Картка Rozetka

Відгуки покупців про Шнурки для взуття з об'ємним плетінням Two Laces плоскі, ширина 9 мм, довжина 100 см, лавандовий (60290735)

Оцінка користувачів 4/5
на основі 4 відгуки
  • Назар Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Довжина шнурка: 100. Колір: Зелений

Товар норм качества ну приїхали шнуркі всі погнуті і не гарного товарного виду
    Поверніть гроші!!!

Переваги:
    • Продавець  Semdem

Назар, дякуємо за Ваш відгук!
      Нам прикро, що обравши, дійсно, якісний товар, Ви отримали шнурки в такому стані.
      Саме ця модель відправляється зі сладів Розетки, не з офісу продавця і, скоріше за все, довготривале перебування шнурків в фірмовому пакуванні, вплинуло на те, що шнурки прийшли в такому вигляді.
      Ми вирішимо дане питання. Наш менеджер вже написав Вам в особисті повідомлення - листування з продавцем. Перейдіть, будь ласка, саме в той чат

• Катерина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Довжина шнурка: 100. Колір: Бордовий

Качественные шнурки. Отправили очень быстро)

• Продавець  Semdem

Дякуємо за замовлення, Катерина, та за зворотній зв'язок. Користуйтеся в задоволення ))) Повертайтеся до нас знову )))

• Николай Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Довжина шнурка: 100. Колір: Світло-сірий

Классные, качественные шнурки. Размеры соответствуют. Продавец оперативно ответил на вопросы и проконсультировал. Отправка очень быстрая. Спасибо...

• Продавець  Semdem

Николай, спасибо, что выбрали нас. Всегда рады помочь. Носите с удовольствием!

• Тетяна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Довжина шнурка: 100. Колір: Сірий

Чудовий, провощений шнурок для надійної фіксації взуття на нозі. Зносостійкість на рівні.