Відгуки покупців про Пістолет для поливу Gruntek 9 режимів (296276599)
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
сподобався
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добре зроблено
- Лилия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Удобная насадка для полива. Раньше мучилась вручную придумывая струю)) а сейчас насадил на шланг установил режим полива, закрепил и можно заниматься своими делами пока оно распыляет воду. Правда некоторые функции не функциклируют( 2 режима) - возможно ещё не разобралась, но так вполне удобная вещь для полива у которых раньше не было ничего)))
- Кирилл Г***Продавець: Rozetka
Купив перший, наче прикольний, зламався переключатель, але так як сам розпилювач сподобався подумав шо не повезло може, купив другий і той так само зламався. Не рекомендую в жодному разі.
- Переваги:
- Та наче зручний і на вигляд якісний, але насправді одноразовий
- Недоліки:
- Було 2 штуки і 2 зламались після одного сезону. В 1 зламався ричаг регулювання у другому переключення режимів, ремонтонепридатні, просто на смітник.
Представник постачальникаДобрий день, Шановний Кириле!
Судячи з Вашого відгуку, у нас складається враження, що Ви купляли цю модель не в Розетці. Якщо це так, то Ви могли натрапити на некондиційний товар. Ми багато років успішно продаємо цю модель і жодного разу до нас не зверталися з подібними поламками.
9-ти режимний пістолет-розпилювач Gruntek - це проста, надійна і не дорога модель, яка цілком відповідає критерію ціна-якість. Якщо Ви купляли пістолет в Розетці, пропонуємо Вам гарантійну заміну. Для цього зверніться до менеджера, який оформлює замовлення. Ваш пістолет ми відправимо на діагностику в Сервісний центр, щоб отримати компетентний висновок.
- Сергей Б***Продавець: Rozetka
Качественная вещь, вопросов к .работе пока нет, надеюсь и не будет. Розетке респект за быструю доставку!
- Переваги:
- Надежный, удобная регулировка
- Алинка Ш***Продавець: Rozetka
Хороший пистолет, купила по Акции и очень довольна. Куча режимов, я правда ещё не поняла зачем мне так много, но хай будет.)) Приятно держать в руке, не скользит и супер-удобная регулировка потока воды - скобу одним пальцем двигаешь вверх-вниз и поток меняется.
Мне как постоянному покупателю Грюнтека пора уже скидку давать ))- Переваги:
- Удобная регулировка подачи воды
- Недоліки:
- ?