Картка Rozetka

Відгуки покупців про Крем для обличчя з ретинолом та вітаміном С антивіковий крем Pelart Laboratory Retinol Cream With Vitamin C 50 мл

Оцінка користувачів 4.2/5
  • Ігор К***
    Відгук від покупця. Продавець: NimfaStoreUA

Склад крему на сайті розетки не відповідає упаковці! Зовсім інші компоненти і на упаковці зазначено їх менше???На упаковці зазначено інші компоненти і їх набагато менше!!!!

Переваги:
    Невідомо
    Недоліки:
    Невідповідність компонентів крему: опис в розетці з упаковкою!!!
    • Продавець  NimfaStoreUA

Дякуємо за ваш відгук! Ми цінуємо вашу уважність до складу продукту. Дійсно, на упаковці вказані лише основні активні компоненти крему для спрощення інформації для користувачів, тоді як на нашому сайті ми надаємо детальний перелік всіх інгредієнтів, включаючи допоміжні, які також сприяють ефективності продукту.

Хочемо пояснити, чому можуть виникати розбіжності в інформації:

*Оновлення формули: Виробники інколи оновлюють склад продукту, і хоча ми намагаємося оновлювати інформацію на всіх платформах, включаючи інтернет-магазини, це може зайняти трохи часу.
      *Різні версії опису: На сайтах часто вказується повний або загальний склад, а на упаковці — лише основні активні компоненти для зручності користувачів.
      Основні активні компоненти, що зазначені скрізь, це:

Ретинол (вітамін A) — стимулює оновлення клітин шкіри та допомагає боротися зі зморшками;
      Вітамін C (аскорбіл глюкозид) — потужний антиоксидант, захищає шкіру від впливу вільних радикалів і стимулює синтез колагену;
      Гіалуронова кислота — забезпечує інтенсивне зволоження;
      Пантенол — заспокоює і відновлює шкіру.
      Ми гарантуємо, що, незважаючи на можливі зміни у формулі, основні компоненти, що забезпечують ефективність продукту, залишаються незмінними

• Світлана І***

Все чудово

• Продавець  NimfaStoreUA

Дякуємо за замовлення та відгук Будемо чекати за новими покупками

• Катерина С***
    Відгук від покупця. Продавець: NimfaStoreUA

Приємний за консистенцію крем і запах чудовий. Ефект ще не встигла оцінити, бо користуюся лише пару днів. :) В цілому, це вже не перший засіб цього виробника у мене, і всі ОК.

Переваги:
    Дуже приємний запах
    Недоліки:
    • Продавець  NimfaStoreUA

Дуже дякуємо за замовлення та зворотній зв’язок Чекаємо за новими покупками

• Оксана У***

Сподобався

• Продавець  NimfaStoreUA

Дуже дякуємо за зворотній зв’язок

• Світлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: NimfaStoreUA

Після використання крему моя шкіра помітно покращилась - вона стала більш сяючою та здоровою. Легка текстура крему дозволяє йому швидко вбиратися, не залишаючи жирного сліду. Я дуже задоволена результатами і обов'язково буду його рекомендувати своїм друзям

Переваги:
    дуже приємний аромат, консистенція крема. після використання шкіра ніжна ))
    • Продавець  NimfaStoreUA

дякуємо за зворотній зв'язок!