Відгуки покупців про Автокрісло автогамак лежак сумка-переноска для собак та котів 50х70 см Incor Сірий (І-116)
- Кристина Ш***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 52 x 52. Колір: Коричневий
Покупала для кошки, все понравилось. Спасибо продавцу за хороший сервис и качественный товар
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 52 x 52. Колір: Бежевий
Купували автокрісло бежевого кольору. Дуже зручне і гарна якість рекомендую
- Недоліки:
- Надія Б***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 52 x 52. Колір: Сірий
Мій песик щасливий
Були сумніви чи буде сидіти, але облюбував швидко
Якісне крісло, дуже мʼяке, щільна тканина, якість супер
Дякуємо - Лілія Г***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 52 x 52. Колір: Чорний
Купили для пуделя, часто їздимо на авто, тож це автокрісло нам просто необхідне. Дуже зручно, що можна використати як переноску, навіть як особисту лежанку для собаки, якщо їдете на відпочинок. 10 з 10))
- Переваги:
- Чудове, якісне, містке автокрісло
- Недоліки:
- Алла Б***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 52 x 52. Колір: Коричневий
Чудовий автогкмак.
- Переваги:
- Гарна тканина, легкий
- Недоліки:
- Не побачила
- Анна У***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 52 x 52. Колір: Бежевий
дуже класний матеріал і достатньо велике крісло, для французького бульдога 17кг підійшло супер, лежати і сидіти йому комфортно. легенький і колір як на фото. рекомендую!
- Переваги:
- розмір, матеріал, вага, колір
Дуже зручне і якісне крісло І наший Ешлі (йорк) сподобалося Дякую
- Софія П***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 52 x 52. Колір: Сірий
Дуже зручне у використанні, добре підходить для собак середніх порід
- Лилия Ш***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 52 x 52. Колір: Сірий
Все супер как на фото
- Валерия Щ***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 52 x 52. Колір: Чорний
Очень качественное авто кресло , мопсу очень комфортно , очень любит ездить в нём .Быстрая доставка и хороший продавец.
Всем рекомендую )- Переваги:
- Легко установить и стирать
- Недоліки:
- Недостатков , нет
- Віктор К***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 52 x 52. Колір: Коричневий
Тільки купив, ніби все клас, далі буде видно.
- Переваги:
- Пристібається спереду і ззаду до сидінь, достатньо високі борти, хороший матеріал, трансформується у сумку
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Анна А***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 52 x 52. Колір: Бежевий
Автокрісло дуже сподобалось, неймовірно. Його навіть не треба формувати, отримали на пошті, дістали і закріпили на крісло в авто. Я щаслива, собака теж.
- Переваги:
- Легко кріпиться, собаці зручно, коли гальмую вона навіть не рухається, бо крісло захищає з усіх сторін. Крісло супер!
- Недоліки:
- Їх немає
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 52 x 52. Колір: Чорний
Песелю все сподобалося, дуже комфортно вмостився.
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 52 x 52. Колір: Чорний
Дуже зручна для поїздок. В машині як автокрісло, і як ліжко в готелі.
- Переваги:
- Ціна/якість/зручність
- Недоліки:
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 52 x 52. Колір: Коричневий
Лежанка топ )собака задоволена , я також )в дорогу те що треба )
- Марія Б***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 52 x 52. Колір: Бежевий
Отримали крісло, песик одразу вподобав, вмостився і кайфував всю дорогу, хоча до цього їздив лише на руках.
- Переваги:
- Якісно зроблене
- Недоліки:
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 70. Колір: Чорний
Собачка довольна
- Переваги:
- Хорошее автокресло
- Недоліки:
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 52 x 52. Колір: Чорний
Ціна якість практичність 10/10
- Переваги:
- Загалом дуже класна річ, якість 10/10
- Недоліки:
- Тканина шерудить , тому якщо собака боїться таких звуків є нюанс, кладу плед ,звук трохи меньше.
- Олег Т***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 52 x 52. Колір: Сірий
Дуже зручно, комфортно песику.
- Переваги:
- Якість матеріалів, та пошив.
- Недоліки:
- Не має
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 52 x 52. Колір: Коричневий
Автокрісло вже пройшло перевірку Песику було дуже зручно, крісло мʼяке, він комфортно лежав і сидів як тільки хотів. Рекомендую 10/10
- Мацелевич Д***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 52 x 52. Колір: Коричневий
Купила цей гамачок для собачки вагою близько 7 кг. Часто беру її з собою в авто, і це місце робить поїздки комфортнішими та безпечнішими. Вона може спокійно прилягти, і її не кидатиме на кожному повороті, і мені спокійніше.
Але! Цей гамак також пройшов випробування 30-годинною поїздкою в автобусі. Собачка майже весь час проспала, наче у гнізді) Фото прикладаю.
