Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Мультитул 17 в 1 та кишеньковий ліхтарик карабін / багатофункціональний мультиінструмент з набором біт 8707 Grand Harvest Сірий 65542

Немає в наявності

4.8/5
Оцінка користувачів 4.8/5
на основі 23 відгуки
  • Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Китайський нонейм без жодних фірмових маркувань. Важкий. Хід викидних елементів тугуватий. У складеному вигляді кінці гуляють туди сюди. Немає кліпси. Немає ключів для розбору в комплекті. Прийшов із іржавим бітотримачем - раджу діставати з набору перевіряти. Власне бітотримач якось слабо сидить, але я читав що така ж історія і в більш модних девайсів. За таку ціну наче нема чого скаржитись, але як на мене не найкращий варіант.

Переваги:
    Дешево
    Недоліки:
    Сердито. Важкий. Леза не гострі. В складеному вигляді кінці гуляють в різні боки. Немає кліпси. Немає ключів для розбору в комплекті. Іржавий бітотримач та й тримається так собі
    • Продавець  kidsDM

Шкода, що ви зіткнулися з неприємностями. Ми цінуємо ваш зворотній зв'язок і обов’язково виправимо ситуацію. Зв’яжіться з нами для детальнішого розгляду

• Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Добрий мультіткл, гарна комплектація та ціна, у побуті ще не використовував

Переваги:
    Компактний, доволі легкий
    Недоліки:
    Погано заховані насадки у чохлі, ймовірність випадання із чохла
  • Олег Д***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Дуже чудовий мультитул справляється зі своїм призначенням

Переваги:
    Міцний надійній
    Недоліки:
    Не виявив
  • Валентина К***

Купила на подарунок,чоловік задоволений

Переваги:
    Ціна ,якість
  • Яценко С***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Продавці ввічливі, уточнили по замовленню та відправці, прийшло вчасно. Мультитул на вигляд якісний, фіксується все, ножиці ріжуть добре. В експлуатації ще не був.

Переваги:
    Якість досить гарна.
    Недоліки:
    Не виявив
  • Анастасия Л***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Прийшло вчасно, досить хорошої якості

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Поки немає
    • Продавець  kidsDM

Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Це допомагає нам стати кращими!

• Юлія П***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Підпружинені це добре, ножиці дуже гарно ріжуть, біти намагничені не спадають. Але основний клинок чомусь виявився не заточеним зовсім, доведеться самим заточувати.

Переваги:
    Підпружинені це добре, ножиці дуже гарно ріжуть, біти намагничені не спадають.
    • Продавець  kidsDM

Доброго дня! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Для нас цінна думка кожного клієнта.

• Сергей М***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Хороша якість, на перше враження, але поки що інтенсивно не користувався. Час покаже.

• Виталий
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Гарна якість. Важкенький, надійний міцний мультитул за свої гроші. Надсилових робіт ще не робив, але справляється з багатьма задачами легко. Плоскогубці підпружинені. Зібрано гарно, все акуратно. Користуюся вже пару місяців. Все норм.

Переваги:
    Набір біт і кліпса в комплекті. Замок на всі інструменти.
    Недоліки:
    Як на мене, то немає. Все класно.
    • Продавець  kidsDM

• Євген Я***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Нормальна якість. Тільки отримав. Якщо будуть якісь зауваження, пізніше доповню коментар.

Переваги:
    Ціна-якість.
    Недоліки:
    Поки не виявлено.
    • Продавець  kidsDM

• Дарья
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Гарний мультитул за свої гроші. В роботі ще не використовували, але візуально виглядає надійним.

Переваги:
    Якісний матеріал
    Недоліки:
    Поки не виявили
    • Продавець  kidsDM

• Тарас П***

Якісний!

