- Віктор Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все працює, дякую.
Добрий день. Дякуємо Вам, що знайшли час і поділились враженнями по товару. Бажаємо, щоб товар прослужив вам якнайдовше та приносив лише користь і задоволення.
- Дмитро В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює два сезони
- Переваги:
- Недорогий тихий
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
работает вот уже четвертый сезон полёт нормальный!
- Переваги:
- Цена-качество
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Без лайливих слів... Перестав працювати протягом місяця(((
- Переваги:
- Загальний вигляд, норм
- Недоліки:
- Непрацездатний!!!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гуде і звук іде по трубам. Не рекомендую.
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар доставлялся больше недели, я просрочил все сроки перед заказчиком, поддержки технической в розетке практически нет, в телеграмме сутки ждал ответа.
- Юрий Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чому читаючи відгуки в надії що так і буде,а в мене навпаки? Купував як допоміжний,насос гріється,гуде,ще в день нічого,а в ночі чутно по трубам як гуде,повітря нема,стоїть правильно в горизонтальному положенні. Це один із 100 який мені попався? Поміняти можна?
- Переваги:
- Недоліки:
- Гріється і гуде
- Руслан Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
корестуюсь другу неділю. Товаром задоволений, тихо працює та поякості хороший, як бонус забирав у відділенні магазину РОЗЕТКА доставка безкоштовна за що їм вдячний.
товар Рекомендую.- Переваги:
- не дорогий, працює тихо.
- Недоліки:
- не виявив
- Евгений Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покупался как второй резервный, но так получилось что второй год работает как основной на ровне с насосом который покупался по цене в три раза дороже. Всем рекомендую работой доволен, даже при отключении света включали от аккумулятора через дешовый китайский преобразователь 220 в, насос крутит и один обеспечивает циркуляцию, хоть и гудит от неправильной синусоиды преобразователя.
- Переваги:
- Работает второй год всё отлично
- Недоліки:
Здравствуйте. Спасибо за Ваш отзыв.
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Работет отлично полтора месяца отработал нормально мне нравится.
- Переваги:
- Полтора месяца отработал нормально пока всё нравится.
- Алексей Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный насос. Отработал с 15 января по 15 апреля в системе отопления без каких-либо вопросов. Установлен в вертикальном положении.
- Переваги:
- Тихий. Полный комплект подключения и даже провод с вилкой подключены. Цена.
Спасибо за ваш отзыв.
- Микола Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
пропрацював місяць.після отримання ..відхилень ніяких. ..все чудово. ..
- Георгій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Была хорошая цена 450 грн
- Переваги:
- Хорошо упакован, в комплекте металические переходники на 1 дюйм, работает тихо не сильно греется.
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Иван М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купив даний насос для системи опалювання, дуже сподобався сервіс від розетки, швидко обробили і відправили замовлення. Зараз, коли моджна отримати з точки видачі, це взагалі супер, бо впевнений, що доїде в термін і не пошкоджений
- Михайло Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ціна - якість. Працює нормально. Трішки є шум - здається крильчатка чіпляє корпус
- Богдан П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Розетка,як завжди, на висоті, - чудовий сервіс оформлення замовлення,оперативна доставка,вся документація присутня. Замовлення оформлено і відправлено 29.12.20.а отримано 30 грудня,подолавши відстань 630 км від Броварів до Івано-
Франківська (Отинія).Насос встановлено,працює надзвичайно тихо і ефективно,
ніяких претензій бути не може.- Переваги:
- німецька якість і китайсько-українська ціна (450 грн).Монтажні гайки в комплекті.
- Недоліки:
- нема
- ПокупательВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Из-за подшипника требует установки по горизонтали и уровню, а это не всегда удобно и красиво. Как насос качает тихо и быстро.
- Переваги:
- Цена, внешний вид
- Недоліки:
- Подшипник
- Андрей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Распечатал и увидел такое себе качество... Прокладка может и справится, не пропустит, а может и будет пропускать носитель со временем.
- Недоліки:
- На фото
- Виктор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Работает тихо насколько долго будем смотреть
- Переваги:
- Недоліки:
- Необнаружил
- Сергей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Качество товара хорошее. Недорогой. Тихо работает. Сколько прослужит- время покажет.
- Котенко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Продавця рекомендую
- Переваги:
- Тихо працює.економічний.недорого.рекомендую!
- Недоліки:
- Невиявлено
- Прохоренко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На вигляд якісний.
Сподіваюся, що буде працювати довго.
Три швидкості - це зручно.
#моєрозпакування- Переваги:
- Ціна, швидка безкоштовна доставка, важкий, якісний на вигляд, повний комплект для монтажу.
- Недоліки:
- Не виявлені.
- Виктор Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
С виду очень качественный. Пока не монтировал. Если в работе появятся изъяны - напишу.
- Роман Р***Продавець: Rozetka
Стоїть вертикально. Працює дуже тихо. Хату Забрав з відділення за другим разом. Перший приїхав з тріснутим пластиковим корпусом.
- Роман Р***Продавець: Rozetka
Бюджетний тихий насос. Хату прокачав і прогрів за кілька хвилин))) Тим у кого опалення працює без насосу, рекомендую його встановити. Різницю одразу відчуєте. Насос купив з другого разу, в перший раз насос був з тріщиною пластикової коробочки. Перезамовив, забрав цілий.
- Василий Л***Продавець: Rozetka
Три ступени регулировки мощности насоса. какие все три по величине?
- Покупатель
22, 38 ,48 л. мин
Вроде так
- Павел О***Продавець: Rozetka
Покупал в др.месте.Насос реально работает тихо!!!Легко установил,цена просто шара!!!!
- Переваги:
- Недоліки:
- Пока все норм.
- Сергій Г***Продавець: Rozetka
Работает как часи
- Переваги:
- Хорошая цена
- Недоліки:
- Пока нет