Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Комп'ютерний стіл навісний КС-36 800х270х400 мм Білий (MPКС-36-1)

Оцінка користувачів 2/5
  • Маріанна
    Відгук від покупця. Продавець: ViDiMeB

Інструкція збірки погана((( цілий пакет різних шурупів без підпису..я маю їх складати і рахувати і підбирати в які отвори вони підходять по позміру(((( 2 години квесту((( поки без результату

Переваги:
    Столик з шухлядкою-такий був потрібно.
    Недоліки:
    Інструкція збірки для самостійного складання
  • Максим Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: ViDiMeB

Не передбачено закриття шурупів зверху. Плохо працює механізм шухлядки

Відгук від покупця. Продавець: ViDiMeB

На мою скаргу, відразу ж зателефонували з магазину та поцікавилися моїм невдоволенням товаром. Співробітник уважно вислухав усі мої зауваження та запропонувпв повернення товару. Дуже добре, що магазин дбає про інтереси покупців. Кошти повернули відразу після доставки, за що я дуже вдячний!

Відгук від покупця. Продавець: ViDiMeB

Доповнюючи попередній свій відгук, хочу доповнити ... Якщо замовляєте даний товар, розраховуйте на те, що термін доставки становить, не 3-5 днів, як вказано у продавця, а 15-20 днів. Принаймні моя доставка прибула на 20 день після замовлення.

Недоліки:
    Термін доставки
    Дно ящика не співпадає з розмірами самого ящика.
    Важка конструкція, яка не тримається на стіні.
    • Продавець  ViDiMeB

Візьмемо до уваги виші зауваження, бо це перший такий відгук від клієнтів по даному товару

• Сергій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ViDiMeB

Даний столик як для навісного дуже важкий, ніякі анкера не в змозі витримати його. Даремно потрачені гроші. Не сподобалося, що дно ящика не співпадає з самим ящиком. Вкрай не задоволений.