річ у домі! Плями виводить і відбілює просто неймовірно!!!! Всі мої носочки, як новенькі!!! Рекомендую!!!
- Переваги:
- Не має запаху, легко використовувати
- Недоліки:
- Не знайшла
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 900 г
Дуже гарно виводить плями
- Наталія І***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 900 г
Все просто супер
- Дарья К***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 900 г
Якісно видалив застарілі плями на кухонних рушниках. Не залишило бруду та неприємного запаху. Приємно вражена.
- Лілія З***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 900 г
Чудовий
- Лана С***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 900 г
Гіршого не зустрічала. Взагалі не виводить плям.
- Екатерина П***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 900 г
Жахливий порошок, плями не виводить взагалі, як замочила так і дістала!
Єдине що чистить -посуд- Недоліки:
- Не виводить плями
- Віта К***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 900 г
Порошок супер, отримала та одразу перевірила, добре, що було на чому ( речі вже йшли у сміття), відіпрало добре!
- Переваги:
- Добре пере, інструкція легка, руки не пересушує більше, ніж звичайний порошок, хімічного запаху, при реакції з плямами та водою, не має ( запах, наче, при виварюванні речей).
- Недоліки:
- Наразі, не знайшла
- Валентина Н***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 900 г
Дуже ефективний,кухонні рушники як нові.І також замочила вилки і ложки,чашки під ручкою ,всі знають,красота.
- Недоліки:
- Немає, на руки не вплинуло.
- Продавець PromoMarket
Дякуємо зазворотній звязок ,справді порошок гарно відбілює посуд емальований ,тарілки .Що правда потрібно обережніше з металами ,алюміній окислює
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 900 г
Порошок працює, відіправ пляму з блузи. Плямі був рік. Усі ганчірки, щітки для волосся, сітечка, ложки, виделки - все вичистило, все блищить. Навіть вази вузькі вичистило, роками не чистилося, бо не дістати туди було.(фото) Дякую.
- Продавець PromoMarket
Дякуємо, що поділились досвідом
- Элина М***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 900 г
Дуже класний засіб від плям. Всі свіжі плями зникли, а ось старі плями десь з другого підходу теж гарно відпрались. Рекомендую.
- Переваги:
- Дієвий засіб , дійсно працює
- Недоліки:
- Треба заливати водою 80-90 , і залишати на 2-4 години
- Продавець PromoMarket
Дякуємо за ваш вибір
- Ирина
Порошок так готувати ? Одразу в машинку не можна ? Треба робити рідку суміш 80-90 градусів воду?
- Продавець PromoMarket
якщо плануєте прати при температурі 60 - 90 градусів то можна так засипати , а якщо на нижчих температурах то краще розверсти і додати до прального порошку для підсилення ефекту
- Анастасия Ю***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 900 г
Порошек хорошо отстирывает пятна.После стирки кухонные полотенца как новые Сначала замочила в тазике на некоторое время, потом постирала в машинке. Буду брать еще.
- Переваги:
- Хорошо отстирывает пятна
- Наталия Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 900 г
Сподобалось. Свіжі плями виводить одразу. Використовувала також на білих речах-працює чудово! Буду ще замовляти
- Наташа Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 900 г
Хорошой товао
- Переваги:
- Пятна удаляет
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 900 г
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Svitlia4ok. Вага сипучого засобу: 900 г
Дієвий засіб для прання, рекомендую.
- Евгений П***Відгук від покупця. Продавець: Trouve-toi. Вага сипучого засобу: 900 г
Якщо все робити за інструкцією все чудово.
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: ArtEcoOne. Вага сипучого засобу: 900 г
Удобен в использовании,хорошо выводит пятна.
- Переваги:
- Хорошо отбеливатель и выводит пятна
- Недоліки:
- Наталя К***Відгук від покупця. Продавець: Svitlia4ok. Вага сипучого засобу: 900 г
Дуже рекомендую цей порошок!
- Переваги:
- Дуже подобається цей порошок, реально виводить стійки плями, користуюсь вже кілька років, рекомендую
- Олена Р***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Вага сипучого засобу: 1.8 кг
Дуже гарний засіб, працює добре, якщо діяти за інструкцією. Буду замовляти ще.
- Переваги:
- Добре виводить плями
- Продавець StarLight
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 900 г
Працює дуже ефективно.
- Аурелия З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 900 г
пятно от рыбной консервы вывелось, но остался лёгкий запах рыбьего жира. Может, после второй стирки будет лучше.
- Переваги:
- пятна-таки выводит
- Недоліки:
- но не на 100% и не все
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Вага сипучого засобу: 1.8 кг
Дякую! Швидко доставили, все як на сайті.
- Продавець StarLight
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Svitlia4ok. Вага сипучого засобу: 900 г
качественный товар.
- Надія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 900 г
Дієвий плямовивідник. Видаляє плями, робить чистими речі. Сподобався, купую вдруге. Рекомендую.
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 900 г
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Trouve-toi. Вага сипучого засобу: 900 г
Хороший засіб, все повиводив
- Яна М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Хороший засіб
- МартаВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Товаром задоволена
- Переваги:
- Добре виконує свою роботу
- Продавець StarLight
- Бойчун С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 900 г
Товар відповідає опису. Чудово виправ рюкзак. Були старі жирні плями. Все вивів. Рекомендую.
- Переваги:
- Виводить плями
- Недоліки:
- Не помітив
Зі своїм завданням впорався із а всі 100.
- Ліна Х***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Вага сипучого засобу: 1.8 кг
Користуюсь постійно, мені подобається
- Аліса Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 900 г