Відгуки покупців про Легінси на флісі зимові утеплені жіночі ISSA PLUS 1444 2XL Хакі (issa2007682246427)
Немає в наявності
- Александра Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Не просвечиваются, сидят хорошо, мягкие, не объемные, цена хорошая, не кашлатятся
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
Добрий день. Вдячні за Ваш теплий відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Якість гарна
- Переваги:
- Якість, ціна
- Людмила Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Хакі
Легінси якісні, утеплені, але не товсті. Якраз піддівати під брюки взимку.
- Переваги:
- Розмір відповідає заявленому. Якісний пошив.
- Недоліки:
- Не вичвлено
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Хакі
Хорошее качество ткани,пошив,все швы хорошо обработаны..на 50 размер лучше брать размер xxl,на флисе,очень приятные к телу.
- Елена Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Хакі
Легінси дуже подобаються. Зараз під джинсами, як утеплювач, бо я мерзлячка. Можна носити з тунікою. Колір підійде під все.
- Переваги:
- Якісний товар
- Недоліки:
- нема
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Таня А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Вже купила
- Ирина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Чорний
Хорошие лосины. Размер соответствует
- Переваги:
- Качество
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Легінси не є чорними, вони темні, але не чорні (заявлені, як чорні). На фоні чорних шкіряних найків це взагалі дуже помітно. Еластичності замало. І не зрозуміло, як можна було додуматись вставляти "корсет" з пластикових палочок (так так, в поясі стоять пластикові палички, як в бюстгальтерах збоку, тільки набагато більші і довші). Мабуть було задумано не сідати в них, а лише стояти)))
Я не рекомендую їх до покупки, а тим більше за повну ціну - вони того не варті. Краще звернути увагу на вже відомі популярні спортивні бренди. А українське виробництво це, наразі, як правило шмот з найдешевших неякісних матеріалів.Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Марія Ж***
Ольга, дякую, що поділились досвідом.А фото не маєте??
- Дарина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Якщо хочеш катишки на другий день, то купуй
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний
Хорошие качественные леггинсы, в морозную погоду достаточно теплые, очень приятная флисовая ткань. На талию 70, бедра 100 взяла размер Л. Ничего нигде не перетягивает, все удобно, хорошо тянется, но при этом не утягивает. Если на такие же параметры нужна утяжка, берите М. Покупкой довольна!
- Переваги:
- Теплые, мягенькие, приятные к телу, соответствует фото
- КатяПродавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний
Не рекомендую.
- Недоліки:
- Пластикові вставки як на корсет це просто жах як не зручно.
Відповідність розмірній сітці
Замале