- AI аналіз відгуків68 відгуків: 87% позитивних, 7% нейтральних, 6% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ігор Р***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Все чудово працює. Дякуємо продавцю .
- Продавець LikePrix
Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- ЛилияВідгук від покупця. Продавець: LikePrix
Купувала матусі в село для колодязю. Насос Grass Hopper легко встановити, він гарно качає воду та у нас немає нарікань щодо його роботи уже напротязі шести місяців. Єдине що, мотузку замінили на більш міцну.
- Переваги:
- Легко встановити, гарно працює
- Виталий П***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Дуже швидко відправили,
- Переваги:
- Швидке оформлення замовлення та відправка, насос повністю виконує свій функціонал
- Яковенко К***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Дуже вдячна продавцю! Швидко доставили! Проконсультували! Але через відсутність світла не могли відразу перевірити. Зловили світло- все працює, гарно качає воду з колодця. Довгий шнур, легко встановлюється! І завдяки верхньому забору не засмоктує сор з дна. Дякую!
- Переваги:
- Верхній забор води! Потужність! Легко встановлюється!
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Працює чудово
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Потужний насос, на фоні старезного Каштан-2 це просто небо і земля. Сильний напор, шланг майже вискакує з рук. Рекомендую цей насос, не пошкодуєте.
- Переваги:
- Швидка відправка\ доставка (НП), зворотній зв'язок від торговця, якісний товар.
- Недоліки:
- немає таких)
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: LikePrix
доброго дня, купила цей насос, доставка швидка, продавець на звʼзку був, насос робить гарно, надіюсь що прослужить довго, рекомендую
- Недоліки:
- пока немає
- Продавець LikePrix
- Николай Ш***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
рекомендую, хороший насос
- Переваги:
- простий у використанні, зручний
- Недоліки:
- не знайшов
- Продавець LikePrix
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Були сумніви, чи підійде він для нашого колодязя, бо це перший насос в нашому житті :) Проконсультували, на всі питання відповіли. Швидко відправили. Уже встановили. Насос працює. Дякую!
- Продавець LikePrix
Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Доставили быстро. Напор хороший, бочку 250 литров набирает на раз два. С прливом через шланг тоже всё хорошо.
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Доставку замовляв Новою поштою, пришло швидко
- Переваги:
- Працює в калодязі, все влаштовує
- Недоліки:
- поки притензій немає
- Продавець LikePrix
- Галина П***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Швидка доставка, якісний товар. Все працює. Задоволені на 100%. Рекомендую
- Григорій П***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Товар відповідає опису.
Продавець зв'язався особисто і відправив замовлення.- Продавець LikePrix
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Насос дуже класний, замовляв товаришу додому такий, тому фотки не можу показати. Вже утретє купую цей насос і раджу товаришам його брати. Поставили на хату цей насос, то він тягне душ, бойлер, унітаз.
- Переваги:
- Його потужнісь, продуктивність.
- Недоліки:
- Нема.
- Продавець LikePrix
- Віталій П***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Гарна якість та комплектація товару.
Продавець швидко відреагував на замовлення і підтримував зв'язок до самого отримання товару на пошті.
Рекомендую!!!!!- Продавець LikePrix
- Любовь М***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Дякую, відмінна доставка і чудовий насос, все супер
- Іван Н***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Швидко відправили, насос доволі продуктивний с 12 метрів качає швидко. Покупкою задоволений .
- Телецкая Е***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Добрий день! Придбали насос, якістю задоволені. Дякую за швидку доставку!
- Переваги:
- Гарна продуктивність та швидка доставка
- Дмитрий М***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Дуже здивувало, що відповідають одразу після замовлення о 10 ночі. Чудовий продавець і відмінний сервіс, відправили швидко. Щодо насоса - працює без нарікань, хороша продуктивність.
- Переваги:
- Хороша продуктивність
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець LikePrix
- Олег Д***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Замовив у неділю, а у вівторок вже отримав. Під'єднав, все працює. Свою функцію виконує на відмінно. Хороший продавець і відмінна робота Розетки.
- Переваги:
- Виконує заявлені функції на 100%
- Sasha M***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Товар дошел очень быстро, продавцу спасибо
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Працює дуже добре, невеликий рівень вібрацій і шуму
- Переваги:
- Гарний напор, якісні матеріали
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець LikePrix
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Быстрая доставка,сразу подключили,кинули в колодец, все работает,довольны
- Переваги:
- Дешёвый
- Недоліки:
- Пока нет,за такую цену ,все отлично
- Продавець LikePrix
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Насос якісний, напор води хороший, рекомендую
- Переваги:
- Потужний
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Замовляв насос. Все чудово, швидко зв'язались та швидко відправили. Рекомендую
- Переваги:
- Ціна та якість
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Продавець LikePrix
- Ирина О***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Отримали насос швидко, просто підключається (справилася літня жінка), потужність на 1 точку роздачі достатня (довжина подачі 50-60м), на 2 точки потужність достатня зберігається на довжину 10-12м.
Для невеликих обсягів поливу або наповнення місць збегігання води - саме те.- Переваги:
- Легкий, зручно користуватись
- Недоліки:
- Поки не знайшли
- Продавець LikePrix
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Дякую дуже за оперативність, швидко зв'язалис та відправили, все прийшло у комплекті та ціле і неушкоджене) з тим як та куди підключати розібралися швидко, не складений у використанні, корпус виглядає досить надійно, з часом побачимо як тримає себе у використанні, але наразі задоволені
- Переваги:
- Надійний корпус та простота для самостійного підключення, працює чудово, усе інше згодом побачим
- Недоліки:
- Поки не помітили
- Продавець LikePrix
- Вера Л***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Дякую.Поки що все добре працює.Рекомендую.
- Переваги:
- Швидкість
- Недоліки:
- Поки що не виявлено
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Насос в роботі більше року (постійно занурений в колодязь і не виймався).
В літній період використовується для періодичного поливу, в інший час просто для набору води. Жодних нарікань.
До покупки цього насосу, купляв аналоги 3 шт (2х "урожай",1х "ручеек") - перший прожив майже рік, другий 3 міс, третій пів року.
Умови у всіх насосів були однакові.
Цей тримається, йде на рекорд.- Переваги:
- Ціна, якість.
- Недоліки:
- Поки нема.
- Руслан Р***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Насос качає добре, нарікань немає. Працює добре, швидко набирає воду в емність.
- Переваги:
- Швидка доставка.
- Ілона Д***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Швидко доставили,все працює! Дякую!
- Микола Ш***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Швидко відправили, насос робочий.
- Переваги:
- За таку ціну просто бомба
- Продавець LikePrix
- Олена З***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Дуже швидко відправили, насосом задоволена. Це вже не перша придбана річ у цього продавця
- Микола Т***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Насос якісний дякую
- Переваги:
- Провірив в роботі по 12 годин підряд і робе дуже якісно
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: LikePrix
Товар доставили швидко. Працює тихо. Придбанням задоволені.
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Все працює, дуже дякую)