- Назар Я***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Довжина шнурка: 100. Колір: Зелений
Товар норм качества ну приїхали шнуркі всі погнуті і не гарного товарного виду
Поверніть гроші!!!- Переваги:
- Продавець Semdem
Назар, дякуємо за Ваш відгук!
Нам прикро, що обравши, дійсно, якісний товар, Ви отримали шнурки в такому стані.
Саме ця модель відправляється зі сладів Розетки, не з офісу продавця і, скоріше за все, довготривале перебування шнурків в фірмовому пакуванні, вплинуло на те, що шнурки прийшли в такому вигляді.
Ми вирішимо дане питання. Наш менеджер вже написав Вам в особисті повідомлення - листування з продавцем. Перейдіть, будь ласка, саме в той чат
- Катерина Л***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Довжина шнурка: 100. Колір: Бордовий
Качественные шнурки. Отправили очень быстро)
- Продавець Semdem
Дякуємо за замовлення, Катерина, та за зворотній зв'язок. Користуйтеся в задоволення ))) Повертайтеся до нас знову )))
- Николай Ш***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Довжина шнурка: 100. Колір: Світло-сірий
Классные, качественные шнурки. Размеры соответствуют. Продавец оперативно ответил на вопросы и проконсультировал. Отправка очень быстрая. Спасибо...
- Продавець Semdem
Николай, спасибо, что выбрали нас. Всегда рады помочь. Носите с удовольствием!
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Довжина шнурка: 100. Колір: Сірий
Чудовий, провощений шнурок для надійної фіксації взуття на нозі. Зносостійкість на рівні.