Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Гамак для котів на радіатор (підвісний) Мур-Мяу Сірий

Оцінка користувачів 4.63/5
  • Юлія О***
    Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika

Гарна конструкція, котик 6.6 кг, витримала) головне, що йому подобається. Доставка швидка, оформила покупку, на наступний день вже передали службі доставки. Дякую

• Продавець  ZooFabrika

Вітаємо! Дякуємо за фотовідгук. Дуже приємно, що котик оцінив якість нашого товару))

• Пилип Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika

Примітивна конструкція, але зроблена неякісно. Гамак на радіаторі через це перекошений, виглядає, як одоробло. Тканина кота сподобалась. За таку ціну не рекомендую купувати ні в якому разі.

Переваги:
    Приємна для котів тканина
    Недоліки:
    Рама зварена криво, є суттєвий перекіс
    • Продавець  ZooFabrika

Вітаємо, пане Пилип! Дякуємо за приділений час та відгук. Вибачте за розчарування та незручності. Ми завжди працюємо над сервісом та покращенням нашого продукту. Сьогодні менеджер особисто зв"яжеться з Вами для вирішення питання.

• Людмила Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika

Це улюблене місце нашої кішечки,дуже дякую за такий чудовий гамак і несподіваний подарунок

• Наталья Р***
    Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika

Дякую за оперативність, увагу та подарунок. Конструкція надійна, котик задоволений, а від подарунку взагалі в захваті!

• Лилия
    Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika

Дякую величезне за дуже якісний гамак. Я дуже хвилювалась що мого може не витримати, бо мій важить 7 кіло, але ж отримавши поглянула на конструкцію а там дуже міцний метал, товстий і надійний. Дуже задоволена покупкою, а особливо наш улюбленець. І дуже дякуємо за приземний бонус - іграшку, сподобалась, граємось. Дякую за дуже якісний товар. Едине бажання може трошки більше розмір для не худеньких котиків

• Анна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika

Малеча відразу зацінила гамак. Підростаючи стала менше на ньому спати , але їй до вподоби і мені теж

• Микола З***
    Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika

Гарний товар, запакували так начебто це ваза до нашої ери)) приклади подарунок. Всім задоволений)

• Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika

Забрала гамак, котик не одразу зрозумів як ним користуватися, але коли йому показали куди лягати та погладили його у гамаку - солодко заснув на новому місці

Переваги:
    Котик не падає з батареї
  • Ігор Т***
    Продавець: ZooFabrika

Дякую продавцю за таку класну штуку і за подаруночок до неї. Киця спочатку трошки боялась на нього залазити, через м'яку не стійку поверхню. Поклали поки зверху подушку, і ось вже лежить. Дякую!

Переваги:
    Легкий в використанні, гарна якість
    Недоліки: