Відгуки покупців про Макро лінза для телефону 2 в 1 із ширококутною Pavlysh (4ST1-0.45WM2)
Є в наявності
- Валерія Я***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2. Колір: Чорний
Все чудово, дякую!
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Яна О***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2. Колір: Чорний
Чудова лінза
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Владислав Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2. Колір: Чорний
Все чудово ось одне із фото
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Валентина С***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2. Колір: Чорний
Не зручний у використанні, різьба неякісна, лінза замилює центр
- Мария В***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2. Колір: Чорний
Якісні фото! Підійшов на iPhone 14
- Переваги:
- Чітке зображення
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- янаВідгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2. Колір: Чорний
Без зауважень
- Переваги:
- Усе добре
- Продавець kostor
- АртемВідгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2. Колір: Чорний
Не дуже якість лінзи.
- Продавець kostor
Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що якість лінз не відповідала вашим очікуванням. Ми цінуємо ваші зауваження та обов’язково передамо їх виробнику для покращення продукції. Якщо у вас є конкретні деталі чи побажання щодо якості, будемо вдячні, якщо поділитеся ними. Якщо товар не відповідає вашим потребам, ви можете звернутися до нашої служби підтримки для обговорення варіантів обміну чи повернення. Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими!
- Дмитро О***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2. Колір: Чорний
Без зайвих слів, товар якісний та приїхав швидко. Дякую за таку чудову річ.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Продавець kostor
- Алина В***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2. Колір: Чорний
Зручна лінза,товаром задоволена
- Переваги:
- зручність
- Продавець kostor
- Ксенія К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2. Колір: Чорний
Дуже задоволена покупкою макро лінзи для телефону 2 в 1. Доставка була швидкою та без проблем. Дякую магазину Kostor за гарний сервіс!
- Продавець kostor
- Анжела Г***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2. Колір: Чорний
Замовлення прийшло швидко. Інструкції всередині не знайшла, тому як правильно налаштовувати лінзи незрозуміло: на маленькій відстані все розмито. Плюс дуже неприємна і важлива деталь, що обидві лінзи з подряпинами, які позначені фото.
- Продавець kostor
Дякуємо за ваш відгук! Шкода, що ви зіткнулися з такими незручностями. Щодо інструкції: зазвичай вона має бути в комплекті, але якщо її не вистачало, ми можемо надати вам електронний варіант. Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки, і ми з радістю допоможемо вам із налаштуванням лінз. Щодо подряпин: це абсолютно неприпустимо для нового товару. Ми просимо вас звернутися до нашої служби підтримки з фото, що підтверджують дефект. Якщо підтвердиться, що лінзи були пошкоджені до використання, ми запропонуємо обмін товару або повернення коштів. Наша мета — забезпечити якісний сервіс, тому зробимо все можливе, щоб вирішити цю ситуацію.
- Крістіна Н***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2. Колір: Чорний
Дуже крута, але потрібно розібратися як з нею правильно робити фото
- Єллада П***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan. Колір: Чорний
Вся линза в мелких царапинах, как это вообще возможно если она закрыта и упакована
- Продавець Dasdan
Дякуємо за Ваш відгук! Перепрошуємо за цю ситуацію.
Підкажіть, будь ласка, чи пробували використовувати лінзу для макро-зйомки? Зазвичай мікро подряпини не заважають у створенні макро ефекту, для якого цю лінзу купують.
- Віта Г***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan. Колір: Чорний
Макро лінза якісна .Завдяки її фото виглядають яскраво в деталях.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan. Колір: Чорний
Лінза на камері пошкоджена прям посередині , прийшло не зрозуміло в якому вигляді.
- Продавець Dasdan
Дякуємо за Ваш відгук і щиро перепрошуємо за цю ситуацію! Кошти за товар Вам повернули.
- Микита П***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan. Колір: Чорний
Макро обєктив праціє на моє здивування досить добре. Виглядає достатно якісно як на свої гроші. навіть мішочок для зберігання в комплекті є. Ширококутний я не можу оцінити, і купував заради макро.
Щодо недоліків. На Xiaomy Redmi Note 14 стає криво. Але коли на телефон надягаю чохол з вираженим бортиком навколо камери, то стає рівно. Але через чохол відстань від обєктива до камери телефона збільшується. З макро це зовсім не викликає проблем, просто дуже трохи змінюється фокусна відстань. Але при фото через ширококутний обєктив зявляється чорна віньєтка по краях. Мені треба тільки макро і ширококутний я спробував чисто погратись, тому для мене це взагалі не недолік. Якщо вам треба ширококутний, то майте це на увазі.- Переваги:
- макро лінза, комплектація
- Недоліки:
- на деяких телефонах може криво ставати (див. комент)
- Продавець Dasdan
- Юлія Ц***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan. Колір: Чорний
Це жах!!! Нікому не рекомендую звʼязуватись з цим магазином та продавцем!!! Вся лінза в царапинах, потерта. З нею неможливо працювати! А більше того, продавець сказав що всі лінзи з такими дефектами, обмін нічого не дасть. Тобто вони продають таке і не вказують про це!! Тільки витратите кошти і час…
- Недоліки:
- Товар пошкоджений, продавець відмовився повертати кошти.
- Юлія Ц***
Гроші мені повернули.
