Відгуки покупців про Настінний одинарний тримач для прапора у формі Герба, металевий флагшток у формі Тризуба 275x165x110 ()99.110 )

5 відгуків

Залиште свій відгук про цей товар
  • Елена ЗДОРИКОВА
    Відгук від покупця. Продавець: Укрфер Ковка

Дуже гарно на будівлі виглядає красиво

Переваги:
    Компактний
    Недоліки:
    Не пофарбований
  • Володимир

Дякую, за товар.
    Хоча є і трохи недоліків, проте за таку ціну, кращого не знайдеш

Переваги:
    За свої гроші, тризуб - топ. Можна самому дофарбувати у колір, акий забажаєш. Прийнятний термін між часом оформлення та часом доставки товау.
    Недоліки:
    Дійсно, трохи не рівна різка
  • Анатолій Чередниченко
    Відгук від покупця. Продавець: Укрфер Ковка

Все Ок за свою вартість, прикро що не наголошено що тримач не окрашений, але це робиться балоном за 5 хв (правда якщо в вас немає балона заложіть в вартість ще 100 грн на нього.

Переваги:
    Гарний тримач за свої гроші.
    Недоліки:
    Не окрашено, хоча це нажаль не вказано.
  • Ігор Олександрович
    Відгук від покупця. Продавець: Укрфер Ковка

Звик людям довіряти тим паче що заказ робив на Розетці і на НП коробку не розкривав і шкодую про це.
    Але тепер залишається лише залишити цій фірмі відповідний відгук,
    щоб інші покупці розуміли, що вони в результаті отримають.
    А якщо коротко, то:

1. грубе і криве різання плазмою і навіть не оброблені пысля цього окалини;
    2. отвори 4шт. під кріплення не круглі, а овальні! і краще їх взагалі не робили, тому що шурупи в них просто провалюються наскрізь!
    3. Трубу під флагшток приварили швом уперед та ще й не осеметрично.
    У результаті довелося самому все дошліфовувати, ґрунтувати та фарбувати, щоб довести до нормального стану.
    Ось і вирішуйте чи треба вам купувати тут(((!!!

Переваги:
    не знайдено
    • Продавець Укрфер Ковка

Дякуємо за ваш відгук. Ми звязались в техпідтримкою розетки і прибрали з матеріалу нержавіюча сталь, бо ми виробляємо продукцію з чорного необробленого металу і це була помилка майданчику при оновленні цін.
      Вам було запропоновано повернути гроші за товар та оплатити повернення товару. Але на нашу пропозицію повернути вам кошти за даний виріб - ви не погодились., бо товар вже був оброблений та використаний. Крім того, нам було запропонувано прислати вам ще один екземпляр такого самого неякісного виробу, але безкоштовно, що суперечить здорому глузду, якщо товар вам не підійшов.

• Юрій Кая
    Відгук від покупця. Продавець: Укрфер Ковка

Дуже гарний на вигляд тримач для прапору з нержавіючої сталі. Виготовлений акуратно та якісно.

Переваги:
    Зовнішній вигляд, якість, ціна
    • Продавець Укрфер Ковка

Дякуємо за вашу оцінку. Будемо раді бачити вас знов в нашому магазині.