Відгуки покупців про Гантелі для фітнесу пластикові цільні (нерозбірні) + килимок OSPORT Lite 2шт по 0,5 кг (OF-0213) Жовтий
- Юля П***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага: 1
«Привабливий зовнішній вигляд гантелей допоможе підняти настрій та пробудити бажання займатися спортом.»
Це явно опис не про ті гантелі, які Ви мені прислали. Гантелі брудні, пошкоджений корпус, таке враження, зо вони були у використанні.- Переваги:
- Гантелі прислали
- Недоліки:
- Були у використанні
- Продавець CHAMPS
Юлія, дякуємо за відгук! Це дійсно неприпустимо. Наш менеджер звязався з Вами, та ми відправили нові гантелі, за наш рахунок.
- Юля П***
Дякую за швидку реакцію і швидку заміну гантелей на нові. Нові прийшли в гарному стані. Приємно, що перший варіант не потрібно було повертати.
- Софія Б***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага: 1
Чудова якість за гарну ціну
- Переваги:
- Все згідно опису, килимок
- Продавець CHAMPS
Софія, дякуємо за замовлення!) Приємного використання)
- Олександра Д***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага: 2
Зручні, колір надихає
- Продавець CHAMPS
Вдячні Вам за такий теплий коментар. Бажаємо Вам мати тільки приємні враження від використання товаром. Завжди Вам раді!
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага: 2
На пошті пакунок не перевіряла, тому відсутність килимка помітила вже вдома. Не те щоб він конче був потрібен, але якось дивно що не поклали. Самі гантелі більш менш зручно лягають в руку, займатися вдома саме те .
- Переваги:
- Гантелі зручні в руці
- Недоліки:
- Килимка в наборі не було
- Продавець CHAMPS
Добрий день, питання було вирішене шляхом відправки товару за рахунок магазину. Дякуємо, за розуміння)
- Ірина К***
Килимок длслали, дякую:)
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага: 2
Гарні, зручні, я задоволена! Швидка доставка
- Переваги:
- Ціна, якість
- Продавець CHAMPS
Дякуємо за ваш відгук. Будемо раді бачити вас в якості наших клієнтів ще!
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага: 2
Швидка доставка, гантелі великі але зручні. Все сподобалося!
- Переваги:
- Недорогі
- Продавець CHAMPS
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину. Будемо раді в подальшому бачити Вас серед наших постійних клієнтів!
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага: 2
Задоволена покупкою
- Переваги:
- Гарний колір гантелей. Швидка доставка та приємна ціна.
- Ярослава М***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага: 2
Всё понравилось, но слегка покоцаные
- Продавець CHAMPS
Ярослава , дякуємо за ваш відгук. Будемо раді бачити вас в якості наших клієнтів ще)