• Микола В***

Товар гідний уваги

• Дмитро М***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

За такі гроші - дуже гарна якість

• Віктор Г***

Ок

• Игорь М***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Дуже цікавий мультитулз. Зручний в руці, розмір вдалий, комплектація надзвичайно вдала. Все, що треба. Перше, що привертає увагу - вага. Метал вміру товстий, кожен інструмент зручний настільки, наскільки він може бути зручний в мультитулзі. Кожен інструмент фіксується. Все ок, крім одного: до мультитулза додається набір біт, які поєднуються з мультитулзом через перехідник. От саме цей перехідник нажаль може бути легко втрачений підчас носіння в чохлі. Бо всі біти сидять щільно, а перехідник дуже легко виймається. Коли біти вставляються в чохол, перехідник "виглядає" назовні і може сам випасти. І власне цей же перехідник не дуже надійно тримається на самому мільтитулзі під час роботи. Мабуть це єдиний недолік, що я знайшов. Ліхтарик на карабіні, що йшов у подарунок, теж дуже сподобався. Ергономічний та яскравий.
    Запитання до продавця: як використовувати "рубанок". На маляюнку №9. Для чого це?

Переваги:
    Якість, ціна, комплектація, ергономічність.
    Недоліки:
    Перехідник-викрутка слабко фіксується на мультитулзі
    • Игорь М***

І додам, що біти НЕнамагнічені. Хоча в розділі "питання" продавець запевнив у зворотньому. Тримач біт - з магнітом. Самі біти - ні.

• Продавець  kidsDM

• Дмитрий Е***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Дуже сподоався,якість на висоті.

Переваги:
    Міцний,важкий.
    Недоліки:
    Погано тримае біти з перехідником
    • Продавець  kidsDM

• Пономарьов В***
    • Продавець  kidsDM

Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук.

• Іван Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Данный мультитул превзошёл мои ожидания. Очень понравился. Отлично лежит в руке, нож очень острый - режет всё подряд; удобные, острые ножницы, хороший чехол, удобная система открывания мелких инструментов, ножниц, смена лезвия - всё на высоте. Плоскогубцы сводятся без смещения, хотя я не вижу особой проблемы, если бы оно присутствовало. Действительно чувствуется хорошая вещь. Самое удивительное, что в комплекте есть сменные биты! Биты очень сильно промаслены, надо их протирать, одеваются через переходник на крестовую отвёртку. В комплекте металлический LED фонарик, очень удобно повесить на ключ как брелок

Переваги:
    Крутой мультитул с битами
    • Продавець  kidsDM

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Користуюсь 2 місяці. За цей час нічого не зломалось. Використовував майже всі інструменти цього мультитула . Кусачками кусав проволоку, напилком шліфував метал, на інструментах слідів пошкоджень нема.

Переваги:
    Класний тул за не всі гроші
    • Продавець  kidsDM

Доброго дня! Дуже приємно чути, що Ви задоволені придбаним товаром. Якщо у Вас виникнуть які-небудь запитання або потреба у додатковій інформації про товар, не соромтеся звернутися до нас. Дякуємо за Ваш відгук та покупку!

• Ігор Н***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Купували брату на подарунок, для військового це необхідна річ в непростих умовах. Ніж гострий, відразу був поріз)) В комплекті продавець дає набір біт і крутий ЛЕД тактичний ліхтарик.

Переваги:
    Дуже швидко доставили
    • Продавець  kidsDM

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Вдала покупка, мультитул на перший погляд дуже якісно зроблений, всі функції працюють відмінно, а як буде далі покаже час

Переваги:
    Доставили швидко
    • Продавець  kidsDM

• Семилишин А***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Дуже якісний мультитул, однозначно рекомендую за свої гроші!! Я радий, що всі основні інструменти можна легко відкрити однією рукою! Всі інструменти добре заточені, зручно дістаються і надійно фіксуються замками. Для регулювання мультитула потрібна насадка Torx T9. В комплекті крутий LED ліхтарик-карабін.

Переваги:
    ТОП ціна за свою якість
    • Продавець  kidsDM