- Людмила А***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan. Колір: Чорний
Камера не пригодна для користування,в середині лінза з тріщіною,коли перевіряла на пошті її стан не розуміла де треба дивитися,бо раніше ніколи з нею не мала діла,везла донькі за кордон,тому повернути не можу назад, продавець навіть не спромігся перевірити,в якому стані відправляє товар,а головне що вона не працююча,телефонна камера краще передає,чим з цією лінзою,тобто зовсім нічого вона не передає,просто як дивитися через скло. Не рекомендую,мінусів багато, плюса ні одного.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не працююча
- Продавець Dasdan
Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже прикро, що виникла така ситуація( Наша пропозиція щодо заміни або повернення товару буде діяти для Вас і після закінчення 14-денного терміну.
Цю лінзу (нижню в комплекті) використовують саме для макро зйомки. І щоб був потрібний ефект, потрібно обов'язково підносити камеру з лінзою до предмета в притик, тоді лінза фокусується і все працює.
- Аліна І***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan. Колір: Чорний
Безкорисна річ
- Продавець Dasdan
Дякуємо за Ваш відгук! Шкода, що товар не виправдав Ваших очікувань. Але також зауважимо деякі нюанси використання лінзи: Ширококутна лінза (верхня) відкручується і знизу залишається тільки макролінза, яку як раз і потрібно використовувати для предметної макрозйомки. Щоб був потрібний ефект, потрібно обов'язково підносити камеру з лінзою до предмета в притик.
- Метельська Н***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan. Колір: Чорний
Чудова лінза за доступну ціну. Купувала для особистого користування, результатом задоволена. Тільки потрібно навчитися правильно користуватися для отримання якісної картинки. Рекомендую!
- Переваги:
- Чудова якість, два в одному, компактний.
- Недоліки:
- Поки не знайшла.
- Продавець Dasdan
Щиро дякуємо за Ваш відгук!
- Сметанин А***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan. Колір: Чорний
Як для макро непоганий варіант!
Додав пару фото та відео.
Знято на Google Pixel 6 pro- Переваги:
- Непогана якість макро
- Недоліки:
- Нікудишня ширококутна
- Продавець Dasdan
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan. Колір: Чорний
Хороша лінза за свої гроші
- Тетяна К***
Підкажіть будь ласка як нею користуватись. В мене розмито все і зблизька і здалеку(
- ВітаВідгук від покупця. Продавець: Dasdan. Колір: Чорний
Хороша лінза!Якісь чудова!
- ПокупецьВідгук від покупця. Продавець: Dasdan. Колір: Чорний
Непогана лінза за ці кошти.
Приверніть увагу, що ультраширокутна лінза прикріплюється разом з макро: будемо видавати ефект «Fish Eye» ніж заміна ульраширокутного сенсору камери.
Проте макро – дуже подобається. Фотографії звісно оброблена, проте цей результат можна отримати.
Поставив би 4,5 (половина бала - ульраширокутна, але за макро – 5)- Переваги:
- Макро
- Недоліки:
- Замість ульраширокутної камери Fish Eye
- Продавець Dasdan
- Аріна С***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan. Колір: Чорний
Брак,дуже не приємно
- Недоліки:
- Товар з браком,побачила тільки вдома
- Продавець Dasdan
Щиро перепрошуємо за цю ситуацію!
Кошти за товар повернули Вам на карту.
- Валерія С***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan. Колір: Чорний
За свої кошти супер
- Тиха А***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan. Колір: Чорний
Купувала на подарунок, тож не можу сказати нічого, але вдасниця задоволена
- Світлана О***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість в упаковці: 1. Колір: Чорний
задоволена якістю товару
- Переваги:
- швидке обслуговування, післяплата
- Продавець FlashShop
Добрий день, Світлано! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Вероника М***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan. Колір: Чорний
Будьте обачні на пункті видачі. Я не помітила одразу, що упакування надірване, так і роздивитися лінзу прям під яскравим світлом, щоб побачити всі нюанси не вийшло. Таке собі, лежить.
- Вербич А***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan. Колір: Чорний
Камера не ахти, не понятно как ее использовать, размывает и никакого эффекта нету
Внутри линза поцарапанная , на телефон и то лучше снимать, не советую- Переваги:
- Недоліки:
- Никакого эффекта
- Продавець Dasdan
Щоб був ефект саме макро: відкручуємо верхню лінзу, одягаємо на телефон і робимо фото впритул. Макро потрібна саме для фото впритул до об'єкта. Дякуємо!
- Моисеев П***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan. Колір: Чорний
Для iPhone 14pro робить знімки зі значною втратою якості. Погано тримається, не зручна.
- Богдана М***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan. Колір: Чорний
Фотографую солодощі на макролінзу, другою не користуються, бо нема потреби. Топ за свої гроші
- Інна С***
Підкажіть на який телефон ви робили фото?
- Богдана М***
Sony Xperia 5 IV
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan. Колір: Чорний
Супер за свої гроші
- ДаринаВідгук від покупця. Продавець: Dasdan. Колір: Чорний
Чудова якість
- Переваги:
- За таку ціну дуже добре. Було корисно для роботи.
- Недоліки:
- Немає.
- Христина Щ***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan. Колір: Чорний
Поспішила і не оглянула товар!!
Дуже розчарована, лінза вся в подряпинах , жахлива якість !!- Переваги:
- Немає!
- Недоліки:
- Не відповідає дійсності!
Подряпини !
Сміття в середині самої лінзи!
- Продавець Dasdan
Христина, нам шкода що так сталось. Товар зберігається на складі розетки і оглянути його в нас не було можливості адже ми иідправляє все в коробках від виробника. Напишіть нам чяерез форму "задати питання продавцю". Ми зробимо заміну або повернемо кошти.
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Dasdan. Колір: Чорний
Нормальна за ці гроші