- Вячеслав Д***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 100. Колір: Чорний
Купую подібні шнурки на заміну "комплектним" для усієї родини. Завжди тримаю пару комплектів вдома.
Дякую за швидке відправлення і доставку.- Переваги:
- Еластичні шнурки - це дуже зручно. Один раз налаштував - і жодних проблем.
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 100. Колір: Чорний
Дуже зручні шнурки. Набагато легше взуватися. Магазин і продавця рекомендую. Планую в майбутньому звертатися за необхідності.
- Переваги:
- Швидко оброблено і відправлено замовлення
- Недоліки:
- Не знайдено
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 100. Колір: Чорний
Якісні шнурки
- Переваги:
- Дуже зручні
- ІванВідгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 100. Колір: Чорний
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 100. Колір: Білий
Дуже хорошої якості геурки
- Светлана Д***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 100. Колір: Чорний
Шнурки гарної якості, підійшли, можна регулювати довжину, все супер, дякую!
- Переваги:
- Співвідношення вартості та якості
- Іра Б***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 100. Колір: Чорний
Задоволені на всі
- Переваги:
- Зручно для дітей
- Бодьо А***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 100. Колір: Чорний
Якісні шнурки, ідеальні для високого взуття рекомендую
- Недоліки:
- Эрика В***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 100. Колір: Чорний
Сину дуже подобаються такі шнурочки, дякую магазину також за швидку доставку!
- Переваги:
- Розмір, якість
- Продавець sMall
Щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що шнурочки сподобалися сину і що доставка була швидкою
- Золочевська О***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 100. Колір: Чорний
Дуже зручно. Гарнітура працює добре. Підліток задоволений.
Трохи задовгі, але то не є проблемою: обрізати та трохи підпалити)- Переваги:
- Легкі у використанні
- Продавець sMall
Дякуємо за ваш відгук Дякуємо також за креативне рішення з довжиною — чудово, що все вийшло!
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 100. Колір: Чорний
Все як в описі
- Михаил Г***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 100. Колір: Чорний
Якісні та зручні шнурки
- Переваги:
- Стало легше взувати взуття, гарний зовнішній вигляд
- Продавець sMall
Дякуємо за ваш відгук, Михайле! Дуже приємно чути, що еластичні шнурки FASTLACES виявилися зручними та полегшили процес взування взуття. Раді, що вам сподобався їхній зовнішній вигляд і якість. Ваші слова дуже цінні для нас і надихають продовжувати робити наші товари ще більш зручними та практичними. Дякуємо за довіру!
- Вячеслав Т***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 100. Колір: Чорний
Те що потрібно.
- ХхВідгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 100. Колір: Чорний
Х
- Продавець sMall
Сподіваємося, що Х - це хорошо )
- Вадим М***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 100. Колір: Коричневий
Колір абсолютно не той приїхав, а якийсь рудий
- Переваги:
- Зручні
- Володимир Ш***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 100
гарні шнурівки, виконують свою задачу. можливо трохи задовгі, але це ніяк не впливає
- Переваги:
- гарні шнурівки, виконують свою задачу.
- Недоліки:
- можливо трохи задовгі, але це ніяк не впливає