Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Зарядний кабель Apple MacBook Type-C-MagSafe 2 Зарядний шнур Apple Macbook Pro Air 29 Вт 30 Вт 61 Вт 65 Вт 87 Вт 96 Вт адаптер живлення

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Святослав Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Все працює, дякую. Добре що є ще аксесуари до таких ретро макбуків

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Поки відсутні
    • Продавець  Lemeshop

Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!

• Михайло К***

Дякую , все підійшло

Переваги:
    Швидко отримав
    Недоліки:
    Та немає пока
    • Олександра Я***

Вітаю, підкажіть, будь ласка, яку банку ви брали для зарядки від такого кабелю?

• Роман Г***

Хорошее качество материалов

Переваги:
    Качество
    • Продавець  Lemeshop

Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.

• Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Гарний кабель, дає змогу користуватись альтернативними зарядними пристроями з відповідною потужністю з інтерфейсом Type-C і заряджати свій старий Macbook 15 року
    Якість як оригінального.
    Зарядка відбувається добре і конектор не гріється (гарний контакт)

Переваги:
    Інтерфейс Type-C, можна використовувати універсальний блок живлення, гарна якість кабелю і конекторів
    Недоліки:
    не помітив
    • Продавець  Lemeshop

Добрий день, Шановний Олександр, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)))