Вважаю цей гамак дуже вдалою покупкою. До того ж, він дуже недорогий у порівнянні з аналогами.- Переваги:
- Якісно пошитий недорогий та зручний
- Соловйова Г***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 52 x 52. Колір: Чорний
Все гарно підійшло для мопсика
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 52 x 52. Колір: Чорний
Гамак чудової якості, не очікував за такі гроші. Окремо дякую за оперативну відправку працівникам магазину. Все на найвищому рівні!
- Переваги:
- Чудовий гамак
- Недоліки:
- Не знайшов
- Гусакова Е***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 52 x 52. Колір: Чорний
Тканина щільна. Добротний пошив. Велике, мʼяке ліжечко, з ремінцем для фіксації до поводка . А головне, мойому кавалерчику сподобалося: в калачик звернувся і проспав всю дорогу.
- Переваги:
- Якість, комфорт
- Недоліки:
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 52 x 52. Колір: Чорний
Дуже чудово крісло для собаці. Комфортно та якісне!! Дякую!!!
- Переваги:
- Зручно, комфортно та якісно
- Недоліки:
- Не має
- Еріка М***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 52 x 52. Колір: Чорний
Все супер
- Алена В***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 52 x 52. Колір: Коричневий
Корістуюсь цією автоперевізкою більше 3-х місяців. І я дуже задоволена! Я багато подорожую країною і вона вже двічі врятувала моє авто від «аварії» мого улюбленця. Жодної краплі на сидіння. От і зараз приїхали з прогулянки по морю і поставила прати. Висихає швидко. Виймаються внутрішні подушки з наповнювачем легко. Блискавка дуже міцна, тканина цупка. На мою думку за таке крутезну якість ця автоперевізка повинна коштувати дорожче.
- Переваги:
- Регулюються ручки-це дуже зручно
- Недоліки:
- Соломія Б***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 52 x 52. Колір: Сірий
Ми дууууже задоволені покупкою, песик зацінив одразу, лежить, кайфує і не хоче вилазити Лежанка мʼяка, гарна, матеріал водонепроникний, гарний сервіс!
Ми зі #snoopy_dog рекомендуємо! - МаріаннаВідгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 52 x 52. Колір: Сірий
Рідко залишаю відгуки, хоча сама часто обираю товар опираючись на них))) Хочу сказати, що це автокрісло просто спасіння! Воно дійсно якісне, безпечне і дуже зручне. Пристібаю пухнастика, йому зручно, а я не хвилююсь, що вистрибне з вікна , чи буде бігати по салону))) Чохол можна зняти і випрати. Тому щиро рекомендую!
- Иришка К***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 52 x 52. Колір: Коричневий
Кажу чесно вибирала дуже прискіпливо і чомусь спочатку не дуже зайшла мені ця Автоперевозка і я дивилась її живцем.. але не знайшовши нічого кращого я вирішила «ризикнути» і придбати. Як я тепер радію тому що я її придбала! Ви собі просто не уявляєте. Вже двічі вона врятувала моє авто від «аварії» мого улюбленця. Жодної краплі на сидіння. От і зараз приїхали з прогулянки по морю і поставила прати. Висихає швидко. Виймаються внутрішні подушки з наповнювачем легко. І головне що мій неслухняний богатир в 9 кг ваги нещадно її гризе лапами впирається, але тканина міцна. Не подумайте, що я рекламую, я просто дуже дуже задоволена придбанням! Дуже раджу
- Переваги:
- Ціна, легко прати, міцна, водонепроникна та приємна на дотик тканина.
- Недоліки:
- Марианна К***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 52 x 52. Колір: Чорний
Користуюсь автогамаком більше пів року і дуже задоволена. Хто , ще думає чи купляти, чи ні? Однозначно , моя думка , так купляти. Собакень дуже задоволена. Їй комфортно і зручно подорожувати в автокріслі.
Дякую виробникам, за комфорт для наших маленьких друзів.- Переваги:
- Міцна,водонепроникна тканина, знімний чохол для прання.
- Недоліки:
- Не знайшла
Це автокрісло мені та моїм улюбленцям дуже сподобалось! Воно швидко та легко кріпиться, дуже міцна і приемна на дотик тканина. Легко видаляти плями. Чохол на блискавці, знімаєстья і можно легко прати у машинці.
- Переваги:
- Цупка тканина, Бруд стирається вологою серветкою.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Анастасия И***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 52 x 52. Колір: Сірий
Моя собака залишилась задоволена) матеріал дуже якісний, автокрісло зручно кріпиться і швидко
- Віта Д***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 52 x 52. Колір: Чорний
Очень удобная и стильная.
- Переваги:
- Качество супер, продавец не подвел.
- Недоліки:
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 52 x 52. Колір: Чорний
Автокресло очень понравилось! Очень вместительное. Качество на высоте.
- Переваги:
- Водонепроницаемый, легко чистить, очень вместительный
- Недоліки:
- Не нашла
- Максим Ш***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 52 x 52. Колір: Коричневий
Дуже якісний автогамак. Моїй Лолі сподобався одразу. Дуже зручний у поїздках. Спеціальний ремінець не дає переміщатися салоном машини і тепер у мене чистий салон.
- Переваги:
- Якість, ергономічність (дуже зручно)