- Руслана К***Відгук від покупця. Продавець: A&A Home
Перший день використання, банальна кухонна процедури - посмажити лук. Здавалося б: що може піти не так? Результат на фото. Шпатель просто плавиться від температури на зрізі у місці контакту з пательнею(і потім вже прочитала, що не у мене першої така історія). Щось я у характеристиках не бачила, що це декоративні приладдя, на які можна лише дивитись.
Окремо відзначу, що підставка приїхала зламана, але тут мій косяк - не перевірила при отриманні, хоча доля з самого початку натякала, що щось не так)- Переваги:
- Виглядають симпатично і яскраво
- Недоліки:
- Взалагі не тримають високої температури
- Ірина Н***Відгук від покупця. Продавець: A&A Home
Набір сподобався. Купувала подрузі
- Переваги:
- Різнокольорові, матеріал міцний
- Інна П***Відгук від покупця. Продавець: A&A Home
Все очень быстро и качественно, рекомендую
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: A&A Home
Зручний та яскравий набір
- Кирилл Г***Відгук від покупця. Продавець: A&A Home
Все сподобалося. Продавець на високому рівні.
- Александр Ф***Відгук від покупця. Продавець: A&A Home
Набір кухонний дуже сподобався, якість супер,буде корисним на кухні.
- Переваги:
- Якість,ціна
- Недоліки:
- немає.
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: A&A Home
Відповідає опису, сподобалось. Підходить і на подарунок
- Антон С***Відгук від покупця. Продавець: A&A Home
На вид хорошие, как на фото, ручка силикон, приятная, но шпателек и шпатылек с дырками по средине успели немного подплавиться на срезе в самом низу( температуры бояться горячей
- Переваги:
- Цена, не воняет
- Недоліки:
- 2 принадлежности слегка подплавились, внизу в месте контакта с сковородкой ((
- Лилия К***
Огромное вам спасибо за отзыв. Вразумили. Покупать этот дешевый набор передумала. Лучше,уж, куплю дорогой и покачественнее.
- Руслана К***
Жаль, я не побачила цей відгук) Так, дійсно при першому ж використанні шпатель підплавився від сковорідки, коли треба було потроху помішувати. З першого погляду так, наче міцні і яскраві, але щось таке собі.
- Аліна Ю***Відгук від покупця. Продавець: A&A Home
Дуже гарний набір! Дуже гарна якість. Гарно виглядає на кухні. Доставка досить швидка. Замовляла на подарунок, а після того, як отримала і розглянула, вирішила замовити і собі. Дякую!