Топи продажів

Відгуки покупців про Пляшка для води Refill 1000 мл біла з золотистою кришкою

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Євгеній Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут

Вигляд пляшки як на фото. Матеріали виглядають добре. Сподобалось надписи коли треба пити, вони зроблені якимось текстурним лаком. Спочатку в середині був запах, день постояв відкритий і запаху вже не було. Мені пляшка сподобалась, але я ще нею не користувався тому повноцінно оцінити я поки не можу.

Переваги:
    Вигляд як на фото. Матеріали нормальні. Майже без запахів.
    Недоліки:
    Не встиг виявити.
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут

Сподобалась пляшка. Зручна, легка, стильна. Для мене важливим критерієм було те, що тритан безпечно використовувати під гарячу воду (до 90⁰) на відміну від звичайного пластику

• Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут

Це вже друга пляшка, дуже сподобалась чорна, тому замовила ще білу. Хороша якість. Спочатку трохи пахне пластиком, але кілька разів промити і дати ніч висохнути відкритою вистачило, щоб він зовсім зник.
    Була проблема з браком кришки на цій пляшці, була злама із внутрішньої сторони, я не побачила цього на пошті. Вже дома перевірила і виявилось, що через цю кришку пляшка не герметично закривається.
    Написала ввечері продавцю, наступного дня вранці мені відповіли і у той же день швидко відправили заміну кришки. Дуже дякую за чудове обслуговування і хороший товар! Рекомендую.

• Юліанна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут

Хороша пляшка, користуюсь з задоволенням

• Дар'я
    Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут

Пляшка наче непогана) але жодного маркування немає… з якого матеріалу вона написано тільки тут.

Переваги:
    Гарний обʼєм, мінімалістичний дизайн, не протікає
    Недоліки:
    Немає маркування (який матеріал і т.п.)