- Михайло Н***Відгук від покупця. Продавець: Парад вишиванок. Розмір: L. Колір: Білий
Все влаштовує. Розмір підійшов без питань
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець Парад вишиванок
Ваша думка дуже важлива для нас. Щиро вдячні за відгук!
- Валерій Л***Відгук від покупця. Продавець: Парад вишиванок. Розмір: M. Колір: Білий
Гарна річ
- Продавець Парад вишиванок
Дякуємо Вам за відгук та за те, що обрали нас! Приємного користування!
- Володимир Щ***Відгук від покупця. Продавець: Парад вишиванок. Розмір: L. Колір: Білий
Вишиванка сподобалася,гарна якiсть, швидка доставка! Дякую!
- Переваги:
- Якiсть
- Недоліки:
- Немае
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Парад вишиванок. Розмір: 2XL. Колір: Білий
Вишиванка сподобалась , гарна якість тканини та вишивки , розмір співпадає з заявленим в розмірній таблиці .
- Переваги:
- Якісна річ
- Недоліки:
- Не знайшла
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Парад вишиванок. Розмір: 2XL. Колір: Білий
Я всім сподобався на День вишиванки. Дякую!
- Переваги:
- стильно, практично
- Недоліки:
- поки не виявив
- Продавець Парад вишиванок
Дякуємо Вам за відгук! Дуже раді, що змогли подарувати Вам позитивні емоції та виправдати Ваші очікування! Дякуємо за вибір саме нашого магазину!
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: Парад вишиванок. Розмір: M. Колір: Білий
Отличное качество, однозначно стоит своих денег!
- Переваги:
- Отличное качество
- Недоліки:
- Не нашел
Відповідає
- AndreyВідгук від покупця. Продавець: Парад вишиванок. Розмір: 2XL. Колір: Білий
- Владимир Л***Відгук від покупця. Продавець: Парад вишиванок. Розмір: L. Колір: Білий
- Переваги:
- Материал качественный, вышивка на фиксаторах закатаных рукавов.
- Недоліки:
- Зря заменили пуговицы на кнопки
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Парад вишиванок. Розмір: M. Колір: Білий
Рекомендуватиму іншим
- Переваги:
- Дуже гарна вишиванка! Жодних нарікань.
- Современные в***
Дякуємо Вам за відгук! Приємного користування!
- Михалюк Н***Відгук від покупця. Продавець: Парад вишиванок. Розмір: 2XL. Колір: Білий
Гарна та якісна вишиванка.